ko ovom klovnu vjerujeLARS1921 je napisao/la:
husara selektor
ko ovom klovnu vjerujeLARS1921 je napisao/la:
husara selektor
Dobar jeLARS1921 je napisao/la:
husara selektor
Ne znam jel laže ili ne al će biti yebanja majkifanaticZeljin je napisao/la:ko ovom klovnu vjerujeLARS1921 je napisao/la:
husara selektor
kakvih 10 000 vjeruj mi da ces se iznenaditi posjetomOmar500 je napisao/la:Najvise sto moze biti je 12 hiljada, ali to je preoptimisticno. Prije da ce biti oko 10 hiljada i to je to.
Jok, bit ce poseban ulaz.arelinho je napisao/la:Jelde da sa godišnjom za sjever se može ući na bilo koji ulaz na sjeveru?
Moze brate vjeruj mi od 96 te nije bio pun onaj beton na jugu a sta znaci pun da je nabijen da ne mozes disati to ce danas biti vjeruj mi nezapamcenojovanmaksimovic je napisao/la:18000? kako mislis da to stane?pinki je napisao/la:Ja sam rekao danas rekord Grbavice u zadnjih 15 godina
Msm zbog izbjegavanja guzve da se je tako odredjeno, ali nemoj me drzati 100%, nek neko jos odgovori covjeku.arelinho je napisao/la:Ozbiljno? Ne može na bilo koji?Leon_Professional je napisao/la:Jok, bit ce poseban ulaz.arelinho je napisao/la:Jelde da sa godišnjom za sjever se može ući na bilo koji ulaz na sjeveru?
Pa na jug se moze samo preko zapada ucisajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ulaza.. ja sam bas pitao policajca onde danas, jeli ulaz na zapad i jug sa strane pomocnog stadiona i on rece da se moze tu uci..? (To jest na jug)
Brate mili pa kolika ce to guzva onda biti. Zar nece biti i ulaz tamo s istocne strane?rodrigo87 je napisao/la:Pa na jug se moze samo preko zapada ucisajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ulaza.. ja sam bas pitao policajca onde danas, jeli ulaz na zapad i jug sa strane pomocnog stadiona i on rece da se moze tu uci..? (To jest na jug)
kako ce biti kada tastatura hooligans dolaze sa te stranesajo10 je napisao/la:Brate mili pa kolika ce to guzva onda biti. Zar nece biti i ulaz tamo s istocne strane?rodrigo87 je napisao/la:Pa na jug se moze samo preko zapada ucisajo10 je napisao/la:Kad smo vec kod ulaza.. ja sam bas pitao policajca onde danas, jeli ulaz na zapad i jug sa strane pomocnog stadiona i on rece da se moze tu uci..? (To jest na jug)
@1921..
Ah yebotee koja euforija... pa jos da pobjedimo jao!![]()
![]()