Bez zaebancije buraz, od mene imas svaki put kartu za tekmu ili gostovanje, kad god ti zatreba, slobodno mi se javi u pp koji dan ranije.

Hvala tebi brate moj, ja imam tu privilegiju i cast biti medju Manijacima, pravim, iskrenim, i uvijek ce tako biti.. Jer ako se mi ne pazimo, nece niko drugi nas paziti.. Ziv mi BioSWRA_1921 je napisao/la:O naprijed Željo do pobjede!![]()
Bez zaebancije buraz, od mene imas svaki put kartu za tekmu ili gostovanje, kad god ti zatreba, slobodno mi se javi u pp koji dan ranije.
+1pintol_TM87 je napisao/la:imal trening danas ?
nema treninga danasMinjore je napisao/la:+1pintol_TM87 je napisao/la:imal trening danas ?
Ma ja sam ovim prognozama prestao vjerovati, evo danas sunce probija a najavili kisu i pljuskove uz snijeg.Elegant je napisao/la:
+dado i bogdanovic koji ce se u neka doba vratiti...KeepTheBlueFlag je napisao/la:Veca, fejza, sinisa, memija, hodzurda, aco, bogi, neymar, kramaric, steva, stana, tiago, zola, zaha, bekric, jovan, lendric, djerma-18 igraca
Dino, enis, mirza i ostali tesko ce upadati medju 18 dok god budemo kompletni![]()
Neka zdrave konkurencije..KeepTheBlueFlag je napisao/la:Veca, fejza, sinisa, memija, hodzurda, aco, bogi, neymar, kramaric, steva, stana, tiago, zola, zaha, bekric, jovan, lendric, djerma-18 igraca
Dino, enis, mirza i ostali tesko ce upadati medju 18 dok god budemo kompletni![]()
joj ne znam jesi prije bio u incognitu dok je bio aktuelan,koliko sam tu para ostavio na pikado...ustelio se samo takoPlava Porodica je napisao/la:Mešćini reče Emir da će biti i pikado u fanšopu? Ko smije, nek zove.. uštelio sam se u jednom kafiću haos
p.s. SVI NA JUG!!!!!!!
Po pare pikada ko god hoce kad se otvori fan shopdelinjo je napisao/la:joj ne znam jesi prije bio u incognitu dok je bio aktuelan,koliko sam tu para ostavio na pikado...ustelio se samo takoPlava Porodica je napisao/la:Mešćini reče Emir da će biti i pikado u fanšopu? Ko smije, nek zove.. uštelio sam se u jednom kafiću haos
p.s. SVI NA JUG!!!!!!!![]()
u pivu moze ?brile je napisao/la:Po pare pikada ko god hoce kad se otvori fan shopdelinjo je napisao/la:joj ne znam jesi prije bio u incognitu dok je bio aktuelan,koliko sam tu para ostavio na pikado...ustelio se samo takoPlava Porodica je napisao/la:Mešćini reče Emir da će biti i pikado u fanšopu? Ko smije, nek zove.. uštelio sam se u jednom kafiću haos
p.s. SVI NA JUG!!!!!!!![]()