LARSSON je napisao/la:Moze li neko od ovih fotošopera da odradi neki wallpaper sa svim legendama kluba ?
fedela mi je dao finih walpapera, a kontam i zid da farbam
Postavio sam ja par stranica prije ali evo, nije na odmet ni tu

LARSSON je napisao/la:Moze li neko od ovih fotošopera da odradi neki wallpaper sa svim legendama kluba ?
Svakako ali ne pjeva Tifa Grbavicu svaki dandell21 je napisao/la:Protiv borca i ona protiv laktasa su jedine gdje smo masili 10 000 osim derbija tako da je malo vjerovatno da bude vise , budimo realni
Nema na čemuseha je napisao/la:Ljudi jel ovo stvarno ona raja sa onog foruma ?![]()
Pratio sam tamo forum, pis'o slabo nikako...
Nick Zekoo na onom forumu, hvala ko god me pozovo.
LP
baxuz87 je napisao/la:LARSSON je napisao/la:Moze li neko od ovih fotošopera da odradi neki wallpaper sa svim legendama kluba ?
Postavio sam ja par stranica prije ali evo, nije na odmet ni tu
Svaka cast jos jednom.Ajzea je napisao/la:seha je napisao/la: Nema na čemu
Minimalno 10.000, a informacija za Tifu je za zaliti...
Bas tako, nadam se da ćemo mi kao navijači znati cijeniti napore i trud i dati maksimalnu podršku...Ajzea je napisao/la:Gledam nešto ovaj fan shop i kontam.. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujemo
Dobro sam se ja smrznuo još se ti uljetiotm8782 je napisao/la:Ljudi danas sam otisao malo na trening(imali 30 minuta sastanak u svlaconici) izasli bio jos 15 min i otisao, smrznut. Zao mi bilo isto Ipeta(covjek isprlja patike po onom nevremenu), smrzao se i on![]()
![]()
.
Za vrijeme 'cekanja' otisao sam malo do juga. Nisam uspio slikati, nesto mi se nije dalo. Uglavnom radovi na semaforu u punom jeku, sad su probijene i uradjene stepenice za svaki sektor. Stolice sjever i jug postavljene sve, osim 5 stolica u vrhu juzne tribine jer ce se postavljati led pa da ne smeta. Novinarska loza se renovira, kao i krov. Kiosk na zapadu za prodaju grickalica i sl postavljen kao i wc renoviran na zapadu.
Uglavnom radi se punom parom...eto ukratko ...
Uh šuti...Blueworld21 je napisao/la:Dobro sam se ja smrznuo još se ti uljetiotm8782 je napisao/la:Ljudi danas sam otisao malo na trening(imali 30 minuta sastanak u svlaconici) izasli bio jos 15 min i otisao, smrznut. Zao mi bilo isto Ipeta(covjek isprlja patike po onom nevremenu), smrzao se i on![]()
![]()
.
Za vrijeme 'cekanja' otisao sam malo do juga. Nisam uspio slikati, nesto mi se nije dalo. Uglavnom radovi na semaforu u punom jeku, sad su probijene i uradjene stepenice za svaki sektor. Stolice sjever i jug postavljene sve, osim 5 stolica u vrhu juzne tribine jer ce se postavljati led pa da ne smeta. Novinarska loza se renovira, kao i krov. Kiosk na zapadu za prodaju grickalica i sl postavljen kao i wc renoviran na zapadu.
Uglavnom radi se punom parom...eto ukratko ...