U pravu si, necu vise.Jaozinho22 je napisao/la:Neandertalac ako i imaš info ko sutra igra neozbiljno je objaviti na jednom javnom forumu...sto neko reče Hurta ne mora ni otići na utakmicu samo nek ovdje uđe i pročita sta mi pišemo sve ima na tacni. U redu analize neke u redu diskusija ali iznijet prvih jedanaest,30 sati pred utakmicu stvarno neozbiljno.
Ti jebi malo sarajvo ooooNeandertalac je napisao/la:U pravu si, necu vise.Jaozinho22 je napisao/la:Neandertalac ako i imaš info ko sutra igra neozbiljno je objaviti na jednom javnom forumu...sto neko reče Hurta ne mora ni otići na utakmicu samo nek ovdje uđe i pročita sta mi pišemo sve ima na tacni. U redu analize neke u redu diskusija ali iznijet prvih jedanaest,30 sati pred utakmicu stvarno neozbiljno.
Ovo se odnosi i na ostalih 275 forumasa koji su sastav pisali, nemojte ofirati na forumu, Hurtic cita.
exbabilon je napisao/la:Ovoliko povjerenje navijaca u vidu donacija, clanskih i godisnjih karata dugo nije zapamceno, sama i ova rekordna brojka u zadnjih 6 godina o tome govori. A broj ce jos sigurno rasti.. Uprava ima punu podrsku, navijaci su dali svoj doprinos, sada je sve na zelenom terenu da se dokaze i pokaze. Sutra je derbi, jako bitna utakmica, ali opet i utakmica koja nece otkriti previse. Pobjeda ne znaci da smo beton, poraz ne znaci da smo talasika, duga je sezona.. ako budemo najbolji uzet cemo titulu, ako ne, cestitat cemo najboljem.
maloMinjore je napisao/la:Ja sam sjeo malo, cujemo se u nedjelju
Imal bujrumaMinjore je napisao/la:Ja sam sjeo malo, cujemo se u nedjelju
Znate gdje samJaozinho22 je napisao/la:Imal bujrumaMinjore je napisao/la:Ja sam sjeo malo, cujemo se u nedjelju
70 % je u bundesligi godisnjih, daleko smo od togfczeljo je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Ovoliko povjerenje navijaca u vidu donacija, clanskih i godisnjih karata dugo nije zapamceno, sama i ova rekordna brojka u zadnjih 6 godina o tome govori. A broj ce jos sigurno rasti.. Uprava ima punu podrsku, navijaci su dali svoj doprinos, sada je sve na zelenom terenu da se dokaze i pokaze. Sutra je derbi, jako bitna utakmica, ali opet i utakmica koja nece otkriti previse. Pobjeda ne znaci da smo beton, poraz ne znaci da smo talasika, duga je sezona.. ako budemo najbolji uzet cemo titulu, ako ne, cestitat cemo najboljem.![]()
![]()
1200+ ako dođe do 2000 to znači da je rasprodano više od 20% stadiona, haman pa nivo bundeslige.
Lako bi se moglo desiti da na većini utakmica imamo pun stadion.
Sutra Kostič izvodi samo 9 igrača, da budemo ravnopravni![]()
Sutra u 20:30SIMA_SIMAU je napisao/la:Ima li trening
avlami97 je napisao/la:Sutra u 20:30SIMA_SIMAU je napisao/la:Ima li trening
hoće li se moći vidjeti šta od šipki i mreže?avlami97 je napisao/la:Sutra u 20:30SIMA_SIMAU je napisao/la:Ima li trening