Bravo, ja sam htio ovo postaviti prije neki dan, ali kontam da ne tusim raju, posto sam vec 2-3 puta stavljao njegove presice. Dobro je sve i rekao, kaze tek smo poceli s treninzimacikazubo je napisao/la:Bilo je govora zadnjih dana da neki igrac/i po kafama pricaj da su povracali na pripremama, da ih cijede na treninzima slovenci, evo gledam presicu hajduka i Pusnika, ista stvar igraci po gradu pricaju da ih iscrpe na treninzima a pogledajte njegov odgovor:
https://youtu.be/aSGF9oK7fj0?t=63" target="_blank
Najjace kaze zale a treniraju kao mladji kadeti, nismo ni poceli trenirat kao ozbiljni seniori. Bilo bi dobro onim nasim stavit one pejdzere pod dres sto broje kilometre, citam u Belgiji je to uveliko praksa u svim ekipama, na kraju imas tacno uvid koliko ko pretrci.Omar500 je napisao/la:Bravo, ja sam htio ovo postaviti prije neki dan, ali kontam da ne tusim raju, posto sam vec 2-3 puta stavljao njegove presice. Dobro je sve i rekao, kaze tek smo poceli s treninzimacikazubo je napisao/la:Bilo je govora zadnjih dana da neki igrac/i po kafama pricaj da su povracali na pripremama, da ih cijede na treninzima slovenci, evo gledam presicu hajduka i Pusnika, ista stvar igraci po gradu pricaju da ih iscrpe na treninzima a pogledajte njegov odgovor:
https://youtu.be/aSGF9oK7fj0?t=63" target="_blank![]()
![]()
Svidja mi se pravo Pusnik, sve u facu kaze, mahalac pravi, nas slovenac je malo ozbiljniji![]()
Ja sam to prenio, znaci i nasi ginu, cim prenose, po meni je to odlicna stvar.
Jeste, upravu si ti, halali, do mene je, i ja sam oplakao, pogubio pojam o vremenuChWilla je napisao/la:ma sigurno neku sličnu jer sve slično priča, ali ova je od sinoć...
Na Grbavici nije guzvasajo10 je napisao/la:Pa gdje se onds mogu kupiti karte? Bas sam mislio svratiti do Grbavice za sat-dva..SIMA_SIMAU je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Zna li neko kakva je situacija na Grbavici oko prodaje karate? Jeli velika guzva?
U gradu se ne prodaju karte, opet ih je policija otjerala a razlog malo je rec' smijesan
Jaozinho22 je napisao/la:Sad s Grbavice zapada više nema a turisti kupuju karte koje su namijenjene hordama![]()
Sutra će da bude selfie sjever
Ma ostavili su za sutra sigurno odredjenu kolicinu karata, nece pustit danas sve prodaju.boju dao si nebu... je napisao/la:Jaozinho22 je napisao/la:Sad s Grbavice zapada više nema a turisti kupuju karte koje su namijenjene hordama![]()
Sutra će da bude selfie sjever
Leon_Professional je napisao/la:
Mada velika mi je dilema, Memija ili Sinisa al eto. Vise bi volio Memiju, al imam osjecaj da Kostic vise vjeruje Sinisi.
Ne igra Secer bice na klupi sigurnoSIMA_SIMAU je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:
Mada velika mi je dilema, Memija ili Sinisa al eto. Vise bi volio Memiju, al imam osjecaj da Kostic vise vjeruje Sinisi.
igrat cemo sa 3 "spica" Lendric, Nikolic i Pozder...takodjer Secerovi mora igrati.
Konkretnija. Postave ti pitanje na koje možeš dati odgovor. Kod nas bukvalno svi te pitaju isto i maltene pitanja koja zahtjevaju floskule kao odgovor. Šta vam predstavlja derbi? Ko će pobijediti? Šta mislite koje su vaše prednosti, a koje mane?... To običan navijač može zaključiti i dati isti odgovor kao trener/igrač...black64 je napisao/la:koliko bolja pitanja imaju ovi hrvatski novinari od naših, neuporedivo
Mora kod nas, ali Kostic ima svoje planove. Ili vara protivnikaKazanova je napisao/la:Ne igra Secer bice na klupi sigurnoSIMA_SIMAU je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:
igrat cemo sa 3 "spica" Lendric, Nikolic i Pozder...takodjer Secerovi mora igrati.