fujj ja ne znam sta oni misle,prodje 24 sata ne oglase se ...misle li oni na nas navijace ?BHDragons je napisao/la:Uprava napolje, raspadamo sedelinjo je napisao/la:sta je ovo danas nismo nikoga doveli ????![]()
![]()

fujj ja ne znam sta oni misle,prodje 24 sata ne oglase se ...misle li oni na nas navijace ?BHDragons je napisao/la:Uprava napolje, raspadamo sedelinjo je napisao/la:sta je ovo danas nismo nikoga doveli ????![]()
![]()
FKZ1921 je napisao/la:Meni dodje haber da je Tifa 28.02. na Grbavici...
Nama je srcu draga boja plavo bijela !fedeltafrotta je napisao/la:Juzne tribine i Doline što mu pjeva...
čista desetkaFKZ1921 je napisao/la:Meni dodje haber da je Tifa 28.02. na Grbavici...
Znači idemo na 15 miljaBHDragons je napisao/la:Evo ide jedan jaran koji nikad na tekmu nije otišao. Euforija na vrhuncu
bice 12 namjamnje garantujem...mozda cak i 15dell21 je napisao/la:heheh 15, ako bude cener i vise nego odlicno.
gdje cemo svi stat hahahdelinjo je napisao/la:bice 12 namjamnje garantujem...mozda cak i 15dell21 je napisao/la:heheh 15, ako bude cener i vise nego odlicno.
black64 je napisao/la:gdje cemo svi stat hahahdelinjo je napisao/la:bice 12 namjamnje garantujem...mozda cak i 15dell21 je napisao/la:heheh 15, ako bude cener i vise nego odlicno.
kad smo onda protiv Borca stali ,vala i sad cemo pa makarblack64 je napisao/la:gdje cemo svi stat hahahdelinjo je napisao/la:bice 12 namjamnje garantujem...mozda cak i 15dell21 je napisao/la:heheh 15, ako bude cener i vise nego odlicno.