Jaozinho22 je napisao/la:Ajzea je napisao/la:-Sjedepinki je napisao/la:![]()
HAHAAjzea je napisao/la:Dodajte ga u skriveni podforum, ima člansku.
Prije toga nije zadovoljio u Sarajevu.Virtu4L je napisao/la:Izabrao Sevilju prije Reala, švabina škola
Brate gdje ce Pozder od dva metra na krilo hahcipiripi je napisao/la:Nama je jos potreban samo dobar stoper i moze se reci da imamo extra ekipu. Pa zamislite sredinu terena sa ovim spancem, Jovanom i Zahirovicem, na krilnim pozicijam M.Stevanovic i Pozdrer i u vrhu napada Lendric.
Samo nam je potreban extra trener koji ce znati izvuci maksimum iz ovih igraca. Oni su pokazali da imaju kvalitete samo ih treba ukomponovati.
Šta je reći?Neandertalac je napisao/la:Cekajuci BooM
Pozder je klasicni spic. Visok 1.90, gdje ce na krilo.cipiripi je napisao/la:Nama je jos potreban samo dobar stoper i moze se reci da imamo extra ekipu. Pa zamislite sredinu terena sa ovim spancem, Jovanom i Zahirovicem, na krilnim pozicijam M.Stevanovic i Pozdrer i u vrhu napada Lendric.
Samo nam je potreban extra trener koji ce znati izvuci maksimum iz ovih igraca. Oni su pokazali da imaju kvalitete samo ih treba ukomponovati.
Neandertalac je napisao/la:Cekajuci BooM
Elegant je napisao/la:
Prije toga nije zadovoljio u Sarajevu.
Ako vec pisete bumove napisite barem kad ce bitiNeandertalac je napisao/la:Cekajuci BooM
Jbt i ja sam sebe uhvatio da ga pola razumijemVirtu4L je napisao/la:Ova što prevodi nema pojma, bolje bih ja sa znanjem iz esmeralde i telemunda.