Ma nije ni on mahsuz zbog nas dosao nego mu je bilo usput pa ga nahvatali..cikazubo je napisao/la:Mogli bi opet onog motivatora angazovat pred ovaj derbi, nekako me strah da ovi novi ne osjecaju tezinu ovog derbija, i posle Metaleghea oni pravo u svlacionicu a nas 2 milje na stadionu na prijateljskoj utakmici koja je bila pretezno sablasna sreca pa ima Aco kapiten pa ih hlano vrati iz tunela sve.
Navijačima teško padne poraz u derbiju, i nama i njima. Treba kasnije živjeti u svojoj mahali, ići na posao, faks, školu i trpiti drugu stranu, pa moraš nešto smisliti kao izvlakušu da preživiš te dane, ako potraje i do sljedećeg derbijaLeon_Professional je napisao/la:"Moja očekivanja za derbi su takva da želim samo da damo sve od sebe i usrećimo naše navijače. Nadam se istim kriterijima suđenja na obje strane, pošto svi znamo kako je bilo u posljednja dva derbija." Leon Benko..
Kakva prica majko mila... Cuj zadnja 2 derbija
Zgazite gurbete da opet ovako govore
Onda Edisa dovest da im odrzi predavanjebaxuz87 je napisao/la:Ma nije ni on mahsuz zbog nas dosao nego mu je bilo usput pa ga nahvatali..cikazubo je napisao/la:Mogli bi opet onog motivatora angazovat pred ovaj derbi, nekako me strah da ovi novi ne osjecaju tezinu ovog derbija, i posle Metaleghea oni pravo u svlacionicu a nas 2 milje na stadionu na prijateljskoj utakmici koja je bila pretezno sablasna sreca pa ima Aco kapiten pa ih hlano vrati iz tunela sve.
jovanmaksimovic je napisao/la:94. minut, lendric u ofsajdu dobija loptu, linijski ne dize zastavicu lendric ubacuje u kazneni prostor loptu, koja pogadja igraca sarajeva u rame a ognjen svira penal za nas... prvi pokusaj ivana, lopta ide pored gola, ali ognjen naredjuje ponovno izvodjenje jer su navodno igraci sarajeva prerano usli u kazneni prostor... iz drugog pokusaja lendric pogadja precku, lopta pada na gol-liniju i ne prelazi je, ali ognjen suvereno pokazuje na centar... zeljo pobjedjuje na kraju 2-1
Koliko sam vidio Kostič je zvao Acu i rekao mu da vrati sve igrače da pozdrave navijače.cikazubo je napisao/la:Mogli bi opet onog motivatora angazovat pred ovaj derbi, nekako me strah da ovi novi ne osjecaju tezinu ovog derbija, i posle Metaleghea oni pravo u svlacionicu a nas 2 milje na stadionu na prijateljskoj utakmici koja je bila pretezno sablasna sreca pa ima Aco kapiten pa ih hlano vrati iz tunela sve.
Nek suđenje bude kakvo hoće, samo nek rezultat bude kao na posljednja dva derbijaLeon_Professional je napisao/la:"Moja očekivanja za derbi su takva da želim samo da damo sve od sebe i usrećimo naše navijače. Nadam se istim kriterijima suđenja na obje strane, pošto svi znamo kako je bilo u posljednja dva derbija." Leon Benko..
Kakva prica majko mila... Cuj zadnja 2 derbija
Zgazite gurbete da opet ovako govore
ko je zabio prvi goljovanmaksimovic je napisao/la:94. minut, lendric u ofsajdu dobija loptu, linijski ne dize zastavicu lendric ubacuje u kazneni prostor loptu, koja pogadja igraca sarajeva u rame a ognjen svira penal za nas... prvi pokusaj ivana, lopta ide pored gola, ali ognjen naredjuje ponovno izvodjenje jer su navodno igraci sarajeva prerano usli u kazneni prostor... iz drugog pokusaja lendric pogadja precku, lopta pada na gol-liniju i ne prelazi je, ali ognjen suvereno pokazuje na centar... zeljo pobjedjuje na kraju 2-1
ljepotan sa 40 metara u raslje...Virtu4L je napisao/la:ko je zabio prvi goljovanmaksimovic je napisao/la:94. minut, lendric u ofsajdu dobija loptu, linijski ne dize zastavicu lendric ubacuje u kazneni prostor loptu, koja pogadja igraca sarajeva u rame a ognjen svira penal za nas... prvi pokusaj ivana, lopta ide pored gola, ali ognjen naredjuje ponovno izvodjenje jer su navodno igraci sarajeva prerano usli u kazneni prostor... iz drugog pokusaja lendric pogadja precku, lopta pada na gol-liniju i ne prelazi je, ali ognjen suvereno pokazuje na centar... zeljo pobjedjuje na kraju 2-1
Izgleda da niko ne vjeruje Fudbalskom klubu Željezničar: ni mediji, ni političari, ni botovi, ni španci....jedino navijači vjeruju!DR.HOUSE je napisao/la:FK Željezničar je u vremenskom periodu od 11.07.2016. godine do danas na ime sezonskih ulaznica prikupio novčana sredstva u iznosu od 86.620,00 KM.
Sav novac prikupljen prodajom sezonskih ulaznica bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica!![]()
idemo dalje
![]()
![]()
![]()
![]()