teteac8684 je napisao/la:Preofanzivno je to, ne vjerujem da će tako biti
Jeste ovako na papiru...na terenu moze biti sasvim druga prica.
teteac8684 je napisao/la:Preofanzivno je to, ne vjerujem da će tako biti
Slicno razmisljamo, pogotovo oko bodovnog salda nakon nekoliko kola.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ispade da i mi jedva krpimo ekipu. Sasječeni smo i mi sa suspenzijama i povredama i nismo vala u nekoj prednosti. Jedino ih možemo trkom i fizikom dobiti ako smo to u mogućnosti. Eh da smo kompletni druga bi priča bila. Raja se napaljuje da ćemo ih sigurno dobiti, a onda ako ne dobijemo ide očaj i jeb.avanj.e svega, naravno ne kod svih, ali kod velike većine. Odgledo sam i najmanje 50 i nikad nisam bio siguran da ćemo ih dobiti. Ja bih bio zadovoljan sa 8+ bodova u prva četiri kola pa kako god. 7 je minimum, a sve ispod toga je loše i ne bi bio dobar start.
Dali je ono rekord 17 godina da nismo kući izgubili od njih ili se meni nešto pomješalojovanmaksimovic je napisao/la:kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
koliko se ja sječam 21 godinu nismo uzgubili kao domaćini 76-97, nešto mi je to u glavi da je tako.Izlija je napisao/la:Dali je ono rekord 17 godina da nismo kući izgubili od njih ili se meni nešto pomješalojovanmaksimovic je napisao/la:kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
Nema, počelo je i pamćenje da se igra sa nama. Zato ima ova raja koja je zapisivalaRodom s mejtaša je napisao/la:koliko se ja sječam 21 godinu nismo uzgubili kao domaćini 76-97, nešto mi je to u glavi da je tako.Izlija je napisao/la:Dali je ono rekord 17 godina da nismo kući izgubili od njih ili se meni nešto pomješalojovanmaksimovic je napisao/la:kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
1976-1997 je period koji nismo izgubili na grbavici, 17 utakmicaIzlija je napisao/la:Dali je ono rekord 17 godina da nismo kući izgubili od njih ili se meni nešto pomješalojovanmaksimovic je napisao/la:kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
Znam da sam zapamtio broj 17jovanmaksimovic je napisao/la:1976-1997 je period koji nismo izgubili na grbavici, 17 utakmicaIzlija je napisao/la:Dali je ono rekord 17 godina da nismo kući izgubili od njih ili se meni nešto pomješalojovanmaksimovic je napisao/la:kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
Misliš 3 znalca i ostali da smetaju?mirzza je napisao/la:Za derbi nema sekiracije, 2 znalca Bekric i Lendric i ostalo trkaci, pa nije bundesliga.
Znaci bilo bi crkavanjajovanmaksimovic je napisao/la:94. minut, lendric u ofsajdu dobija loptu, linijski ne dize zastavicu lendric ubacuje u kazneni prostor loptu, koja pogadja igraca sarajeva u rame a ognjen svira penal za nas... prvi pokusaj ivana, lopta ide pored gola, ali ognjen naredjuje ponovno izvodjenje jer su navodno igraci sarajeva prerano usli u kazneni prostor... iz drugog pokusaja lendric pogadja precku, lopta pada na gol-liniju i ne prelazi je, ali ognjen suvereno pokazuje na centar... zeljo pobjedjuje na kraju 2-1
Ma dosta dva, trojica su bila puno prosle godine, pa da odvadimo malo.Jaozinho22 je napisao/la:Misliš 3 znalca i ostali da smetaju?mirzza je napisao/la:Za derbi nema sekiracije, 2 znalca Bekric i Lendric i ostalo trkaci, pa nije bundesliga.![]()
Usput Jel nas kone po treći put šalju u provaliju? Prva dva puta su to odlično uradili nadam se da ce i sad.