Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 21, 2016 11:45 am

teteac8684 je napisao/la:Preofanzivno je to, ne vjerujem da će tako biti

Jeste ovako na papiru...na terenu moze biti sasvim druga prica.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jul 21, 2016 11:50 am

Ma ispade da i mi jedva krpimo ekipu. Sasječeni smo i mi sa suspenzijama i povredama i nismo vala u nekoj prednosti. Jedino ih možemo trkom i fizikom dobiti ako smo to u mogućnosti. Eh da smo kompletni druga bi priča bila. Raja se napaljuje da ćemo ih sigurno dobiti, a onda ako ne dobijemo ide očaj i jeb.avanj.e svega, naravno ne kod svih, ali kod velike većine. Odgledo sam najmanje 50 derbija i nikad nisam bio siguran da ćemo ih dobiti. Ja bih bio zadovoljan sa 8+ bodova u prva četiri kola pa kako god. 7 je minimum, a sve ispod toga je loše i ne bi bio dobar start.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u čet jul 21, 2016 12:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 21, 2016 11:59 am

Da se ne vracam na temu od sinoc. Momci su dovoljno raspravili dok sam spavao.
Vidim svi smo se okrenuli derbiju i tako treba, jos 2 dana ako sam dobro izracunao :mrgreen:
SAmo ne treba da nas zavara sto oni imaju problema sa povredom zadnje linije, imamo i mi probleme sa susprenzijo.
Da igras protiv amatera ako losu taktiku napravis i amateri te mogu razvaliti a kamoli Sarajevo. Ne kazem da je kod nas losa taktika, vidjet cemo kako cemo odigrati 4-4-2 formaciju. Mozda najveci nas problem je sto smo jedan veliki UPITNIK, tesko da ko zna koliko mozemo i na cemu smo. MAda neki optimizam u meni, neki osjecaj govori da ce ovo biti dobro.

Hajde da upisemo HAT TRik protiv kona, pa da slusamo nova opravdanja :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:05 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ispade da i mi jedva krpimo ekipu. Sasječeni smo i mi sa suspenzijama i povredama i nismo vala u nekoj prednosti. Jedino ih možemo trkom i fizikom dobiti ako smo to u mogućnosti. Eh da smo kompletni druga bi priča bila. Raja se napaljuje da ćemo ih sigurno dobiti, a onda ako ne dobijemo ide očaj i jeb.avanj.e svega, naravno ne kod svih, ali kod velike većine. Odgledo sam i najmanje 50 i nikad nisam bio siguran da ćemo ih dobiti. Ja bih bio zadovoljan sa 8+ bodova u prva četiri kola pa kako god. 7 je minimum, a sve ispod toga je loše i ne bi bio dobar start.
Slicno razmisljamo, pogotovo oko bodovnog salda nakon nekoliko kola. :palacgore:

Dosta novih igraca, tek zavrsene pripreme, nekoliko suspenzija i povreda...sve su to "sitnice" koje znace. Vjerujem da cemo biti pravi nakon 4-5 kola jer ovi igraci imaju potencijal. Lendric i Nikolic su dokazani rasni golgeteri, Stevanovic reprezentativac, Jahic top igrac za PL, Secerovic i Radinovic medju 7-8 najboljih veznih u PL, Kosoric medju najboljim stoperima itd. itd., a klupa nikad jaca.

Jos da je kakvo lijevo krilo ubosti. :ganja:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:05 pm

kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
100/94/37/34 - i to je to!

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:07 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
Dali je ono rekord 17 godina da nismo kući izgubili od njih ili se meni nešto pomješalo
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:08 pm

dženis treba za derbija. spor je, ali jak u duelu, puno trči, ima šut i centaršut i solidan osjećaj za igru. ja i dalje mislim da će od njega nešto biti.

prošli derbi na grbavici on je u prvoj minuti postavio ton zbog kojeg su oni ostatak utakmice bježali od kontakta...
gradi željo boli te *****

mula
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:09 pm

Fejzic

Kosoric Toskas

Stevanovic

Ugljesa Secerovic Husic

Bekric
Lendric
Nikolic
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:10 pm

Izlija je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kad bi 4 pobjede zaredom nanizali protiv pitara... bili bi rekorderi i po tome...
Dali je ono rekord 17 godina da nismo kući izgubili od njih ili se meni nešto pomješalo
koliko se ja sječam 21 godinu nismo uzgubili kao domaćini 76-97, nešto mi je to u glavi da je tako.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:14 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
koliko se ja sječam 21 godinu nismo uzgubili kao domaćini 76-97, nešto mi je to u glavi da je tako.
Nema, počelo je i pamćenje da se igra sa nama. Zato ima ova raja koja je zapisivala :pljesak:
イビチャ・オシム

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:14 pm

Izlija je napisao/la:
1976-1997 je period koji nismo izgubili na grbavici, 17 utakmica

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:17 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
1976-1997 je period koji nismo izgubili na grbavici, 17 utakmica
Znam da sam zapamtio broj 17
イビチャ・オシム

mirzza
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:28 pm

Za derbi nema sekiracije, 2 znalca Bekric i Lendric i ostalo trkaci, pa nije bundesliga.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:34 pm

"Moja očekivanja za derbi su takva da želim samo da damo sve od sebe i usrećimo naše navijače. Nadam se istim kriterijima suđenja na obje strane, pošto svi znamo kako je bilo u posljednja dva derbija." Leon Benko..

Kakva prica majko mila... Cuj zadnja 2 derbija
Zgazite gurbete da opet ovako govore

Jaozinho22

čet jul 21, 2016 12:37 pm

mirzza je napisao/la:Za derbi nema sekiracije, 2 znalca Bekric i Lendric i ostalo trkaci, pa nije bundesliga.
Misliš 3 znalca i ostali da smetaju? :lol:
Usput Jel nas kone po treći put šalju u provaliju? Prva dva puta su to odlično uradili nadam se da ce i sad. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:39 pm

94. minut, lendric u ofsajdu dobija loptu, linijski ne dize zastavicu lendric ubacuje u kazneni prostor loptu, koja pogadja igraca sarajeva u rame a ognjen svira penal za nas... prvi pokusaj ivana, lopta ide pored gola, ali ognjen naredjuje ponovno izvodjenje jer su navodno igraci sarajeva prerano usli u kazneni prostor... iz drugog pokusaja lendric pogadja precku, lopta pada na gol-liniju i ne prelazi je, ali ognjen suvereno pokazuje na centar... zeljo pobjedjuje na kraju 2-1

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:43 pm

Morali bi biti prijevremeni izbori u savezu, ne bi imo ko raditi, a Bakije dijele 13. platu.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:45 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:94. minut, lendric u ofsajdu dobija loptu, linijski ne dize zastavicu lendric ubacuje u kazneni prostor loptu, koja pogadja igraca sarajeva u rame a ognjen svira penal za nas... prvi pokusaj ivana, lopta ide pored gola, ali ognjen naredjuje ponovno izvodjenje jer su navodno igraci sarajeva prerano usli u kazneni prostor... iz drugog pokusaja lendric pogadja precku, lopta pada na gol-liniju i ne prelazi je, ali ognjen suvereno pokazuje na centar... zeljo pobjedjuje na kraju 2-1
Znaci bilo bi crkavanja :rofl: :rofl: :rofl:

mirzza
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:50 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Za derbi nema sekiracije, 2 znalca Bekric i Lendric i ostalo trkaci, pa nije bundesliga.
Misliš 3 znalca i ostali da smetaju? :lol:
Usput Jel nas kone po treći put šalju u provaliju? Prva dva puta su to odlično uradili nadam se da ce i sad. :kafa:
Ma dosta dva, trojica su bila puno prosle godine, pa da odvadimo malo. :pljesak:

krajisnik87
Kontakt:

čet jul 21, 2016 12:57 pm

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava