Ma kazem zbog nacina na koji je otisao..Uredu nije igrao polusezonu citavu,prepao se za mjesto u timu odlucio da ode ali i sam znas da je na zvanicnoj bila objava za njega i Mailsona da je razlog sto idu "želja za povratkom u domovinu" i onda frajer ode u Cibaliju..jovanmaksimovic je napisao/la:pa lik drugu polusezoni nije ni odigrao posteno utakmicu, sta ocekujes da kaze "ostaje mi se ovde!"Okolele je napisao/la:Ako cemo pricati o nekim smijurijama onda je najveca ona sa onim brazilskim favelcem i nostalgijom za domovinom..
storm_raider je napisao/la:Takodjer...
vrbanjusa je napisao/la:Ne znam je li već neko pominjao ali nemir koji spomenuh gore je Semir![]()
naravno Štilić.
U ozbiljnim smo pregovorima sa njim.
Nista od toga jer vani ima nevjerovatna primanja za nase uslove. U svakom slucaju dolazi na derbi...eto bar nesto.Izlija je napisao/la:Zna se ko unosi nemirfanaticZeljin je napisao/la:Isti sam majke mi, isto kao da treba da se desi nesto veliko pa iscekujemvrbanjusa je napisao/la:Neki nemir kod mene, ne znam sta mi je![]()
Jedan mi jutros kaže na kafi "da je to na dugom štapu" a drugi ga ispravlja "na velikom štapu i pecaš krupnu ribu"
Stoperski par Novakovic koji je bas tanak i Balic kojem to nije prirodna pozicija, Stevo i Lendric trebaju malo prostora i par dobrih lopti i zavrsavamo pite.Okolele je napisao/la:Eto i Mihojević im "upitan" za derbi..Ljudi ce igrati sa jednim stoper kako stvari stoje..Trebamo ih odmah na startu pritisnuti da ne mogu dahnuti..
Ovo je kljuc u svemu. R e a l n o s t!Neandertalac je napisao/la:Sta vam je ljudi, kakav Stiilic.
Još mi pure trebamo jesti da uopste pomislimo na njega.
Upravo u tome i jeste mali problem. Vecina misli da smo mi neki nivo a nismo. Malo realnosti nam sigurno nece skoditi.
Je li za zaliti..?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Jao jao
Na dugom štapuOkolele je napisao/la:Je li za zaliti..?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Jao jao
Ne treba biti pesimista, kada smo Zahirovica doveli, mozemo i Stilu.SirAlexFerguson je napisao/la:Ovo je kljuc u svemu. R e a l n o s t!Neandertalac je napisao/la:Sta vam je ljudi, kakav Stiilic.
Još mi pure trebamo jesti da uopste pomislimo na njega.
Upravo u tome i jeste mali problem. Vecina misli da smo mi neki nivo a nismo. Malo realnosti nam sigurno nece skoditi.
Imali smo od koga uciti, oba osima su realna i takvi trebamo biti, skromni i realni i pratiti cilj. Cvrsto biti na zemlji i ne trebamo se sikirati.