E jbg druze budi malo objektivan!jovanmaksimovic je napisao/la:prvi put nakon dugo vremena gledam opusteno na derbi... mislim da cemo bez problema uzeti 2 razlike, mozda i 3 razlike, kvalitet je na nasoj strani.
P.S. Ja bih i sa remijem zadovoljan biomula je napisao/la:E jbg druze budi malo objektivan!jovanmaksimovic je napisao/la:prvi put nakon dugo vremena gledam opusteno na derbi... mislim da cemo bez problema uzeti 2 razlike, mozda i 3 razlike, kvalitet je na nasoj strani.
Kako mozes tako tvrditi, znas da nam ne igraju 2 od 3 najbolja igraca iz prosle sezone. Mi u derbi ulazimo sa losijom ekipom u odnosu na prošli, a oni sa jačom.
Isti sam majke mi, isto kao da treba da se desi nesto veliko pa iscekujemvrbanjusa je napisao/la:Neki nemir kod mene, ne znam sta mi je
Belgijski savez raspisao oglas za selektora. Murinjo platio bogatstvo za Kvaresmu da dodje u Inter, zatjero ga u neku stvar i nije odigrao ni dvije utakmice.Leon_Professional je napisao/la:Isto kao i za javni oglas sto je bila?Ajzea je napisao/la:Kakva ovo smijurija ispade.. Zalosno..
Zgazi ih, Natasa !
pa jesu naučili, dobrim dijelom pod njegovim uticajem. on je krucijalan bio za njihov fudbalski razvoj kao nacijeRodom s mejtaša je napisao/la:Kaže legenda japancima moraju naučiti da brže igraju.
Znao je Švabo prije bolesti kad bi bio u Sarajevu voditi ponekad trening naših omladinaca. Ko je bio tad pamtiće te treninge cijeli život. Morali su igrati na dva dodira, a treći dodir - kazna 10 sklekova. To je bio strašni sud što reko Guto. I tad se je rigalo, a ne samo kod Kostića. Ko nije rigo nije ni igrač posto. Čim se može nargila fumarat i ko fol igrat i trenirat, tu nešto ne štima.
Ispravio se Leon par stranica prije, nego da se vratim na konkurs, velesila kao Belgija trazi drzavnog selektora preko konkursa, a mi ovdje kukali na sve strane da su upravi amateri po tom pitanju, previse guramo nos gdje nam nije mjesto..fczeljo je napisao/la:Belgijski savez raspisao oglas za selektora. Murinjo platio bogatstvo za Kvaresmu da dodje u Inter, zatjero ga u neku stvar i nije odigrao ni dvije utakmice.Leon_Professional je napisao/la:Isto kao i za javni oglas sto je bila?Ajzea je napisao/la:Kakva ovo smijurija ispade.. Zalosno..
Zgazi ih, Natasa !
I Belgija i Murinjo su smijurija? Popustite malo...
Dovedemo Ugljesu i Secerovica, dva najbolja mlada igraca u drzavi i mi smo smijurija? Drugi dovedu tri alkoholicara pa se hvale kako su bosanski Dinamo
a dajNoKe je napisao/la:Irfan Nefic : Gospodjo Hervas,Sarajevo je siguran grad
Aaaaaaa daaaaajjjj, mogul ga zavrsiti do derbijavrbanjusa je napisao/la:Ne znam je li već neko pominjao ali nemir koji spomenuh gore je Semir![]()
naravno Štilić.
U ozbiljnim smo pregovorima sa njim.
pa lik drugu polusezoni nije ni odigrao posteno utakmicu, sta ocekujes da kaze "ostaje mi se ovde!"Okolele je napisao/la:Ako cemo pricati o nekim smijurijama onda je najveca ona sa onim brazilskim favelcem i nostalgijom za domovinom..
Zna se ko unosi nemirfanaticZeljin je napisao/la:Isti sam majke mi, isto kao da treba da se desi nesto veliko pa iscekujemvrbanjusa je napisao/la:Neki nemir kod mene, ne znam sta mi je