Cijelo vrijeme koristim tapatalk i extra funkcioniše...Tryg je napisao/la:Mozda je rano? A jel ima na tapatalku forum? Tu sam malo vise nego na pcu, mnogo mi je lakse pratiti i ucestvovati.
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
Cijelo vrijeme koristim tapatalk i extra funkcioniše...Tryg je napisao/la:Mozda je rano? A jel ima na tapatalku forum? Tu sam malo vise nego na pcu, mnogo mi je lakse pratiti i ucestvovati.
Jel' ovo kemica je legelgeenda?fedeltafrotta je napisao/la:pozzz krste, oćemo opkladu u avatarULTRAJVOSA je napisao/la:selam kone
fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da je ovo samo korak ka našem samo fkž forumu
Imamo moderatore koji ce raditi svoj posao kako treba za razliku od prethodnog foruma..godrina je napisao/la:ma sad ce bit i duplih acc 100%
neko od debila onih ce htjet ispast ko frajer
već se radi na tomeRodom s mejtaša je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da je ovo samo korak ka našem samo fkž forumu
Na našem sajtu to će se morati napraviti. To je jedino sigurno i dugorocno rjesenje.
Većina naših od tamo je ovdje. A i oni koji nisu su obavješteni pa se nadamo da će stići uskorocikazubo je napisao/la:Nadam se da ce svi preci na ovaj forum pa da uzivamo bez parazita, i da se ne vracamo vise na ss, ovaj forum ce uskoro ponuditi sve mogucnosti kao prosli samo polako..
Dobrodosla, tebe dugo nisam vidio.mamaSmurf je napisao/la:Pa, eto, red je da ovdje bude i jedna mama.
Nek' je šareno, kao što našem Želji i dolikuje.