NoKe je napisao/la:Irfan Nefic : Gospodjo Hervas,Sarajevo je siguran grad

divovi ako skupe 11 igraca dobro ce biti

NoKe je napisao/la:Irfan Nefic : Gospodjo Hervas,Sarajevo je siguran grad
Najjace je ovo kad krene pricati od 2 minute kad za dresove sarajeva kaze da su boje trule visnjeLARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=490BrDE1RHk[/video]
20 minuta koje svaki navijač FK Željezničara mora barem tri puta u sedmici preslušati.
5 dana dvjesta sati
Bekrić pretrči k'o VecaRodom s mejtaša je napisao/la:Ima li ikakva mogućnost da se i kod nas izmjeri koliko nam igrači pretrče na tekmi. Svi ispod cenera nek se bave nečim drugim. Švabo je to znao prije 30 godina i sve je gore na snimku ovjasnio. Kad sad pogledaš one tekme iz Kupa UEFA iz 84/85 ko da je neko ubrzao snimak u odnosu na ove sad mrljavine što igraju naši timovi. Koliko je onaj Meša trčo, pa Bane, Žvaka, a tek Fićo.
Kad Švabo napade one japance na treningu što im je svaki korak težak, a ako iko može trčat, oni mogu. Ima li taj klip gdje?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=9Nl1kNup8fU[/video]Rodom s mejtaša je napisao/la:Ima li ikakva mogućnost da se i kod nas izmjeri koliko nam igrači pretrče na tekmi. Svi ispod cenera nek se bave nečim drugim. Švabo je to znao prije 30 godina i sve je gore na snimku ovjasnio. Kad sad pogledaš one tekme iz Kupa UEFA iz 84/85 ko da je neko ubrzao snimak u odnosu na ove sad mrljavine što igraju naši timovi. Koliko je onaj Meša trčo, pa Bane, Žvaka, a tek Fićo.
Kad Švabo napade one japance na treningu što im je svaki korak težak, a ako iko može trčat, oni mogu. Ima li taj klip gdje?
Kad ga već spominješ, on je bio jedan od onih čije trčanje u defanzivi je bilo samo reda radi u većini situacija. Što reko Pile za Koku - glumi da trči.Virtu4L je napisao/la:Bekrić pretrči k'o VecaRodom s mejtaša je napisao/la:Ima li ikakva mogućnost da se i kod nas izmjeri koliko nam igrači pretrče na tekmi. Svi ispod cenera nek se bave nečim drugim. Švabo je to znao prije 30 godina i sve je gore na snimku ovjasnio. Kad sad pogledaš one tekme iz Kupa UEFA iz 84/85 ko da je neko ubrzao snimak u odnosu na ove sad mrljavine što igraju naši timovi. Koliko je onaj Meša trčo, pa Bane, Žvaka, a tek Fićo.
Druze ajzea, mislim da grijesis. Prije svega zato sto toliko insistiras da dokazes da si upravu da je ovo sve smijurija od kluba. Sasvim je uredu misliti da je ovo pogresno/lose/katastrofa ali toliko biti uporan u iznosenju nekakvih argumenata/cinjenica/kakovecnazivate je sasvim nepotrebno i potpuno pogresno. Evo sta ce biti da dokazes da si upravu: 1. Hoce li to znaciti da se vise nikad nece ponoviti nesto slicno, 2. Hoce li svi misliti kao ti, 3. Hoce li svako naredno desavanje opet tvoje misljenje biti toliko puta ponovljeno i dokazano... razumijes sta hocu da kazem, evo ti mislis da je smijurija, ja ne mislim i sto ti toliko insistiras da svoju dokazes..Ajzea je napisao/la:Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.Leon_Professional je napisao/la:Isto kao i za javni oglas sto je bila?Ajzea je napisao/la:Kakva ovo smijurija ispade.. Zalosno..
Zgazi ih, Natasa !
Druze ajzea, mislim da grijesis. Prije svega zato sto toliko insistiras da dokazes da si upravu da je ovo sve smijurija od kluba. Sasvim je uredu misliti da je ovo pogresno/lose/katastrofa ali toliko biti uporan u iznosenju nekakvih argumenata/cinjenica/kakovecnazivate je sasvim nepotrebno i potpuno pogresno. Evo sta ce biti da dokazes da si upravu: 1. Hoce li to znaciti da se vise nikad nece ponoviti nesto slicno, 2. Hoce li svi misliti kao ti, 3. Hoce li svako naredno desavanje opet tvoje misljenje biti toliko puta ponovljeno i dokazano... razumijes sta hocu da kazem, evo ti mislis da je smijurija, ja ne mislim i sto ti toliko insistiras da svoju dokazes..Ajzea je napisao/la:Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.Leon_Professional je napisao/la:Isto kao i za javni oglas sto je bila?Ajzea je napisao/la:Kakva ovo smijurija ispade.. Zalosno..
Zgazi ih, Natasa !
A što me vuče osjećaj u zadnjih par dana da će nam isti opet doći glave, ko i svaki put..Ovaj put u dresu VitezaRodom s mejtaša je napisao/la:Kad ga već spominješ, on je bio jedan od onih čije trčanje u defanzivi je bilo samo reda radi u većini situacija. Što reko Pile za Koku - glumi da trči.Virtu4L je napisao/la:Bekrić pretrči k'o VecaRodom s mejtaša je napisao/la:Ima li ikakva mogućnost da se i kod nas izmjeri koliko nam igrači pretrče na tekmi. Svi ispod cenera nek se bave nečim drugim. Švabo je to znao prije 30 godina i sve je gore na snimku ovjasnio. Kad sad pogledaš one tekme iz Kupa UEFA iz 84/85 ko da je neko ubrzao snimak u odnosu na ove sad mrljavine što igraju naši timovi. Koliko je onaj Meša trčo, pa Bane, Žvaka, a tek Fićo.