Je.bo 'ervasa
[video]https://www.youtube.com/watch?v=whecMrs ... e=youtu.be[/video]
Nije bilo rasprave, samo sam rekao sta covjek misli.Ajzea je napisao/la:Rekoh da zavrsimo bespotrebnu raspravu, ne vidim razlog da se palis odmah ukoliko neke nejasnoce iz mog posta shvatis na svoj nacin.. Pogresno, dakako.
Ovo steti ugledu kluba, to niko osporiti ne moze. Okrenimo se derbiju..
GAZI, GURBETE !
Sad ja kroz Ferhadiju, kad neki Spanjolci pricaju nesto ''vamos tires bla bla''. Stanem nasuprot njih, izlajem se podobro. Spomenem i Real i Barcu, i spansku kraljicu i Raula Gonzaleza i Del Boskea i sve to zakljucim s Hervasom. Oni se smiju. Kontam, lahko mi je za budale..Tryg je napisao/la:Zbog Hervasa napravit cu INCIDENT nek ide dodzavola sve.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imal to šta novoDr. Kostic je napisao/la:Sta je sa konama stvarno postaju amaterski klub.
tebi bas hladno na balkonu,pa nek ti bar neku deku baci kad ne smijes u kucuTryg je napisao/la:Puta madre Hervas dios esmeralda kafe muher pezos hervas dios madre ko la esposa harmana VUF VUF VUF nooo traveho ala spanja incidento kon muhera.
Ma oni ne znaju ni ko ih oblaci ni kad je prestavljanje dresova nit hoce li bit pres pred derbi nit ko ce im igrati. Mi ovaj derbi imamo stvarno priliku satrat ih. Ovo moramo iskoristitModel1964 je napisao/la:Imal to šta novoDr. Kostic je napisao/la:Sta je sa konama stvarno postaju amaterski klub.?
Majstor za penale. Kakvu mi samo skolu za golmane imamo, stancamo ih samo takoLARS1921 je napisao/la:Je.bo 'ervasa
[video]https://www.youtube.com/watch?v=whecMrs ... e=youtu.be[/video]
Da nisi ovo postavio ja nebih pisaoTryg je napisao/la:Svi smo mi Hervas
http://m.avaz.ba/clanak/247035/nakon-pr ... icnoj-kuci" target="_blank
Onaj jedan slobodnjak mu je bio dobar ali je nešto izblokiran, niska oštra lopta, dobar šut. Šećerović je izveo haman sve kornere u drugom ispod mene na sjeveru. Čuj dobar je Španac ali ako nije sa glavom dobar ili vidiš da mu i žena zvoca non stop.deto1921 je napisao/la:Jel ima jos neko kome je krivo sto je otisao Hervas radi slobodnih i kornera. Mislim da nakon Zebe nismo imali boljeg al stas jbg..
Spoiler opet ne fercera jbgesposa - ¿Dónde pusiste este de Chavi? En este pozo de mierda para mí perros desgarro en el medio de la calle, es que su meta para deshacerse de mí??? ¿Se dieron cuenta de que ya no estoy autorizado a salir a la calle? E no será querida jugador. Llame a MIRS y Misimovic y le dijo que tenía que ir. Rescindir el contrato, dijo que esto requiere un club en España nada, inventó nada. Ama en última instancia, dile que dije a empacar. Llévame a Oviedoooo, por favor Chavi.
Chavi - Pero ¿cómo, cómo amo derby del sábado, comienza la temporada, no debo abandonar el partido. Nos faltan tres jugadores ya ... Cómo hacer que los aficionados, quienes me recibieron muy bien, y que creen en mí.
esposa - ¿Qué cosas, Zeljeznicar, felicitaciones a ellos, la gente honesta, pero estos pequeños sean realistas, para prepararse más en el banco de lo que presjedio una patada, Heeej Bekric juego antes de que te mates .. Desde luego, se puede prescindir de usted para ganar Derby y luego le dejó manejar, aunque sé que este no es el lugar para nosotros, no estamos contentos Xavi .. y sabes que no voy a discutir contigo, mañana viajamos. ¿Sabes qué más hay de nuevo? Ya registré para los vuelos. Mi madre estaba muy feliz de que vamos a ver...
supruga - Gdje si me ovo doveo Javi? U ovu vukojebinu da me psi rastrgaju na sred ulice, jel' to tvoj cilj, da me se riješiš?? Da li je tebi jasno da ja više ne smijem na ulicu izaći? E neće moći moj dragi fudbaler. Nazovi Mirsu i Misimovića i javi mu da moraš ići. Raskini ugovor, reci da te traži neki klub u Španiji bilo šta, izmisli nešto. Ama na kraju krajeva reci mu da sam ti ja rekla da se pakujemo. Vodi me u Oviedoooo, molim te chavi.
Chavi - Ali kako, kako ću ljubavi derbi je u subotu, počinje sezona, ne smijem ekipu ostaviti na cjedilu. Nedostaju nam već tri igrača... Kako to učiniti navijačima,koji su me jako lijepo primili, svi vjeruju u mene.
supruga - Koju ekipu, Željezničar, svaka čast njima, pošteni ljudi, ali ti malo budi realan, na pripremama si više na klupi presjedio nego što si igr'o, Heeej Bekrić igra prije tebe, ubi se.. Oni svakako mogu i bez tebe pobjediti u tom nekom derbiju, a poslije nek se snalaze. Pa ti i sam znaš da ovo nije mjesto za nas, nismo sretni Chavi.. I da znaš da neću više raspravljati sa tobom, sutra putujemo. Znaš šta je još novo? Ja već čekirala karte za let. Mama se jako raduje što će nas vidjeti...
BasLARS1921 je napisao/la:Nemoj nam reć ko jea haman nam sve reko brat
Samo nek priča i povraća, znači da se radi
To i mene raduje, cim kuka, znaci da valjaLARS1921 je napisao/la:Nemoj nam reć ko jea haman nam sve reko brat
Samo nek priča i povraća, znači da se radi
[video]https://www.youtube.com/watch?v=feFIEoniUqE[/video]LARS1921 je napisao/la:Nemoj nam reć ko jea haman nam sve reko brat
Ja da znam ko je javno bih napisao. isto tako bih postavio slike sa šišom svakog igraca Želje i ujedno poslao ma mail klubu. Vjeruj mi puno je po evropi primjera gdje su navijaci uveli red u sportski život igracaOmar500 je napisao/la:Majstor za penale. Kakvu mi samo skolu za golmane imamo, stancamo ih samo takoLARS1921 je napisao/la:Je.bo 'ervasa
[video]https://www.youtube.com/watch?v=whecMrs ... e=youtu.be[/video]![]()
Nego, i mene zanima ko li je krtica u klubu. Sad, je li neko od igraca, sumnjam, mada mi se ne svidja kako jedan nas igrac prica uokolo o treneru, samo da ne pocne sa sabotazom...jos je nas izdanak, a toliko se hvale nasa djeca. Kao Slovenac nema pojma, tjera nas da trcimo kao da smo atleticari, do povracanja nas doveo na pripremama, samo pise neke knjige, nema pojma u praksi...lijepo kako se prica u kafani o treneru -.-
U komsiluku mi je taj kafic, a zivi mi frajer u naselju, stari mi prenio sta je rekao. Nemojte me pitati ko je, nema sanse da cu reci,, zbog momka, njemu nek ide na dusu, ali nadam se da ce vecina ozbiljno shvatiti ovaj europski pristup. Dosta je vise mahale bilo :S
Eto cujem i Dado zacugao, pa toliki talenat, igracina moze biti, a ne moze ozbiljno da shvati neke stvari. Jbt, trzni se malo, znam da si mlad, mojih godina, izlasci fazoni, ali za sve moze bit vremena jarane.