Eto probudio sam zenu radi ovog gdje su mu ruke sad odo na terasu spavat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tryg je napisao/la:Eto probudio sam zenu radi ovog gdje su mu ruke sad odo na terasu spavat.
Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.Leon_Professional je napisao/la:Isto kao i za javni oglas sto je bila?Ajzea je napisao/la:Kakva ovo smijurija ispade.. Zalosno..
Zgazi ih, Natasa !
Smijurija jeste ali ne tolika, nismo u gubitku tolikom, plate covjek nije primio. Smijurija je po tebi isto bila kad je FK Zeljeznicar raspisao konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana a sad Belgija raspisala konkurs za trenera, to je htio da kaze.Ajzea je napisao/la:Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.Leon_Professional je napisao/la:Isto kao i za javni oglas sto je bila?Ajzea je napisao/la:Kakva ovo smijurija ispade.. Zalosno..
Zgazi ih, Natasa !
Hervasova smijurija.Ajzea je napisao/la:Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.Leon_Professional je napisao/la:Isto kao i za javni oglas sto je bila?Ajzea je napisao/la:Kakva ovo smijurija ispade.. Zalosno..
Zgazi ih, Natasa !
Dobro, dokazite mi da grijesim i navedite mi jedan sličan slučaj.Kakva su ovo poređenja, sta vam je?fk1921 je napisao/la:Smijurija jeste ali ne tolika, nismo u gubitku tolikom, plate covjek nije primio. Smijurija je po tebi isto bila kad je FK Zeljeznicar raspisao konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana a sad Belgija raspisala konkurs za trenera, to je htio da kaze.Ajzea je napisao/la:Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.Leon_Professional je napisao/la:
Isto kao i za javni oglas sto je bila?
ti veci papucar od HervasaTryg je napisao/la:Eto probudio sam zenu radi ovog gdje su mu ruke sad odo na terasu spavat.
Vise je nablatio svoj ugled a ne ugled kluba, klub se ogradio i nije na gubitku i ovom se niko nije nadao iz uprave. Desilo se i sta sad...Ajzea je napisao/la:Dobro, dokazite mi da grijesim i navedite mi jedan sličan slučaj.Kakva su ovo poređenja, sta vam je?fk1921 je napisao/la:Smijurija jeste ali ne tolika, nismo u gubitku tolikom, plate covjek nije primio. Smijurija je po tebi isto bila kad je FK Zeljeznicar raspisao konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana a sad Belgija raspisala konkurs za trenera, to je htio da kaze.Ajzea je napisao/la:
Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.
Po vama, ako čovjek jednom pogrijesi, a jesam i to priznajem, mora svaki slijedeći put? Opet ne shvatam.
Vama ako ovo nije blamiranje, definitivno ne znam šta je.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=6oR4OIjdXEg[/video]delinjo je napisao/la:ti veci papucar od HervasaTryg je napisao/la:Eto probudio sam zenu radi ovog gdje su mu ruke sad odo na terasu spavat.
LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=6oR4OIjdXEg[/video]delinjo je napisao/la:ti veci papucar od HervasaTryg je napisao/la:Eto probudio sam zenu radi ovog gdje su mu ruke sad odo na terasu spavat.
Cuj konacno, ti mi sigurno neces odlucivat jel nesto konacno ili nije, blam ce tek biti kad budemo imali para na bacanje a ovakve stvari budemo dozvolili, da imamo para sjedio bi on na tribinamaAjzea je napisao/la:@fk1921
Pa je li blam ili nije? Da konacno zavrsimo sa ovim..
Vec su na prijašnjim stranama pisali o slucaju LacioAjzea je napisao/la:Dobro, dokazite mi da grijesim i navedite mi jedan sličan slučaj.Kakva su ovo poređenja, sta vam je?fk1921 je napisao/la:Smijurija jeste ali ne tolika, nismo u gubitku tolikom, plate covjek nije primio. Smijurija je po tebi isto bila kad je FK Zeljeznicar raspisao konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana a sad Belgija raspisala konkurs za trenera, to je htio da kaze.Ajzea je napisao/la:
Zelis li reci da ovo nije smijurija? Ne shvatam.
Po vama, ako čovjek jednom pogrijesi, a jesam i to priznajem, mora svaki slijedeći put? Opet ne shvatam.
Vama ako ovo nije blamiranje, definitivno ne znam šta je.