Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 20, 2016 7:40 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ma šta god bude u roku 30 sati će osvanut na nekom portalu tako da se strpite.
zasto bas 30 ? :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jul 20, 2016 7:41 pm

cikazubo je napisao/la:slika
Sto smo gledali gledali smo, sad je i na donjem dijelu mreza, ali podrzavam to u potpunosti.
Jeebo sam im majku, ima dron da iznajmim..

baxuz87
Kontakt:

sri jul 20, 2016 7:42 pm

Heroin loš, nikakav... :D
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 7:43 pm

delinjo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ma šta god bude u roku 30 sati će osvanut na nekom portalu tako da se strpite.
zasto bas 30 ? :ganja:
Proračun :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

iggy2377

sri jul 20, 2016 7:44 pm

Minjore je napisao/la:
Sto smo gledali gledali smo, sad je i na donjem dijelu mreza, ali podrzavam to u potpunosti.
Sto me nasmija svaka ti cast

cikazubo
Kontakt:

sri jul 20, 2016 7:45 pm

Minjore je napisao/la:
Jbga i ja sam pjesacio 45 min po onoj vrucini da bi se ispostavilo da sam dzaba dosao, ali sta je tu je moramo podrzat, zao mi je penzionera kojima je to svakodnevni ritual, malo sam gledao s parkinga Dadu, Stanu, Bogija, znam da cu mozda pokrenut opet tu temu, al moje misljenje zajebali smo se za Dadu samo tako, yebo sebe svaki volej s 20-25m salje pravo u raslje ili u malu mrezicu, Stana i Bogi gledaju i dive se.

iggy2377

sri jul 20, 2016 7:45 pm

Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena

LARSSON
Kontakt:

sri jul 20, 2016 7:46 pm

Spoiler:
Na veliko iznenađenje bh. javnosti Javier Hervas je bez zvanične utakmice u Željezničaru napustio Grbavicu. Španski internacionalac se za vrijeme provedeno u bh. prijestolnici nije najbolje snašao i zajedno sa porodicom vratio se u rodnu zemlju, a putem portala govnogovno.ba odlučio se oglasiti povodom novonastale situacije. "Odlučio sam da odem, jednostavno mojoj supruzi se nije svidio život u Sarajevu. Dok smo šetali sa svojim psom napale su nas lutalice i od straha supruga je željela da se vratimo u Španiju. Nakon što sam razgovarao sa klubom pustili su me uz obeštećenje, a moram priznati da mi je žao što je na kraju došlo do ovoga. Želim se zahvaliti klubu na podršci, osoblju, navijačima i naravno sada već bivšim saigračima", kazao nam je Hervas. Hervas je poželio mnogo sreće Željezničaru u nadolazećem gradskom derbiju protiv rivala Sarajeva. "Željezničar je najbolji klub u BiH i bilo mi je zadovoljstvo biti tu. Uvjeren sam da će moji bivši saigrači ostvariti pobjedu u subotu protiv Sarajeva i da će na kraju sezone imati razloga za slavlje. Želim im mnogo sreće. Jedva čekam da vidim kakav će stadion biti kada bude završen." Tokom boravka u Sarajevu se, kako kaže, osjećao prihvaćeno. "U Sarajevu sam se osjećao dobro, ljudi su prijatni i nisam imao problema. Posebno ću pamtiti staru jezgru grada i područje u blizini SCC-a", dodao je. Kada su u pitanju planovi za budućnost, Hervas će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Španiji. "Imam ponudu da ponovo zaigram u Španiji. Uostalom, i moj cilj je da se vratim kući", istakao je Hervas na kraju razgovora za govnogovno.ba Podsjećamo, Hervas je prije Željezničara nastupao za Brisbane Roar, Sevillu, Sabadell, Hercules i Cordobu.

zubanovic89
Kontakt:

sri jul 20, 2016 7:47 pm

iggy2377 je napisao/la:Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena
Ko ce je to spalit da ga vidim, ti mozda?

delinjo
Kontakt:

sri jul 20, 2016 7:47 pm

ma i da dobijemo ovo ce ciganija sve razjebati ili neki narkomancici...dajem ovoj mrezi najvise mjesec dana da izdrzi u ovom stanju....nazalost u BiH zivimo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

iggy2377

sri jul 20, 2016 7:49 pm

zubanovic89 je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena
Ko ce je to spalit da ga vidim, ti mozda?
Ja sigurno necu,imam ja godina da bi se zajebavao sa takvim stvarima nego samo iznosim predpostavku da bi se moglo desiti..

iggy2377

sri jul 20, 2016 7:51 pm

arelinho je napisao/la:
Šta će ba biti spaljenja? Šta ti je ba? Pa i ako se desi poraz nema veze, ali da uništavaš sopstvenu imovinu ne ide. ;) ;)
Ja sigurno necu,imam ja godina da bi se zajebavao sa takvim stvarima nego samo iznosim predpostavku da bi se moglo desiti..

Elegant
Kontakt:

sri jul 20, 2016 8:03 pm

Necemo izgubiti derbi to bi bilo ravno katastrofi nakon ovoga sa špancem. Kostic je na velikom ispitu zajedno sa igracima - ako ova garnitura nije u stanju da napravi rezultat onda fakat imamo dublji problem.

Tacno je da su ocekivanja navijaca pred ovu sezonu zaista velika ali se nadam da su zivic mnogih jos mnogo cvrsti, ali bez obzira na sve NIKO ne smije i nece da lomi sopstvenu imovinu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jul 20, 2016 8:06 pm

Ljudi igra se za 3 boda, ne za zivu glavu ili neke gluposti slicno.

iggy2377

sri jul 20, 2016 8:14 pm

Minjore je napisao/la:Ljudi igra se za 3 boda, ne za zivu glavu ili neke gluposti slicno.
Naravno tako i ja isto razmisljam ali ima osoba koje konstantno ponizavaju dosada uradzeno..i na treningu ih vidzam nje ni pocelo prvenstvo vec pljuju i vridzaju sve redom tao da me nista nebi zacudilo da se i ono sto sam naveo desi jer nas ima svakakvih..

LARSSON
Kontakt:

sri jul 20, 2016 8:16 pm

Ara od prve minute. Prenos Arena Sport 3. Idemo Ara hettrik da se prodaš u Barcu :D

rodrigo87
Kontakt:

sri jul 20, 2016 8:17 pm

Boccacini u argeliniju na malti hahahahahah pa kad ga prije navukose

iggy2377

sri jul 20, 2016 8:17 pm

Elegant je napisao/la:
Necemo izgubiti derbi to bi bilo ravno katastrofi nakon ovoga sa špancem. Kostic je na velikom ispitu zajedno sa igracima - ako ova garnitura nije u stanju da napravi rezultat onda fakat imamo dublji problem.

Tacno je da su ocekivanja navijaca pred ovu sezonu zaista velika ali se nadam da su zivic mnogih jos mnogo cvrsti, ali bez obzira na sve NIKO ne smije i nece da lomi sopstvenu imovinu !
I ja sam ubjedzen da necemo i nemora biti na ispitu prvu utakmicu zasto bi bio???? nek radi dugo je prvenstvo svaka ekipa ce se okliznuti negdje i kod nekog to je normalno, nama treba kontinuitet rada SS i igraca, dosta je vise odvedi-dovedi kao i sa Strucnim stabom,nek ljudi rade nemoze nista preko noci

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 8:24 pm

rodrigo87 je napisao/la:Boccacini u argeliniju na malti hahahahahah pa kad ga prije navukose
Tačno ne znaju đe valja šnjureta...kakav crni argelini :r
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

rodrigo87
Kontakt:

sri jul 20, 2016 8:26 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Boccacini u argeliniju na malti hahahahahah pa kad ga prije navukose
Tačno ne znaju đe valja šnjureta...kakav crni argelini :r
Dobar je, ne pusi je vala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava