zasto bas 30 ?Jaozinho22 je napisao/la:Ma šta god bude u roku 30 sati će osvanut na nekom portalu tako da se strpite.

zasto bas 30 ?Jaozinho22 je napisao/la:Ma šta god bude u roku 30 sati će osvanut na nekom portalu tako da se strpite.
Jeebo sam im majku, ima dron da iznajmim..cikazubo je napisao/la:
Sto smo gledali gledali smo, sad je i na donjem dijelu mreza, ali podrzavam to u potpunosti.
Proračundelinjo je napisao/la:zasto bas 30 ?Jaozinho22 je napisao/la:Ma šta god bude u roku 30 sati će osvanut na nekom portalu tako da se strpite.
Sto me nasmija svaka ti castMinjore je napisao/la:Jeebo sam im majku, ima dron da iznajmim..cikazubo je napisao/la:
Sto smo gledali gledali smo, sad je i na donjem dijelu mreza, ali podrzavam to u potpunosti.
Jbga i ja sam pjesacio 45 min po onoj vrucini da bi se ispostavilo da sam dzaba dosao, ali sta je tu je moramo podrzat, zao mi je penzionera kojima je to svakodnevni ritual, malo sam gledao s parkinga Dadu, Stanu, Bogija, znam da cu mozda pokrenut opet tu temu, al moje misljenje zajebali smo se za Dadu samo tako, yebo sebe svaki volej s 20-25m salje pravo u raslje ili u malu mrezicu, Stana i Bogi gledaju i dive se.Minjore je napisao/la:Jeebo sam im majku, ima dron da iznajmim..cikazubo je napisao/la:
Ko ce je to spalit da ga vidim, ti mozda?iggy2377 je napisao/la:Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena
Ja sigurno necu,imam ja godina da bi se zajebavao sa takvim stvarima nego samo iznosim predpostavku da bi se moglo desiti..zubanovic89 je napisao/la:Ko ce je to spalit da ga vidim, ti mozda?iggy2377 je napisao/la:Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena
Ja sigurno necu,imam ja godina da bi se zajebavao sa takvim stvarima nego samo iznosim predpostavku da bi se moglo desiti..arelinho je napisao/la:Šta će ba biti spaljenja? Šta ti je ba? Pa i ako se desi poraz nema veze, ali da uništavaš sopstvenu imovinu ne ide.iggy2377 je napisao/la:Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena![]()
Necemo izgubiti derbi to bi bilo ravno katastrofi nakon ovoga sa špancem. Kostic je na velikom ispitu zajedno sa igracima - ako ova garnitura nije u stanju da napravi rezultat onda fakat imamo dublji problem.iggy2377 je napisao/la:Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena
Naravno tako i ja isto razmisljam ali ima osoba koje konstantno ponizavaju dosada uradzeno..i na treningu ih vidzam nje ni pocelo prvenstvo vec pljuju i vridzaju sve redom tao da me nista nebi zacudilo da se i ono sto sam naveo desi jer nas ima svakakvih..Minjore je napisao/la:Ljudi igra se za 3 boda, ne za zivu glavu ili neke gluposti slicno.
I ja sam ubjedzen da necemo i nemora biti na ispitu prvu utakmicu zasto bi bio???? nek radi dugo je prvenstvo svaka ekipa ce se okliznuti negdje i kod nekog to je normalno, nama treba kontinuitet rada SS i igraca, dosta je vise odvedi-dovedi kao i sa Strucnim stabom,nek ljudi rade nemoze nista preko nociElegant je napisao/la:Necemo izgubiti derbi to bi bilo ravno katastrofi nakon ovoga sa špancem. Kostic je na velikom ispitu zajedno sa igracima - ako ova garnitura nije u stanju da napravi rezultat onda fakat imamo dublji problem.iggy2377 je napisao/la:Ja garantujem da ove zastite nece biti u subotu poslje derbija ako slucajno izgubimo nedaj boze, bit ce spaljena
Tacno je da su ocekivanja navijaca pred ovu sezonu zaista velika ali se nadam da su zivic mnogih jos mnogo cvrsti, ali bez obzira na sve NIKO ne smije i nece da lomi sopstvenu imovinu !
Tačno ne znaju đe valja šnjureta...kakav crni argelinirodrigo87 je napisao/la:Boccacini u argeliniju na malti hahahahahah pa kad ga prije navukose
Dobar je, ne pusi je vala.Jaozinho22 je napisao/la:Tačno ne znaju đe valja šnjureta...kakav crni argelinirodrigo87 je napisao/la:Boccacini u argeliniju na malti hahahahahah pa kad ga prije navukose