AHAHHAHAHHAHAH sto me nasmija
I da ima nista se ne vidi sad...dimitrijevic je napisao/la:Ima li trening veceras I u koliko?
Zatvoren za navijace?fk1921 je napisao/la:I da ima nista se ne vidi sad...dimitrijevic je napisao/la:Ima li trening veceras I u koliko?
Ma ne treba nista otkrivati, ni ko se uigravo ni ko je povrijedjen, sve u vezi tima zadrzati za sebe ili privatno pricati. Bitno je sakriti koliko se moze, svako potencijalno iznenadjenje u sastavu ili taktici moze biti vrijedno tri boda.cikazubo je napisao/la:Jel u 18h opet trening, jest da je teze gledati ali vidi se kad covjek nadje poziciju.
pa ona mu je menadzer ja mislimAsharaK je napisao/la:Upravo citam da o transferu Icardija u Arsenal odlucuje supruga. XD
Mislio čovek na Sinišuarelinho je napisao/la:Što bi jedan član foruma rekao kako će Stevo dati gol na derbiju kada je suspendovan.Minjore je napisao/la:A pitanje je samo jedno, dal' ce Ivan ili Stevo![]()
![]()
Mislim da je mislio na Stevu Nikolicagavran je napisao/la:Mislio čovek na Sinišuarelinho je napisao/la:Što bi jedan član foruma rekao kako će Stevo dati gol na derbiju kada je suspendovan.Minjore je napisao/la:A pitanje je samo jedno, dal' ce Ivan ili Stevo![]()
![]()
Spreman da izgine! Edis ga tražioLARS1921 je napisao/la:
javio se brat na konkurs, ukucas ime na googlu izbaci nekog teroristu