ponosannavas je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Sve se svodi na ono, nekompetentni ljudi vode transfer politiku. Tu svakoj diskusiji treba da bude kraj.
Kada se pricalo o tome usutkavali ste redom pa tako i jedan FKZ1921@ sigurno najbolji i najkompetentniji forumas biva otjeran od pojedinaca koji ga napadose u coporu a koji bi sada npr ostavili na klupi desetine milja maraka, a drugi se pozivaju na FM, treci traze krivca u `idealnoj` upravi, itd itd...
Poklopite se i sutite. Dajte podrsku, jel vam se mora crtat kako sada nije vijeme da se o tome uopste prica, vece su stvari na kocki od jednog ugovora.
Malo sam onako krenuo unazad da gledam postove i naletim na ovaj tvoj. VIdim u nekoliko ranijeih postova smiruješ situaciju i onda kao sad nekompetetni ljudi. Kakve to veze ima sa ovim slučajem. Amar je bio kompetentan. Namjerno govorim jer znam da smao njega smatraš takvim (i ja ga samtram) pa mu je Nadarević ovako otišao isto. Bile neke prijetnje i sl. Nije se ovoliko zadržao ali je isto najavljen kao pojačanje i sl. I ovom frajeru sumljam da smo isplatili ijednu platu. Možda jednu max.
Možda su i ovom pitari puštali pse ispred zgrade. Ko zna. Ima njih na sve su spremni.
Pa da, bas tako kako sam napisao. Beres plodove rada i to je to, tu svaka diskusija treba stati. Kako je dosao, koliko je kostao, raazlozi i nacin odlaska nista vise nije bitno.
Popusili smo ga na ovom primjeru to samo slijep covjek ne vidi, jbga uigravas covjeka za prvi tim on ti ide pet dana prije derbija i pocetka sezone.
Kako je doslo do toga, tu lezi odgovor na rjesenje problema a vec su u klubu neki koraci napravljeni, nekima su smanjene ovlasti, skroz.
Kako kazu insajderi, rezu se vezice.
Da ne sirimo dalje molim te, nakacit ce mi se i na ovo napisano, mozemo na pp ostatak.
Pisaj ga, mislim da opet imamo jako dobar tim, nadam se dobrom startu sada nam je jos vise potreban.