Hocemol ovo sa cetri napadacazubanovic89 je napisao/la:Ovo je po meni odlicna formacija i izbor igraca.cikazubo je napisao/la:To se na zadnja dva treninga uigravalo, haj ga znaj sta ce bit do subote..Spoiler:

Hocemol ovo sa cetri napadacazubanovic89 je napisao/la:Ovo je po meni odlicna formacija i izbor igraca.cikazubo je napisao/la:To se na zadnja dva treninga uigravalo, haj ga znaj sta ce bit do subote..Spoiler:
5.300 € .irfo je napisao/la:Ja ne znam za vas ali ja ocekujem jos jedno pojacanje, odlaskom hervasa nam se sigurno otvorio budzet za dobro pojacanje, sumnjam da je imo malu platu
Mani se org-aQwerty_1987 je napisao/la:5.300 € .irfo je napisao/la:Ja ne znam za vas ali ja ocekujem jos jedno pojacanje, odlaskom hervasa nam se sigurno otvorio budzet za dobro pojacanje, sumnjam da je imo malu platu
Pa i nije baš sa org-a, al' haj dobro ako ti tako kažešfk1921 je napisao/la:Mani se org-aQwerty_1987 je napisao/la:5.300 € .irfo je napisao/la:Ja ne znam za vas ali ja ocekujem jos jedno pojacanje, odlaskom hervasa nam se sigurno otvorio budzet za dobro pojacanje, sumnjam da je imo malu platu
taman bi ronald lamah igro za te pareQwerty_1987 je napisao/la:5.300 € .irfo je napisao/la:Ja ne znam za vas ali ja ocekujem jos jedno pojacanje, odlaskom hervasa nam se sigurno otvorio budzet za dobro pojacanje, sumnjam da je imo malu platu
Sigurno hoće, ako naleti nešto kvalitetno i provjereno. Sada će dobro paziti koga će dovesti, moraju nekoliko aspekata uzeti u obzir.irfo je napisao/la:Ja ne znam za vas ali ja ocekujem jos jedno pojacanje, odlaskom hervasa nam se sigurno otvorio budzet za dobro pojacanje, sumnjam da je imo malu platu
samo se klonit ovih sa spansko-portugalskog jezickog podrucjaHare79 je napisao/la:Sigurno hoće, ako naleti nešto kvalitetno i provjereno. Sada će dobro paziti koga će dovesti, moraju nekoliko aspekata uzeti u obzir.irfo je napisao/la:Ja ne znam za vas ali ja ocekujem jos jedno pojacanje, odlaskom hervasa nam se sigurno otvorio budzet za dobro pojacanje, sumnjam da je imo malu platu
Ne može, ne uklapa se u vizijuirfo je napisao/la:taman bi ronald lamah igro za te pareQwerty_1987 je napisao/la:5.300 € .irfo je napisao/la:Ja ne znam za vas ali ja ocekujem jos jedno pojacanje, odlaskom hervasa nam se sigurno otvorio budzet za dobro pojacanje, sumnjam da je imo malu platu
Malo sam onako krenuo unazad da gledam postove i naletim na ovaj tvoj. VIdim u nekoliko ranijeih postova smiruješ situaciju i onda kao sad nekompetetni ljudi. Kakve to veze ima sa ovim slučajem. Amar je bio kompetentan. Namjerno govorim jer znam da smao njega smatraš takvim (i ja ga samtram) pa mu je Nadarević ovako otišao isto. Bile neke prijetnje i sl. Nije se ovoliko zadržao ali je isto najavljen kao pojačanje i sl. I ovom frajeru sumljam da smo isplatili ijednu platu. Možda jednu max.Neandertalac je napisao/la:Sve se svodi na ono, nekompetentni ljudi vode transfer politiku. Tu svakoj diskusiji treba da bude kraj.
Kada se pricalo o tome usutkavali ste redom pa tako i jedan FKZ1921@ sigurno najbolji i najkompetentniji forumas biva otjeran od pojedinaca koji ga napadose u coporu a koji bi sada npr ostavili na klupi desetine milja maraka, a drugi se pozivaju na FM, treci traze krivca u `idealnoj` upravi, itd itd...
Poklopite se i sutite. Dajte podrsku, jel vam se mora crtat kako sada nije vijeme da se o tome uopste prica, vece su stvari na kocki od jednog ugovora.