Opet trazis opravdanje i navodis kako smo 100 i neka liga u svjetu a svi bi htjeli napredak...diego1921 je napisao/la: Pa mani se ti glupe price,Lazio dovede trenera i frajer poslije dva dana preuzme Argentinu,o cemu mi pricamo ?
Normalno da nije isti slucaj,to je jos gore.Platis obestecenje za igraca koji ima velika primanja i bude najveca fula..Bolje da je lazirao povrede kao Ikande i da nas je na kraju kostao preko 100 milja za 6 mjeseci..Dinamo je prije par godina objavio da je potpisao Tomasova na 5 god,pa je frajer poslije par dana otisao u 1860 Munchen i primjera imas mnogo,samo treba gledati malo sa strane..Vi sto mislite da mozete bolje,bujrum..Samo ne zaboravi da nismo medju 100 u svijetu kad je liga u pitanju i da igrace dovodimo bez obestecenja..Fuli Real,da ne fulimo mi..Budi samo malo relan..
Neandretalac preslo nam to od tebe,pjenio si ti puno zbog Dade,samo ne znam sto to nisi radio kad je Memiju klub preuzeo,valjda ti tad ofirno bilo..hahahahahahahahahahaha
I da mi branimo interese kluba a ne pojedinaca,optuzio si ljude ovdje da su se prodali radi par boomova,ti si se haveru prodao radi par pica u Tuborgu..Ziv i zdrav bio,kao sto ti kazes nemoj meni selam alejk drug !!
Brate ja se nadam da nece Lendric lijevo,vise bi volio tu Bekrica a da Ugljesa udje unutra sa Secerovicem,tako bi igrali bez krila !Charlie Sheen je napisao/la:Lendric sigurno da moze odgovoriti i na ovoj poziciji ali je daleko korisniji u napadu,nadam se da je ovo formacija samo za pitare.
ukoliko cemo pricati o gradu mislim da emocije trebamo ostaviti po strani i voditi se cinjenicama. a cinjenice ne govore u prilog da je ovo pozeljna sredina za zivot. mozda je grad dobar za visednevnu turisticku posjetu ali ne i za zivot u njemu. nazalost, tako je.rios je napisao/la:Uh kako me naljuti par postova ovdje..
Cemu prica na nacin da smo mi neka vukojebina,da se tesko navici na zivot ovdje,da se grad promjenio,Arapima..Ne mogu i necu da prihvatim ovakvu pricu jer se tice i mene zato sto zivim u ovom gradu i dio sam njega i svako omalovazavanje grada dozivljvam kao i omalovazavanje samog sebe.
Ovo je grad u kojem se odrzava jedan od deset najjacih filmskih festivala u Evropi,koji ima muzeje,koji ima bogato kulturno - historijsko naslijedje,grad u kojeg svaki mjesec dolaze desetci hiljada turista iz cijelog svijeta vjerovatno da bi vidjeli nesto sto negdje drugo bas i nemaju priliku,itd..Dalje,ako zelim postati dio globaliziranog svijeta onda u ovaj grad moze dolaziti ko zeli,zar ne?
Nemojte da sad razloge odlaska Hervasa trazimo u sebi,da nam je lakse prihvatiti da mi toboze zivimo u nekoj vukojebini u kojoj se tesko navici na zivot..Sijaset je primjera ljudi koji su obisli i vidjeli svijeta,radili u velikim metropolama pa dosli i zive ovdje,da ne nabrajam sad primjere..Nema potrebe da se omalovazavamo jer nema razloga za to,nismo mozda Madrid,Rim,London ali nismo ni rupcaga neka..Na kraju krajeva i u tim gradovima se bas svi ljudi ne mogu navici na zivot,Boze moj,sto ljudi sto cudi..
Sad će odmah navaliti na tebe, da te treba izbatinati jer si rekao da smo smiješni i da smo i dalje jedna velika nula koliko god se busali u prsa. Fkt nije ni meni jasno kako se u ovakvim stvarima može naći pozitivno. Popišao se lik po nama bukvalno. Ne d'o Bog da je ovo pitarima bilo.chile je napisao/la:Nije ista poenta Tica i Spanac... Tica je sutao loptu po terenu a ovaj nije ni dresa obukao.diego1921 je napisao/la:chile mjenjaj dilera! Fula ce uvijek biti,pa mi smo jednog Ticu platili pa je bio kriminalan..Niko iz uprave nije mogao znati da ce Hervas srati poslije 3 mjeseca..Sretno mu,nadam se da se ovo nece ponavljati..Treba na drugi nacin obezbijediti da ne dolazi do ovoga,fino brate stavis klauzulu da imas pravo da ga kaznis 80 posto od plate i onda se isplati drzati ga na tribini !
Neandretalac pitaj Necka i prijatelje imaju li kakvog igraca na ovoj poziciji,red je da i on malo pripaze klub !!
Nadji bar jedan primjer u ozbiljnom klubu da se slicno desilo, neozbiljno i ostavlja veliku mrlju na klub.
Nije mi fakat jasno kako u svemu vidite pozitivno pa cak i onome sto nije a ovo nam fakat nimalo nije trebalo.
I da ispalo je sprdacina veca da se kome bilo drugom ovo desilo ismijavali bi ga bar godinu ako ne i duze isti ovi koji opravdavaju.
ps. mani se tih djecijih oko dilera
Vecina ih trazi opravdanja i u svemu vidi napad na upravu i ljude u klubu, ocito im odgovara jednoumlje i ne zele da vide greske.ž'21 je napisao/la:Sad će odmah navaliti na tebe, da te treba izbatinati jer si rekao da smo smiješni i da smo i dalje jedna velika nula koliko god se busali u prsa. Fkt nije ni meni jasno kako se u ovakvim stvarima može naći pozitivno. Popišao se lik po nama bukvalno. Ne d'o Bog da je ovo pitarima bilo.chile je napisao/la:Nije ista poenta Tica i Spanac... Tica je sutao loptu po terenu a ovaj nije ni dresa obukao.diego1921 je napisao/la:chile mjenjaj dilera! Fula ce uvijek biti,pa mi smo jednog Ticu platili pa je bio kriminalan..Niko iz uprave nije mogao znati da ce Hervas srati poslije 3 mjeseca..Sretno mu,nadam se da se ovo nece ponavljati..Treba na drugi nacin obezbijediti da ne dolazi do ovoga,fino brate stavis klauzulu da imas pravo da ga kaznis 80 posto od plate i onda se isplati drzati ga na tribini !
Neandretalac pitaj Necka i prijatelje imaju li kakvog igraca na ovoj poziciji,red je da i on malo pripaze klub !!
Nadji bar jedan primjer u ozbiljnom klubu da se slicno desilo, neozbiljno i ostavlja veliku mrlju na klub.
Nije mi fakat jasno kako u svemu vidite pozitivno pa cak i onome sto nije a ovo nam fakat nimalo nije trebalo.
I da ispalo je sprdacina veca da se kome bilo drugom ovo desilo ismijavali bi ga bar godinu ako ne i duze isti ovi koji opravdavaju.
ps. mani se tih djecijih oko dilera
Ja se necu iznenadit ako ode u Hajduk, Rijeku pa i Dinamo.Charlie Sheen je napisao/la:Brate ako potpisujes ugovor valjda se raspitas proguglas vidis gdje dolazis,eto to mu je kao opravdanje.Evo glave ako za par dana ne bude da je potpisao sa nekim drugim klubom,taman ce on pred pocetak sezone traziti raskid ugovora i rizikovati da bude bez kluba a da nema neku varijantu,kakva sredina kakve picke materine.