Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

vrbanjusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 20, 2016 1:29 pm

Ovo sa Hervasom baš smješno. Zapravo žalosno. Ne znam ni sam šta je. Ali nije nam trebalo. Nadam se da se ovo neće više ponavljati jer je ovo baš šprdancija...
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:31 pm

Hervas je za par dana u novum klubu necu se iznenadit ako tu bude neki klub iz regije !

Nego da se mi okrenemo derbiju, ocekujem maksimalo zalaganje i naravno pobjedu - Sarajevo nikad nije bilo losije pred pocetak sezone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:32 pm

Lendric sigurno da moze odgovoriti i na ovoj poziciji ali je daleko korisniji u napadu,nadam se da je ovo formacija samo za pitare.

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:34 pm

Ne bih se ja prije petka bavio sastavom, jer su sigurno još neke opcije u veznom redu otvorene.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

chile
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:35 pm

diego1921 je napisao/la: Pa mani se ti glupe price,Lazio dovede trenera i frajer poslije dva dana preuzme Argentinu,o cemu mi pricamo ?
Normalno da nije isti slucaj,to je jos gore.Platis obestecenje za igraca koji ima velika primanja i bude najveca fula..Bolje da je lazirao povrede kao Ikande i da nas je na kraju kostao preko 100 milja za 6 mjeseci..Dinamo je prije par godina objavio da je potpisao Tomasova na 5 god,pa je frajer poslije par dana otisao u 1860 Munchen i primjera imas mnogo,samo treba gledati malo sa strane..Vi sto mislite da mozete bolje,bujrum..Samo ne zaboravi da nismo medju 100 u svijetu kad je liga u pitanju i da igrace dovodimo bez obestecenja..Fuli Real,da ne fulimo mi..Budi samo malo relan..
Neandretalac preslo nam to od tebe,pjenio si ti puno zbog Dade,samo ne znam sto to nisi radio kad je Memiju klub preuzeo,valjda ti tad ofirno bilo..hahahahahahahahahahaha
I da mi branimo interese kluba a ne pojedinaca,optuzio si ljude ovdje da su se prodali radi par boomova,ti si se haveru prodao radi par pica u Tuborgu..Ziv i zdrav bio,kao sto ti kazes nemoj meni selam alejk drug !!
Opet trazis opravdanje i navodis kako smo 100 i neka liga u svjetu a svi bi htjeli napredak...
Ovakvim stvarima mozemo samo i pasti jos dublje... nije isto dovesti pojacanje i fuliti i da ti to pojacanje pobjegne na njegov zahtrjev bez sutnute lopte.
Sto se tice trenera o tome nebi nikako nakon Amarovog odlaska na odmor.
I na kraju kao sto si napisao budi malo realan :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

diego1921
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:35 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Lendric sigurno da moze odgovoriti i na ovoj poziciji ali je daleko korisniji u napadu,nadam se da je ovo formacija samo za pitare.
Brate ja se nadam da nece Lendric lijevo,vise bi volio tu Bekrica a da Ugljesa udje unutra sa Secerovicem,tako bi igrali bez krila !
Uglavnom ima Milos da razmislja o tome,nase je da podrzimo klub ! :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:36 pm

rios je napisao/la:Uh kako me naljuti par postova ovdje..
Cemu prica na nacin da smo mi neka vukojebina,da se tesko navici na zivot ovdje,da se grad promjenio,Arapima..Ne mogu i necu da prihvatim ovakvu pricu jer se tice i mene zato sto zivim u ovom gradu i dio sam njega i svako omalovazavanje grada dozivljvam kao i omalovazavanje samog sebe.
Ovo je grad u kojem se odrzava jedan od deset najjacih filmskih festivala u Evropi,koji ima muzeje,koji ima bogato kulturno - historijsko naslijedje,grad u kojeg svaki mjesec dolaze desetci hiljada turista iz cijelog svijeta vjerovatno da bi vidjeli nesto sto negdje drugo bas i nemaju priliku,itd..Dalje,ako zelim postati dio globaliziranog svijeta onda u ovaj grad moze dolaziti ko zeli,zar ne?
Nemojte da sad razloge odlaska Hervasa trazimo u sebi,da nam je lakse prihvatiti da mi toboze zivimo u nekoj vukojebini u kojoj se tesko navici na zivot..Sijaset je primjera ljudi koji su obisli i vidjeli svijeta,radili u velikim metropolama pa dosli i zive ovdje,da ne nabrajam sad primjere..Nema potrebe da se omalovazavamo jer nema razloga za to,nismo mozda Madrid,Rim,London ali nismo ni rupcaga neka..Na kraju krajeva i u tim gradovima se bas svi ljudi ne mogu navici na zivot,Boze moj,sto ljudi sto cudi..
ukoliko cemo pricati o gradu mislim da emocije trebamo ostaviti po strani i voditi se cinjenicama. a cinjenice ne govore u prilog da je ovo pozeljna sredina za zivot. mozda je grad dobar za visednevnu turisticku posjetu ali ne i za zivot u njemu. nazalost, tako je.
mislim da u Evropi ne postoji grad poput Sarajeva koji ima svakodnevne redukcije vode, copore napustenih pasa po ulicama, uzasan zdravstveni i obrazovni sistem te ovako visoku stopu kriminala po glavi stanovnika. o zivotnom standardu da ne govorimo. gradski saobracaj je uzasan, kulturni zivot ne postoji osim polovinom augusta, sport nam je dotakao dno..... generalno, grad je za zivot ocajan.
mi koji smo ovdje rodjeni zatvaramo oci pred cinjenicama i zelimo da vidimo samo najbolje pa se i nakon trideset i kusur godina pozivamo na olimpijadu dok su nam istovremeno svi olimpijski objekti propali....

mozemo ga voljeti, ali nemamo temelja da bi ga dizali i proglasavali pozeljnom destinacijom za zivot.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

godrina
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:38 pm

Da ovo nije previse ofanzivno ?? Ja bi izvadio pozdera, lendrica iza steve a u sredinu jos secer
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ž'21
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:38 pm

chile je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:chile mjenjaj dilera! Fula ce uvijek biti,pa mi smo jednog Ticu platili pa je bio kriminalan..Niko iz uprave nije mogao znati da ce Hervas srati poslije 3 mjeseca..Sretno mu,nadam se da se ovo nece ponavljati..Treba na drugi nacin obezbijediti da ne dolazi do ovoga,fino brate stavis klauzulu da imas pravo da ga kaznis 80 posto od plate i onda se isplati drzati ga na tribini !
Neandretalac pitaj Necka i prijatelje imaju li kakvog igraca na ovoj poziciji,red je da i on malo pripaze klub !!
Nije ista poenta Tica i Spanac... Tica je sutao loptu po terenu a ovaj nije ni dresa obukao.
Nadji bar jedan primjer u ozbiljnom klubu da se slicno desilo, neozbiljno i ostavlja veliku mrlju na klub.
Nije mi fakat jasno kako u svemu vidite pozitivno pa cak i onome sto nije a ovo nam fakat nimalo nije trebalo.
I da ispalo je sprdacina veca da se kome bilo drugom ovo desilo ismijavali bi ga bar godinu ako ne i duze isti ovi koji opravdavaju.

ps. mani se tih djecijih oko dilera
Sad će odmah navaliti na tebe, da te treba izbatinati jer si rekao da smo smiješni i da smo i dalje jedna velika nula koliko god se busali u prsa. Fkt nije ni meni jasno kako se u ovakvim stvarima može naći pozitivno. Popišao se lik po nama bukvalno. Ne d'o Bog da je ovo pitarima bilo.

MATORI
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:42 pm

[quote="Elegant"]Hervas je za par dana u novum klubu necu se iznenadit ako tu bude neki klub iz regije !...

Može se i to desiti - kao i sa Tiagom, koji nas je izlevatio vjerujem i više nego ovaj ćelo, jer ćemo od njega dobiti makar išta !
No, za ubuduće može se i to ugovorom preduhitriti - tretirati jednim članom.
Hoćeš raskid ugovora i odlazak u drugi klub jer ti ovdje ne odgovara... nešto, pa može jarane moguća posudba tom i tom klubu -
nama 300.000 € po sezoni pa bujrum.
Ali, ako mi forimaši trebamo savjetovati nekoga ko pravi te ugovore onda j.ebaji ga...
Usput ne mislim da je ova sitauacija i po čemu katastrofalna, ali nekako jesmo brate za pod.jebavanja,
a i znamo se namontirati samo tako

Charlie Sheen
Kontakt:

Brate ako potpisujes ugovor valjda se raspitas proguglas vidis gdje dolazis,eto to mu je kao opravdanje.Evo glave ako za par dana ne bude da je potpisao sa nekim drugim klubom,taman ce on pred pocetak sezone traziti raskid ugovora i rizikovati da bude bez kluba a da nema neku varijantu,kakva sredina kakve picke materine.

chile
Kontakt:

ž'21 je napisao/la:
chile je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:chile mjenjaj dilera! Fula ce uvijek biti,pa mi smo jednog Ticu platili pa je bio kriminalan..Niko iz uprave nije mogao znati da ce Hervas srati poslije 3 mjeseca..Sretno mu,nadam se da se ovo nece ponavljati..Treba na drugi nacin obezbijediti da ne dolazi do ovoga,fino brate stavis klauzulu da imas pravo da ga kaznis 80 posto od plate i onda se isplati drzati ga na tribini !
Neandretalac pitaj Necka i prijatelje imaju li kakvog igraca na ovoj poziciji,red je da i on malo pripaze klub !!
Nije ista poenta Tica i Spanac... Tica je sutao loptu po terenu a ovaj nije ni dresa obukao.
Nadji bar jedan primjer u ozbiljnom klubu da se slicno desilo, neozbiljno i ostavlja veliku mrlju na klub.
Nije mi fakat jasno kako u svemu vidite pozitivno pa cak i onome sto nije a ovo nam fakat nimalo nije trebalo.
I da ispalo je sprdacina veca da se kome bilo drugom ovo desilo ismijavali bi ga bar godinu ako ne i duze isti ovi koji opravdavaju.

ps. mani se tih djecijih oko dilera
Sad će odmah navaliti na tebe, da te treba izbatinati jer si rekao da smo smiješni i da smo i dalje jedna velika nula koliko god se busali u prsa. Fkt nije ni meni jasno kako se u ovakvim stvarima može naći pozitivno. Popišao se lik po nama bukvalno. Ne d'o Bog da je ovo pitarima bilo.
Vecina ih trazi opravdanja i u svemu vidi napad na upravu i ljude u klubu, ocito im odgovara jednoumlje i ne zele da vide greske.
Jbg nadati se da je prvi i zadnji ovakav slucaj, sad malo trpiti sprdnju na nas racun :DD:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Neandertalac

sri jul 20, 2016 1:43 pm

Diego, samo ne kontam od kud ja u svemu ovome, ne vidim da sam nesto lose napisao. Ko ti drma kavez?

Gdje ces meni reci da sam se prodao, dijete drago :-)
Jos za par pica, jao jao :-)
Željeznicar za život cijeli!

diego1921
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:44 pm

Chile ja sam realan,juce sam medju prvim napisao da ga ne treba pustati sad kad je prosao pripreme,da ga treba poslati na tribine..To isto su delinjo i jos neki pisali ! Nazalost mi ne mozemo sebi da priustimo taj luksuz i ovo nije nikakvo opravdanje,ovo je nasa realnost.Cinjenica je da nam ovo nije trebalo,desilo se ,Boze moj..Ne treba sad glave skidati,niko nije znao da ce doci do ovoga..Tebi je opravdanje kad kazem da se to desilo Dinamu,koji je puno bolji i organizovaniji klub od nas..To je brate cinjenica..Uglavnom necu da se raspravljam,ja sam ovdje samo zbog Zelje i uvijek cu braniti interes kluba..Nemam nikakav tal od kluba,nit mi je u interesu da neki ljudi budu tu !
JA VOLIM ZELJU ZA NJEGA SVE, O NAPRIJED ZELJO DO POBJEDE .
U BOJ KAD KRENEMO SVE PRED SOBOM RUSIMO, ZELJO MI TE
VOLIMO, KAKO GOD ZAVRSIO !
OOOOOOOOOOOOOOOOO OOOO

Elegant
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:45 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Brate ako potpisujes ugovor valjda se raspitas proguglas vidis gdje dolazis,eto to mu je kao opravdanje.Evo glave ako za par dana ne bude da je potpisao sa nekim drugim klubom,taman ce on pred pocetak sezone traziti raskid ugovora i rizikovati da bude bez kluba a da nema neku varijantu,kakva sredina kakve picke materine.
Ja se necu iznenadit ako ode u Hajduk, Rijeku pa i Dinamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

krajisnik87
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:57 pm

Izgleda da bi najbolje bilo da mu nismo dali raskid ugovora i da smo ga pustili da steti klubu u smislu namjerno loseg igranja ili da smo ga zakucali na tribine i za sve to mu davali platu.Neka su ga pustili,ide na svoju stetu platice obestecenje za to ,a da je odskakao od ostatka ekipe da smo ga mogli porediti sa Stevanovicem,Lendricem,Blagojevicem , nismo.Ima ko igrati umjesto njega.Sad samo cekati subotu i cekati da Stevanovic produzi ugovor.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:58 pm

kada budemo finansijski dovoljno jaki, moci cemo se nositi sa ovakvim problemima. do tada, nemamo nekog izbora.
ne mozemo si priustiti takav luksuz da iz inata igraca drzimo na tribinima a istovremeno mu isplacujemo platu ma koliko ona bila umanjena raznim kaznama.
manevarski prostor nam je u ovom trenutku suzen i napravili smo najbolje sto smo mogli. Hervas ce platiti ceh za svoju slobodu.

prestanite vise sa prebacivanjem krivice na ljude koji nisu krivi, naprotiv. uradili su sto su mogli. doveli su covjeka, potpisali Ugovor, uradili sve da mu bude lijepo.... iz nekog razloga to mu nije bilo dovoljno i sta sad!? da sve srusimo radi toga!?
suludo!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Valter
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:58 pm

Upravo opraštam vam ovo za Hervasa, opraštam vam ako nas sutra i Kostić nogira jer se je zaželio Slovenije, samo molim vas ne vraćajte nam Sadikoviće.

PS. Da li je odlaskom Hervasa prestala prodaja godišnjih ulaznica jer vidim više ih niko i ne spominje.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dr. Adzem
Kontakt:

sri jul 20, 2016 1:59 pm

Imam neki osjecaj da cemo dovesti jos jednog igraca.
Cuva Bog Zelju svog!

shzna
Kontakt:

sri jul 20, 2016 2:00 pm

1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava