Ma nema sanse, igrac kojem istice ugovor za pola godine. Mislim da su uzeli nesto malo, nema smisla da su uzeli 1 mil.Hadzijalagic je napisao/la:Ma ovo ne mogu da vjeruju da su pitari dobili milion eura za transfer makedonca, baš koliko ga je onaj procijenio na transfermarktu
ma sto hiljada sto bi pitari rekli milionLeon_Professional je napisao/la:Ma nema sanse, igrac kojem istice ugovor za pola godine. Mislim da su uzeli nesto malo, nema smisla da su uzeli 1 mil.Hadzijalagic je napisao/la:Ma ovo ne mogu da vjeruju da su pitari dobili milion eura za transfer makedonca, baš koliko ga je onaj procijenio na transfermarktu![]()
140k eura tako kaže faktor, ali nećemo ovdje više o pitarima imamo važnijeg poslaLeon_Professional je napisao/la:Ma nema sanse, igrac kojem istice ugovor za pola godine. Mislim da su uzeli nesto malo, nema smisla da su uzeli 1 mil.Hadzijalagic je napisao/la:Ma ovo ne mogu da vjeruju da su pitari dobili milion eura za transfer makedonca, baš koliko ga je onaj procijenio na transfermarktu![]()
Zajebancija bolaAsharaK je napisao/la:Nego jel stvarno Sejo ili je nesto drugo?
'0'KM ako hocete vjerovati a ako necete ne morateGoodisonPark je napisao/la:140k eura tako kaže faktor, ali nećemo ovdje više o pitarima imamo važnijeg poslaLeon_Professional je napisao/la:Ma nema sanse, igrac kojem istice ugovor za pola godine. Mislim da su uzeli nesto malo, nema smisla da su uzeli 1 mil.Hadzijalagic je napisao/la:Ma ovo ne mogu da vjeruju da su pitari dobili milion eura za transfer makedonca, baš koliko ga je onaj procijenio na transfermarktu![]()
Hadžija
sto bi pitari rekli, hm, tristo hiljada eura?tm8782 je napisao/la:'0'KM ako hocete vjerovati a ako necete ne morateGoodisonPark je napisao/la:140k eura tako kaže faktor, ali nećemo ovdje više o pitarima imamo važnijeg poslaLeon_Professional je napisao/la:
Ma nema sanse, igrac kojem istice ugovor za pola godine. Mislim da su uzeli nesto malo, nema smisla da su uzeli 1 mil.![]()
Hadžija
Moguce da je dobio ciste papire, al hajd neka njih nek sanjaju.tm8782 je napisao/la:
'0'KM ako hocete vjerovati a ako necete ne morate
Bice do cetvrtka najkasnije na stranici savezaISB87 je napisao/la:hoce li do sredine sedmice biti tacan termin utakmice?
Leon_Professional je napisao/la:Moguce da je dobio ciste papire, al hajd neka njih nek sanjaju.tm8782 je napisao/la:
'0'KM ako hocete vjerovati a ako necete ne morate
Sad na Hayatu bio fan shop Zeljin