Pa da se izlezavamo devedeset minuta? Igrači gostujućih ekipa bi izbacili svog fizioterapeuta negdje pored puta, u nadi da ćemo im mi ponuditi svog.Minjore je napisao/la:Zamisli Natasu ko fizioterapeuta..
Sa njom bi i Bekrić proigrao.
Pa da se izlezavamo devedeset minuta? Igrači gostujućih ekipa bi izbacili svog fizioterapeuta negdje pored puta, u nadi da ćemo im mi ponuditi svog.Minjore je napisao/la:Zamisli Natasu ko fizioterapeuta..
ja sam cini mi se negdje procitao da je to danas, gdje i kad nemam pojmaavlami97 je napisao/la:Negdje sam pročitao da je zakazana press konferencija i predstavljanje Španca i nekog sponzora, negdje u nekom hotelu na Skenderiji. Zaboravio sam datum i vrijeme konferencije, pa ako se neko zna, molio bih da kaže tačnu iformaciju o naprijed napisanom. HVALA!
Tim povodom FK Željezničar će održati konferenciju za novinara u ponedjeljak, 9. maja u 15 sati u hotel Courtyard Sarajevo (Skenderija 1), "Sala Dean".godrina je napisao/la:ja sam cini mi se negdje procitao da je to danas, gdje i kad nemam pojmaavlami97 je napisao/la:Negdje sam pročitao da je zakazana press konferencija i predstavljanje Španca i nekog sponzora, negdje u nekom hotelu na Skenderiji. Zaboravio sam datum i vrijeme konferencije, pa ako se neko zna, molio bih da kaže tačnu iformaciju o naprijed napisanom. HVALA!
hahahah onaj im je za specijalne prilike,kad treba vrijeme ukrastiMinjore je napisao/la:Pa ako Celiku moze doktor biti frajer sto ima kracu nogu i sto sepa, moze i nama Natasa biti fizioterapeut..
by Dino FeningElegant je napisao/la:Zene ce vam pamet pomutiti !