Kazu nije bio zadovoljan cijenom na TM pa zbog toga otisao...ma pisaj ga.
Zato se Ugljesa da bude standardni.
ali u kurcu....moj im rodjak iznajmljuje kucu u Bojniku...brate cugaju vise od nasjovanmaksimovic je napisao/la:kako rastjerati arape kuci?... ponudis im alkohol umjesto kafe, oni se zgroze i odu
Ukoliko je ispao baš neki veliki problem sa porodicom ond ga razumijem ali ukoliko je razlog to što se njegovoj ženi ovdje ne sviđa e onda izvini ti nisi za fudbala. Kao što si i rekao, ako mu je ženi toliko loše ovdje bilo haj' ti nazad ja ću odraditi svoj ugovor i svi zadovoljni. Tako bi se ponio profesionalac što on nije i hvala Bogu pa je otišao. Porediti arapske gradove i Sarajevo je smiješno. Svjestan sam da Arapa ovdje ima dosta i da imaju te neke svoje pogane običaje koje iskreno i ja ne razumijem i ne gotivim ali ne vjerujem da je baš to bio razlog odlaska. Imaš milion mjesta u gradu gdje ti Arapi i ne zalaze pa bujrum. Uglavnom on je otišao i neka mu je sa srećom, valjda nađe negdje angažman gdje mu ženi odgovara. Okrenimo se mi derbijuiggy2377 je napisao/la:Mozda je tebi glup i neozbiljan razlog ali vjeruj mi da nije jer ako imas pododicne probleme kao sto je on "NAVEO" bolje da je otisao nego ostao jer nebi bio posvecen klubu, a takav nam netreba..Hurmasica je napisao/la:On je sa ovim razlogom samo ispao glup i neozbiljan i neka je otišao. Ovakvi igrači nam i ne trebaju makar bili svjetska klasa, ne interesuje me![]()
ŽELJEZNIČAR!
Ja sam radio u Riyadh otisao sam sa zenom i dijete mi je imalo 3 godine, moja supruga je izdrzala dva mjeseca dole po njihovim konzervativnim pravilma, nakon dva mjeseca ona se vratila u Sarajevo sa djetetom a ja sam ostao dole malo vise od godinu dana.
Poenta moga odgovora na tvoj post je da je meni svanulo kad su se oni vratili u Sarajevo jer sam nakon 15 dana od dolaska slusao negodovanje od supruge itd, ali smo se tako dogovorili i bilo je sve ok zato ga razumijem jer sam proso kroz slicnu situaciju kao sto je on "NAVEO"
Teško ćemo se oprati od ove sramote....kvalitet je napisao/la:Narušen je ugled kluba. Poprilično. Još pred derbi. Nije mu se smjelo izaći u susret, nego ili igraj kako treba ili tribine. Bez obzira na plaću, jer se ugled kluba ne može kupiti.
Upravo to bratedelinjo je napisao/la:ali u kurcu....moj im rodjak iznajmljuje kucu u Bojniku...brate cugaju vise od nasjovanmaksimovic je napisao/la:kako rastjerati arape kuci?... ponudis im alkohol umjesto kafe, oni se zgroze i odu
mozes li malo pojasniti ovo...?Neandertalac je napisao/la: Kakvi smo giganti, pa bolan mi svojim igračima prodajemo igrace![]()
Upravo takoHurmasica je napisao/la:Ukoliko je ispao baš neki veliki problem sa porodicom ond ga razumijem ali ukoliko je razlog to što se njegovoj ženi ovdje ne sviđa e onda izvini ti nisi za fudbala. Kao što si i rekao, ako mu je ženi toliko loše ovdje bilo haj' ti nazad ja ću odraditi svoj ugovor i svi zadovoljni. Tako bi se ponio profesionalac što on nije i hvala Bogu pa je otišao. Porediti arapske gradove i Sarajevo je smiješno. Svjestan sam da Arapa ovdje ima dosta i da imaju te neke svoje pogane običaje koje iskreno i ja ne razumijem i ne gotivim ali ne vjerujem da je baš to bio razlog odlaska. Imaš milion mjesta u gradu gdje ti Arapi i ne zalaze pa bujrum. Uglavnom on je otišao i neka mu je sa srećom, valjda nađe negdje angažman gdje mu ženi odgovara. Okrenimo se mi derbijuiggy2377 je napisao/la:Mozda je tebi glup i neozbiljan razlog ali vjeruj mi da nije jer ako imas pododicne probleme kao sto je on "NAVEO" bolje da je otisao nego ostao jer nebi bio posvecen klubu, a takav nam netreba..Hurmasica je napisao/la:On je sa ovim razlogom samo ispao glup i neozbiljan i neka je otišao. Ovakvi igrači nam i ne trebaju makar bili svjetska klasa, ne interesuje me![]()
ŽELJEZNIČAR!
Ja sam radio u Riyadh otisao sam sa zenom i dijete mi je imalo 3 godine, moja supruga je izdrzala dva mjeseca dole po njihovim konzervativnim pravilma, nakon dva mjeseca ona se vratila u Sarajevo sa djetetom a ja sam ostao dole malo vise od godinu dana.
Poenta moga odgovora na tvoj post je da je meni svanulo kad su se oni vratili u Sarajevo jer sam nakon 15 dana od dolaska slusao negodovanje od supruge itd, ali smo se tako dogovorili i bilo je sve ok zato ga razumijem jer sam proso kroz slicnu situaciju kao sto je on "NAVEO"![]()
Pa da li je moguće da to porediš? Oni su igrali, pokušali se nametnuti, nisu uspjeli. Hervas je samo prošao pripreme, izborio mjesto u ekipi i taman kad je trebao zaigrati - otišao.fczeljo je napisao/la:Teško ćemo se oprati od ove sramote....kvalitet je napisao/la:Narušen je ugled kluba. Poprilično. Još pred derbi. Nije mu se smjelo izaći u susret, nego ili igraj kako treba ili tribine. Bez obzira na plaću, jer se ugled kluba ne može kupiti.![]()
Shaqiri i Goetze došli u Bayern kao zvijezde prelaznog roka. Guardiola obojicu zatjero u neku stvar da maltene nisu ni zaigrali i nikom ništa. A koštali bruku para. Bayern se evo još crveni od stida. Jaštaradi.
Iskreno od starta sam se pribojavao da neko od ovih neće izdržati kad sazna da nije u prvih 11. Draže mi je da je odustao Hervas nego npr Blagojević, Šečerović, Bekrić ili Uglješa ili Radinović![]()
Al zamalo. Svrsavali svi na njega i igrao bi prvu postavu. Drugo je to sto momak konta da je dosao gdje mirno podrucje. Sto bi rekao @tm8782, ako zeli mir moze imati vijecni mir u Vlakovu ili na Barama. Nadam se samo da ce u Klubu pokriti troskove njegovog dolaska i dvije tri plate, koliko li je vec dobio.boja mora je napisao/la:Ma nije ni bio neki igrač jebi ga. Mislim da čak ne bi imo mjesta u prvih 11.![]()