Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 20, 2016 11:36 am

Kazu nije bio zadovoljan cijenom na TM pa zbog toga otisao...ma pisaj ga.
Zato se Ugljesa da bude standardni.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

reks1
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:36 am

Vratim se sa puta i vidim podosta se kuka.moralise.Ne sumnjam da je iz najboljih namjera ali ako zivite u pravom svijetu onda je jasno da ponuda i potraznja diktira sve.Covjek trazio da ide i ne radi se tu o necemu sto nije praksa u savremenom fudbalu.Bitno je da li smo mi zastitili ono sto smo ulozili.To je parametar nase ozbiljnosti.Odstetni zahjtjev i mirna Bosna.Valjda vam je jasno da smo civilizacijska rupa i da je jako tesko pristati na ovdasnje uslove zivota
Prvenstvo je pred nama,Volio bih ali mislim da nema razvaljivanja ni na Grbavici ni u gostima,potpuno novi sistem takmicenja,sa brojnim ponavljanjima kad su konkurenti u pitanju,Strpljenja i podrske nam treba a ne kuknjave i laznog moralisanja,Podsjecate me ponekad na ove nindje koji su okupirali grad ,Pokriveni ali se zato kafana podrazumjeva.To sto se na stolu do toci alkoholi ,to je irelevantno.E tako i pojedini ,puna usta Zelje a a onda ide nevjerica,kukanje ,nipodastavanje sve pod plastom lazne zabrinutosti.
ide derbi ali prvi u nizu od 4,5 i jos pride isto toliko sa ostalim favoritima.Duga je sezona i hajde da se odlucimo da damo vrijeme i struci i igracima.Upravu smo valjda apsolvirali
P.S U te centre ja ljeti ne idem ,sto je sigurno sigurno :ne:

delinjo
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:40 am

jovanmaksimovic je napisao/la:kako rastjerati arape kuci?... ponudis im alkohol umjesto kafe, oni se zgroze i odu :D
ali u kurcu....moj im rodjak iznajmljuje kucu u Bojniku...brate cugaju vise od nas :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:41 am

iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:On je sa ovim razlogom samo ispao glup i neozbiljan i neka je otišao. Ovakvi igrači nam i ne trebaju makar bili svjetska klasa, ne interesuje me ;)

ŽELJEZNIČAR! :zeljeznicar1:
Mozda je tebi glup i neozbiljan razlog ali vjeruj mi da nije jer ako imas pododicne probleme kao sto je on "NAVEO" bolje da je otisao nego ostao jer nebi bio posvecen klubu, a takav nam netreba..

Ja sam radio u Riyadh otisao sam sa zenom i dijete mi je imalo 3 godine, moja supruga je izdrzala dva mjeseca dole po njihovim konzervativnim pravilma, nakon dva mjeseca ona se vratila u Sarajevo sa djetetom a ja sam ostao dole malo vise od godinu dana.
Poenta moga odgovora na tvoj post je da je meni svanulo kad su se oni vratili u Sarajevo jer sam nakon 15 dana od dolaska slusao negodovanje od supruge itd, ali smo se tako dogovorili i bilo je sve ok zato ga razumijem jer sam proso kroz slicnu situaciju kao sto je on "NAVEO"
Ukoliko je ispao baš neki veliki problem sa porodicom ond ga razumijem ali ukoliko je razlog to što se njegovoj ženi ovdje ne sviđa e onda izvini ti nisi za fudbala. Kao što si i rekao, ako mu je ženi toliko loše ovdje bilo haj' ti nazad ja ću odraditi svoj ugovor i svi zadovoljni. Tako bi se ponio profesionalac što on nije i hvala Bogu pa je otišao. Porediti arapske gradove i Sarajevo je smiješno. Svjestan sam da Arapa ovdje ima dosta i da imaju te neke svoje pogane običaje koje iskreno i ja ne razumijem i ne gotivim ali ne vjerujem da je baš to bio razlog odlaska. Imaš milion mjesta u gradu gdje ti Arapi i ne zalaze pa bujrum. Uglavnom on je otišao i neka mu je sa srećom, valjda nađe negdje angažman gdje mu ženi odgovara. Okrenimo se mi derbiju :) :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri jul 20, 2016 11:47 am, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AdoS
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:46 am

Po treningu, Tuce i Šećer se uigravaju za zadnjeg veznog

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

fczeljo
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:48 am

kvalitet je napisao/la:Narušen je ugled kluba. Poprilično. Još pred derbi. Nije mu se smjelo izaći u susret, nego ili igraj kako treba ili tribine. Bez obzira na plaću, jer se ugled kluba ne može kupiti.
Teško ćemo se oprati od ove sramote.... :guz:

Shaqiri i Goetze došli u Bayern kao zvijezde prelaznog roka. Guardiola obojicu zatjero u neku stvar da maltene nisu ni zaigrali i nikom ništa. A koštali bruku para. Bayern se evo još crveni od stida. Jaštaradi.

Iskreno od starta sam se pribojavao da neko od ovih neće izdržati kad sazna da nije u prvih 11. Draže mi je da je odustao Hervas nego npr Blagojević, Šečerović, Bekrić ili Uglješa ili Radinović :ganja: :rofl:

Neandertalac

sri jul 20, 2016 11:50 am

Koliko smo zaradili na Hervasovom transferu, neko od upucenijih?
Kakvi smo giganti, pa bolan mi svojim igračima prodajemo igrace :-)

Ode moj sampion, od njega sam najvise ocekivao, nadao se, vjerovao da ce unaprijediti sve i da cu gledati taj europski stih. Steta.

Idemo dalje, ni prvi ni posljednji koji je otisao. Nadam se da nije bio previse važan kotac u Kosticevim zamislima.
Uigravan jeste a koliko cemo to osjetiti opet ostaje da se vidi.
Željeznicar za život cijeli!

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 11:51 am

delinjo je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kako rastjerati arape kuci?... ponudis im alkohol umjesto kafe, oni se zgroze i odu :D
ali u kurcu....moj im rodjak iznajmljuje kucu u Bojniku...brate cugaju vise od nas :palacgore:
Upravo to brate :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:54 am

Neandertalac je napisao/la: Kakvi smo giganti, pa bolan mi svojim igračima prodajemo igrace :-)
mozes li malo pojasniti ovo...?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

sri jul 20, 2016 11:56 am

Mi smo još i dobri, gledaj ove situacije :ganja:

http://www.mozzartsport.com/vesti/vanda ... oni/141239" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

sri jul 20, 2016 11:57 am

Hurmasica je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:On je sa ovim razlogom samo ispao glup i neozbiljan i neka je otišao. Ovakvi igrači nam i ne trebaju makar bili svjetska klasa, ne interesuje me ;)

ŽELJEZNIČAR! :zeljeznicar1:
Mozda je tebi glup i neozbiljan razlog ali vjeruj mi da nije jer ako imas pododicne probleme kao sto je on "NAVEO" bolje da je otisao nego ostao jer nebi bio posvecen klubu, a takav nam netreba..

Ja sam radio u Riyadh otisao sam sa zenom i dijete mi je imalo 3 godine, moja supruga je izdrzala dva mjeseca dole po njihovim konzervativnim pravilma, nakon dva mjeseca ona se vratila u Sarajevo sa djetetom a ja sam ostao dole malo vise od godinu dana.
Poenta moga odgovora na tvoj post je da je meni svanulo kad su se oni vratili u Sarajevo jer sam nakon 15 dana od dolaska slusao negodovanje od supruge itd, ali smo se tako dogovorili i bilo je sve ok zato ga razumijem jer sam proso kroz slicnu situaciju kao sto je on "NAVEO"
Ukoliko je ispao baš neki veliki problem sa porodicom ond ga razumijem ali ukoliko je razlog to što se njegovoj ženi ovdje ne sviđa e onda izvini ti nisi za fudbala. Kao što si i rekao, ako mu je ženi toliko loše ovdje bilo haj' ti nazad ja ću odraditi svoj ugovor i svi zadovoljni. Tako bi se ponio profesionalac što on nije i hvala Bogu pa je otišao. Porediti arapske gradove i Sarajevo je smiješno. Svjestan sam da Arapa ovdje ima dosta i da imaju te neke svoje pogane običaje koje iskreno i ja ne razumijem i ne gotivim ali ne vjerujem da je baš to bio razlog odlaska. Imaš milion mjesta u gradu gdje ti Arapi i ne zalaze pa bujrum. Uglavnom on je otišao i neka mu je sa srećom, valjda nađe negdje angažman gdje mu ženi odgovara. Okrenimo se mi derbiju :) :zeljeznicar1:
Upravo tako

boja mora
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:01 pm

Ma nije ni bio neki igrač jebi ga. Mislim da čak ne bi imo mjesta u prvih 11. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Crespo1921
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:02 pm

Ma j.ebem ja mater i njemu i zeni..
Hajde Ugljesaaa :ganja: :karanje:

NoKe
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:02 pm

Eto Arapa ima samo u Sarajevu,pa frka Hervasu.. kakve nebuloze.. on je nikakav profesionalac i nikad od njega nece biti igraca.

dell21
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:03 pm

Nek nam ovo bude skola. Ubuduce ovaj odstetni zahtjev postaviti na par stotina hiljada pa nek ide ko god hoce.

kvalitet
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:05 pm

fczeljo je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:Narušen je ugled kluba. Poprilično. Još pred derbi. Nije mu se smjelo izaći u susret, nego ili igraj kako treba ili tribine. Bez obzira na plaću, jer se ugled kluba ne može kupiti.
Teško ćemo se oprati od ove sramote.... :guz:

Shaqiri i Goetze došli u Bayern kao zvijezde prelaznog roka. Guardiola obojicu zatjero u neku stvar da maltene nisu ni zaigrali i nikom ništa. A koštali bruku para. Bayern se evo još crveni od stida. Jaštaradi.

Iskreno od starta sam se pribojavao da neko od ovih neće izdržati kad sazna da nije u prvih 11. Draže mi je da je odustao Hervas nego npr Blagojević, Šečerović, Bekrić ili Uglješa ili Radinović :ganja: :rofl:
Pa da li je moguće da to porediš? Oni su igrali, pokušali se nametnuti, nisu uspjeli. Hervas je samo prošao pripreme, izborio mjesto u ekipi i taman kad je trebao zaigrati - otišao.

Ovo jeste sramota. Ponavljam, narušen je ugled kluba. Ovako se može u privatnoj kompaniji, u sportskom kolektivu ne. A ja tek sad shvatam @Neandertalca i njegove prijašnje postove. Ovo je znak da sportski segment u klubu nije baš na visokom nivou. Bez obzira na rezultat koji postignemo, moramo pojačati taj segment. Pa nije valjda da nema kompetentnih ljudi u regiji za ovo...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:06 pm

boja mora je napisao/la:Ma nije ni bio neki igrač jebi ga. Mislim da čak ne bi imo mjesta u prvih 11. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Al zamalo. Svrsavali svi na njega i igrao bi prvu postavu. Drugo je to sto momak konta da je dosao gdje mirno podrucje. Sto bi rekao @tm8782, ako zeli mir moze imati vijecni mir u Vlakovu ili na Barama. Nadam se samo da ce u Klubu pokriti troskove njegovog dolaska i dvije tri plate, koliko li je vec dobio.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:08 pm

Ovako sam nesto i prizeljkivao,sve najgore celavcu u nastavku karijere i cuuj nije se snasoo.Nije nam ovo trebalo pred pocetak sezone ali poslije subote zaboravicemo mi celavca nekako sam siguran :DD:

Jaozinho22

sri jul 20, 2016 12:10 pm

Bas je Dejo mogao procijeniti da se njegovoj ženi neće svidjet Sarajevo :lol:
Ljudi su učinili sve sto je do njih bilo,doveli Space shutlle za ovu ligu,najzvucnije pojačanje u historiji lige i sad su oni krivi što se njemu digla neka stvar i ide.
Da se ne lažemo valjao bi sigurno,očekivalo se dosta nećemo sad izmišljat da nije neki nivo jer ko god to piše vara sam seme.Ovako je ispao papak i amater i sretno.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

mkulaglic
Kontakt:

sri jul 20, 2016 12:11 pm

Možda ženi mu je.ebac nije mogao dobiti boravišnu vizu :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava