to je toTryg je napisao/la:Meni sve isto na forumu
Sto se tice Spanca, mi bi vise trebali da se zabrinemo za ovu krticu u klubu koja siri Beganovicu informacije pa ih on namjeniski plasira pred sezonu. Izvor iz kluba lafo, **** nanu svoju izvorsku.
to je toTryg je napisao/la:Meni sve isto na forumu
Sto se tice Spanca, mi bi vise trebali da se zabrinemo za ovu krticu u klubu koja siri Beganovicu informacije pa ih on namjeniski plasira pred sezonu. Izvor iz kluba lafo, **** nanu svoju izvorsku.
Plasira ih onda kada se dese, a ne namjenski pred sezonu. Kad bi plasirao sve što zna, zvanična bi svaki dan morala pisati po jedan demant i prati se.Tryg je napisao/la:Sto se tice Spanca, mi bi vise trebali da se zabrinemo za ovu krticu u klubu koja siri Beganovicu informacije pa ih on namjeniski plasira pred sezonu. Izvor iz kluba lafo, **** nanu svoju izvorsku.
Neka prenose portali. To je kontra onoga što oni od početka pokušavaju da prebace ulogu favorita na nas. Nakon ovoga to teže ide kod tih takvih neupućenih ljudiexbabilon je napisao/la:Transfermarket nije relevantan kad su u pitanju transferi, to je i budali jasno. Cijena je koliko dobijes, a ne koliko neko napise da ti igrac vrijedi.
Ali.. evo danas ce ovu vijest da je Sarajevo najskuplji tim prenijeti nekoliko, ako ne i svi sportski portali u zemlji. Od raje koja to vidi jedno 2% zna da to uredjuje njihov lik i sutra ce meni jaran, operisan od nase lige reci pa eto, Sarajevo ima najbolje igrace u ligi, najbolji su.. na osnovu cega, na osnovu nekog balavca koji po forumu odredjuje vrijednost igracima. Smijesno. Opet ce se stvoriti neka slika gdje su oni najjaci na papiru, najbolji igraci u svim linijama, i pobjeda Zelje ce biti samo plod srece, borbe, sudijske greske i slicno... to se meni ne svidja. Naravno, daj da mi njih pobijedimo, ostalo je manje bitno, ali je bitno jer su se i nasi nasadili na glavu da dovedu super igrace, a tamo neki balavac ce rec ne ne, i bez nasa 3 najbolja, opet smo mi skuplji, a za masu raje to znaci i bolji. Njihova subjektivnost ne poznaje granice, neki dan frajer mrtav hladan napisa na onom forumu da su bili bolji na proslom derbiju na Grbavici, halo ba, vile ih nosale da ih ne ponizimo, nisu imali sut u go i frajer mrtav hladan napise eh eto, bili smo bolji, oni se udarali pa pobijedili. Ne znam kako to vise i nazvati..
I ja sam za !Okolele je napisao/la:Eto taman da Dadu vratimo ako ovaj ode..
Jarane nismo mi izmislili predstavljanje igraca tako, to je marketinski potez, eno ti sta se Laziu neki dan desilo, tolki klub a jos veci bag sa Bielsom, jednostavno to su stvari na koje se ne moze uticati, i nije uopste tolika sramota, manje citajte prepucavanja na gg.MrRiccoli je napisao/la:Bas postajemo ko pitari i jos da nam se desava ovo da nam se svi smiju. Ubuduce kad dodje igrac dosao taj i taj i zdravo, a ne nekakve presice gluposti i slicno i onda se ovako izofiras i smijesno i zalosno. Ne kazem da je do kluba sto ovaj hoce da ide ali mi se od pocetka nije svidjelo neko pompezno najavljivanje presice i gluposti
Sent from my C5303 using Tapatalk
Taman ovo bilo 1KM, neka je napisano, pa da bar ubuduce ne trazi raskid svako kome se vise ne bude igralo. Imidz je narusen, ali fino smo ovo upakovali na kraju, nije ispao totalni fijasko.Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan.