Nema sina hervas kolko ja znam, ima cuku ako mu je to sin dobro ondaCharlie Sheen je napisao/la:Ja kako sam cuo razlog je fakat smijesan,vjerovatno mu se ukazala neka druga prilika.Napali mu sina kerovi.
Djulaga_ je napisao/la:Ne, nego cu s odobravanjem klimati glavom na sve sto se desi.LARS1921 je napisao/la:Onda nemoj navijat za nas i riješen problemDjulaga_ je napisao/la:Mi smo jedan cirkus od kluba
Šta imaš od igrača koji želi da ide iz kluba sve i da ga zadržiš?AsharaK je napisao/la:Zasto je cirkus sa nase strane ako ga ne pustimo?
Baš to hoću da kažem. Pa nije sigurno Kostić odlučio nakon priprema eto da raskine ugovor sa igračem 'nako, niti se je Miske probudio jutros i rekao: "E vidiš mog'o bi se raskinuti ugovor sa Hervasom". Ako je ovo istina, ta je priča vjerovatno došla sa njegove strane. Zašto? Saznat ćemo.za_zivot_cijeli je napisao/la:ne znam sta dramite toliko!? ako je istina da covjek trazi raskid ugovora iz nekog razloga mi tu slabo sta slabo mozemo. ako ga ostavis u igri on ce bojkotovati nezalaganjem, ako ga ostavis na klupi ili posaljes na tribine gubis novac jer placas gledaoca a ne igraca.
nego, ako ti se ne svidja, hajde ti pasa gdje ti je bolje. plati ove svoje pripreme i hajde svojim putem. nama je svakako guzva u sredini s obzirom na potrebe formacije za koju smo se odlucili.
Kako god, mora se prestati sa sporazumnim raskidima. Pa nije ovo željeznička stanica da igrači dolaze i idu kako god hoće. Negdje se mora presjeći s tim, pa i po cijenu toga da Hervas prima platu i sjedi na tribinama godinu dana, moraš dati primjer ostalim igračima koji će ubuduće dolaziti u klub, da Željo nije klub u koji ćeš doći da odradiš besplatne pripreme, uzmeš jednu-dvije plate, podigneš formu i ispališ se. Toga jednostavno ne smije biti.Elegant je napisao/la:Sigurno ima negdje vani ponudu a nas iskoristio za pripreme, ako je istina stvarno sramota i zalosno, uprava je na potezu.
Nismo mi cirkus nego igrac, zasto smo mi cirkus? Stvarno pisete glzposti. Svugdje u svijetu imate nezadoboljne igrace. Da li su kluboci cirkus jer su ih doveli? Gluposti pisete.crnamamba96 je napisao/la:Šta imaš od igrača koji želi da ide iz kluba sve i da ga zadržiš?AsharaK je napisao/la:Zasto je cirkus sa nase strane ako ga ne pustimo?