Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 6:49 pm

cala je napisao/la:Zahirovica odmah gurnut u prvu postavu a najvise bih ga volio vidjeti u kombinaciji sa Blagojem. Sinoc sam polu-pijan procitao vijest pa sam mogao zaspat a inace ne bih oka sklopio. Mislim da necemo primit gol od Sirokog, e sad na nama je da zabijemi barem jedan.
Mislim da malo zaostajemo u tom kreativnom dijelu u odnosu na ostale dijelove ekipe.
Važno je da nazad čvrsto stojimo, a iz dana u dan će nadolaziti i taj kreativni dio kako se igrači budu bolje razumjevali na terenu + veća je motivacija i drugačiji je naboj u takmičarskim tekmama tako da očekujem veći broj prilika i bolju realizaciju nego jesenas. Imamo brza krila, bolje napadače a sa Bekrićem i Kramarićem bi i prekidi trebali izgledati mnogo opasniji i kvalitetniji.
Koliko sam mogao primjetiti gotovo sve ekipe na pripremama su igrale defanzivnije protiv nas, što je jako nezgodno jer su našoj novoj ekipi to faktički prve utakmice protiv bunkera.
Ako ekipa bude trkački na nivou i ako budu pružali svoj maksimum šta drugo možemo nego biti optimistični i nadati se najboljem :zeljeznicar1:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

rodrigo87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:49 pm

Valter je napisao/la:Jedno vrijeme, barem na forumu, bilo je price oko povratka Jahica. On jeste nas igrac, ali mislim da je ovo sa dolaskom Adnana mnogo bolja opcija, pogotovo sto je ovaj drugi 9 godina mlađi. To da li ce ovi novi igrači izgarati na terenu najviše zavisi od nas na tribinama. Ako mi stvorimo takvu atmosferu na svakoj utakmici ima da igraju ko da su se rodili na Grbavici.

Kao sto sam gore napisao mnogo toga je do nas navijača. Iz stranice u stranicu čitam kako se treba sto vise ljudi učlaniti i što češće posječivati fan shop. OK lijepo je to i tako se definitivno može pomoci klubu. Ali ima jedna stvar koja nas nista ne košta (te pojedince vjerovatno i košta) a to je STOP BAKLJAMA i slicnim glupostima koje kostaju klub. Koja je fajda da ja recimo kupujem u fan shopu kada ce te pare umjesto u klub otici na placanje kazni. Na taj način ispadam pravi glupan koji finansijski podrzava te kretene. Nikada mi nece biti jasno zasto niko od forumasa, pogotovo oni koji ovdje imaju najveci autoritet, nece o ovome da pisu ako treba iz dana u dan, pa zar i ovo nije u interesu kluba. Pozivam ovu upravu o kojoj do sada mogu reci sve najbolje da nam daju podatke koliko se je novaca do sada dalo na ime kazni iz godine u godinu, pa da vidimo koliko smo bacili LCD-ova, pomocnih igralista, istoka itd., itd.

:zeljeznicar1:
bgm po prici, mogli bismo protiv sirokog jos koji LCD baciti :mrgreen:

Dolina
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:53 pm

Ako će baklje biti najinteresantniji trenutak što se tiće navijanja bolje je da ih ne palimo.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Kapiten
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:56 pm

LARSSON je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Može me neko citirati i napisati informacije o fanshopu radno vrijeme, radi li sutra, bla bla

hvala
Mislim da sada ne radi fan shop, onaj stari prostor je ispražnjen, a nisam siguran koliko brzo će se otvoriti novi.

Hvala, znaš li inače da li radi vikendom, i da li ce biti otvoren pred tekmu za lišticom
Ne znam, rekli su da će biti otvoren do 28.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:57 pm

ALLAHU DRAGI PA JEL OVO MOGUĆE
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

ŠTA JE OVO KOJE PIČKE MATERINE, ŠTA SE OVO VIŠEEE DEŠAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Valter
Kontakt:

rodrigo87 je napisao/la:
Valter je napisao/la:Jedno vrijeme, barem na forumu, bilo je price oko povratka Jahica. On jeste nas igrac, ali mislim da je ovo sa dolaskom Adnana mnogo bolja opcija, pogotovo sto je ovaj drugi 9 godina mlađi. To da li ce ovi novi igrači izgarati na terenu najviše zavisi od nas na tribinama. Ako mi stvorimo takvu atmosferu na svakoj utakmici ima da igraju ko da su se rodili na Grbavici.

Kao sto sam gore napisao mnogo toga je do nas navijača. Iz stranice u stranicu čitam kako se treba sto vise ljudi učlaniti i što češće posječivati fan shop. OK lijepo je to i tako se definitivno može pomoci klubu. Ali ima jedna stvar koja nas nista ne košta (te pojedince vjerovatno i košta) a to je STOP BAKLJAMA i slicnim glupostima koje kostaju klub. Koja je fajda da ja recimo kupujem u fan shopu kada ce te pare umjesto u klub otici na placanje kazni. Na taj način ispadam pravi glupan koji finansijski podrzava te kretene. Nikada mi nece biti jasno zasto niko od forumasa, pogotovo oni koji ovdje imaju najveci autoritet, nece o ovome da pisu ako treba iz dana u dan, pa zar i ovo nije u interesu kluba. Pozivam ovu upravu o kojoj do sada mogu reci sve najbolje da nam daju podatke koliko se je novaca do sada dalo na ime kazni iz godine u godinu, pa da vidimo koliko smo bacili LCD-ova, pomocnih igralista, istoka itd., itd.

:zeljeznicar1:
bgm po prici, mogli bismo protiv sirokog jos koji LCD baciti :mrgreen:
Pa to znaci da ce 500-600 navijaca bez veze doci. E volimo klub u pm.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

pile87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 6:59 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Kako 3-5-2 može biti ofanzivna formacija?
Evo ofanzivna 3-5-2 :mrgreen:
slika
Samo bice Edisu izazov iskontrolisati ovoliki broj podjednakih dobrih igraca..
Ovo je Amar u prvom mandatu ukino cini mi se i presli smo na 4-4-2 i to smo igrali dugo mislim da je cak Amar opet i promjenio na 4-5-1
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

tm8782
Kontakt:

Zamolio bi kolege koji poznaju prilike oko juga da mi napisu na pp. Kakvo je stanje, sta nas ocekuje i sl. Mislim da je ovo sad prilika kad definitivno mozemo otici na jednu vecu razinu od koje smo do sad bili...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:ŠTA JE OVO KOJE PIČKE MATERINE, ŠTA SE OVO VIŠEEE DEŠAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sta je sad bilo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rodrigo87
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:00 pm

Ne znam sta imate toliko protiv tih baklji... Licno ih ne palim nit imam neku zelju za time. I naravno da sam protiv paljenja par baklji, tipa jedan zapali i to je to... Ali ako se sprema neki fin ambijent i fina bakljada zasto ne ? Pa svi volimo postaviit sliku npr onog derbija kad smo napravili prelijepu bakljadu protiv kona kad je vatromet bio, zar ne ? Vidjet cemo kako ce biti u nedelju

GoodisonPark
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:00 pm

Ja bih najviše volio da se sada do Širokog uigravaju neke akcije kod prekida ili kod kornera, ono neke fore i fazoni koje ponekad mogu upaliti :) i što više uvježbavati prekide kako ofanzivno tako i defanzivno, jbg možemo pretpostaviti da teren neće biti baš za neku tika taku i prekidi bi mogli biti presudni.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

fanaticZeljin
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:01 pm

Elegant je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:ŠTA JE OVO KOJE PIČKE MATERINE, ŠTA SE OVO VIŠEEE DEŠAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sta je sad bilo ?
Sta je sad?
Srcu draga, boja PLAVA !

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:02 pm

Ja podržavam bakljadu samo u tri slučaja: kad su derbiji,kada je rođendan kluba i kada je godišnjica grupe.Ovo ostalo je bespotrebno,i samo štetimo klubu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

GoodisonPark je napisao/la:Ja bih najviše volio da se sada do Širokog uigravaju neke akcije kod prekida ili kod kornera, ono neke fore i fazoni koje ponekad mogu upaliti :) i što više uvježbavati prekide kako ofanzivno tako i defanzivno, jbg možemo pretpostaviti da teren neće biti baš za neku tika taku i prekidi bi mogli biti presudni.
asistencija iz penala, ovo ono :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Fatić Nermin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Ko je sad i sta je sad ?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

Grbavica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:03 pm

AJZEAAAA JEL OVO MOGUĆE
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:03 pm

dok god je kaznena politika saveza ovakva kakva jeste, baklje štete klubu i to žestoko. nisu to stvarno male pare za naše uslove. ali to se ništa ne odlučuje na ovom forumu i zdravo.
gradi željo boli te *****

fanaticZeljin
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:04 pm

Grbavica je napisao/la:AJZEAAAA JEL OVO MOGUĆE
Sta jeeeeeee saddddddd hehhehehehe
Srcu draga, boja PLAVA !

Elegant
Kontakt:

sub feb 20, 2016 7:05 pm

Zayebavate raju ili se fakat nesto desava ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava