Važno je da nazad čvrsto stojimo, a iz dana u dan će nadolaziti i taj kreativni dio kako se igrači budu bolje razumjevali na terenu + veća je motivacija i drugačiji je naboj u takmičarskim tekmama tako da očekujem veći broj prilika i bolju realizaciju nego jesenas. Imamo brza krila, bolje napadače a sa Bekrićem i Kramarićem bi i prekidi trebali izgledati mnogo opasniji i kvalitetniji.cala je napisao/la:Zahirovica odmah gurnut u prvu postavu a najvise bih ga volio vidjeti u kombinaciji sa Blagojem. Sinoc sam polu-pijan procitao vijest pa sam mogao zaspat a inace ne bih oka sklopio. Mislim da necemo primit gol od Sirokog, e sad na nama je da zabijemi barem jedan.
Mislim da malo zaostajemo u tom kreativnom dijelu u odnosu na ostale dijelove ekipe.
Koliko sam mogao primjetiti gotovo sve ekipe na pripremama su igrale defanzivnije protiv nas, što je jako nezgodno jer su našoj novoj ekipi to faktički prve utakmice protiv bunkera.
Ako ekipa bude trkački na nivou i ako budu pružali svoj maksimum šta drugo možemo nego biti optimistični i nadati se najboljem