Ima takvih, ja ih znam koliko hoces, samo sto su djeci danas neke druge furke u glavi. A svi znamo da jedno govno smrdi vise, nego sto 10 buketa najljepseg cvijeca mirisu.shzna je napisao/la:Nema više takvih likova storme, što prije shvatiš bit će ti lakše. Jedino ti garantujem da više mrze Želju i Manijake nego što vole Sarajevo, a mi uvijek trčimo njima u pomoć (Lech, kada Škripari dođoše dobar dio naših htio da izađe da im obustave odlazak kući itd. ).storm_raider je napisao/la:Ne, on je prigradski papak. Moj komsija Fuke koji je cijeli zivot navijao za Sarajevo, koji je plakao kada je gorila Grbavica i na kraju na Malti poginuo od granate je dio.
Pred prošli derbi su dijete na čaršiji od 12-13 godina uhvatili i istraumirali samo zato što nosi Željinu majicu. Ne radi se o pojedincima, nego cijeloj grupi, zato za mene nikad neće biti dobrodošli.
A ima još milion drugih stvari zbog kojih ne postoji više čar sarajevskog derbija.
Ne znam koliko godina imas @shzna, ali mi koji smo prezivjeli rat i dobro ga se sjecamo ne zelimo nikakve podjele, vec zelimo da sa djecom mozemo doci na utakmicu i navijati bez razmisljanja hoce li grupa idiota kidati stolice ili gadjati bakljama tribinu na kojoj ti je dijete.
Ne dvojbim ja da ih ima dosta koji mrze Zelju vise nego vole Sarajevo, ali tako im ocevi a ni djedovi nisu mislili. Danasnja omladina je izgubljena, a oni su najmanje krivi, kriva je ova drzava sto im ne daje kvalitetan nacin da ispolje svoju energiju. Ovima na vlasti tako i odgovara, jer da se ova omladina obrazuje onda bi ih i skidala sa vlasti.
Svako ko skine stolicu sa bilo kojeg stadiona treba biti dobro nalupan, a i to treba biti naplaceno debelo. Ne volim ih ni ja, ali ih ne mrzim. Jer, kakvi god da su, onda bih mrzio i Haseta, pa i rahmetli Fuketa kojeg sam spominjao, a to sebi ne bih mogao oprostiti.