Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 19, 2016 3:53 pm

Kakva je čar derbija ako će oni 7 dana prije najavljivati lomljenje stolica, a Bog zna šta oni još planiraju.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto jul 19, 2016 3:54 pm

Kako nismo naplatili?

Onda treba obavezno skinuti stolice sa tih 500 mjesta. Takodjer im ne treba dati dodatni prostor na ustrb nasih navijaca.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

storm_raider
Kontakt:

uto jul 19, 2016 3:54 pm

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Samo ne pisite da je sarajevska car derbija mrtva. Niti Dino i njegovo papansko cerekanje, niti Blekic, niti sta ja znam ko moze ubiti nesto sto su dobre sarajlije na obje strane godinama ukivale u zidove ovog grada. Jer da moze, znacilo bi da su oni veci od sarajevskog duga i mangupluka koji derbi nosi. A to nisu uspjele unistiti horde vukova 90tih sa brda, nece ni prigradski papci danas.
Ti prigradski papci su gori od vukova o kojim pises. Oni su nas zavaljivali tim vukovima a nama se smjeskali. I sada se smjeskaju u naturaju svoje.
Ja ne pisem o papcima koji sjede u upravi ili koja bi da lome stolice. Ja pisem o prosjecnoj raji koja je imala tu nesrecu da za njih navija.

Cuj "oni su nas zavaljivali tim vukovima". Koliko je samo hrabrih ljudi poginulo 90tih sto su isli na utakmice FK Sarajeva, ja ih dosta znam, a i ti siguran sam..

Ja Dinu ili Blekica ne mogu stavljati u taj kos, oni su stakori najgore vrste.

EDIT: Kakav Alija @Model? To sto si citirao, "oni" se odnosi na beogradski derbi, ne na anamo one.

Ne zelim da razmisljam sutra hoce li mi dijete dobiti noz u ledja jer navija za Zelju. Sva poenta mog pisanja je da olos kojem padne na pamet da lomi bilo sta treba dobro nalupati i naplatiti im to, ali obicnu raju koja navija za anamo one ne treba dirati dalje od toga sto ih treba prcati do sljedeceg derbija, pa i dalje. A tu omladinu, koja je u ovoj drzavi dosta izgubljena, na bilo koji nacin edukovati, a ko ce to drugi ako necemo mi, stariji. Mi se medjusobo poznajemo, imamo u porodici dosta nas one koji navijaju za obje strane, cak i medju bracom i supruznicima.

@ChWilla, mogu se sloziti sa tim, samo sto dijete od 17 godina nije pasivno-agresivno, bilo nase ili "njihovo". Uostalom, mi smo i osjetili krv na svojoj kozi, pa se i po tome razlikujemo. Ali to smo ti i ja, sta je sa djecom od 17 godina? Necemo se mi tuci i lomiti stolice cije god da su, ali ako se nastavi ovakva prica, kroz 10 godina nece na dobro. Zato treba smiriti strasti i ne praviti od sarajevskog onaj beogradski.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

uto jul 19, 2016 3:56 pm

Treba ih na istok uputiti, podijeliti im po lopatu i krampu i nek pripremaju teren za novi istok.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

uto jul 19, 2016 3:58 pm

Ako budu lomili dodati im jos onih Misketovih 7% da plate za stolice.. :rofl:

Eno zuku ublehu napadaju i oni njegovi za sjenu na transfermaktu haha.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:00 pm

Transfermarket nije relevantan kad su u pitanju transferi, to je i budali jasno. Cijena je koliko dobijes, a ne koliko neko napise da ti igrac vrijedi.

Ali.. evo danas ce ovu vijest da je Sarajevo najskuplji tim prenijeti nekoliko, ako ne i svi sportski portali u zemlji. Od raje koja to vidi jedno 2% zna da to uredjuje njihov lik i sutra ce meni jaran, operisan od nase lige reci pa eto, Sarajevo ima najbolje igrace u ligi, najbolji su.. na osnovu cega, na osnovu nekog balavca koji po forumu odredjuje vrijednost igracima. Smijesno. Opet ce se stvoriti neka slika gdje su oni najjaci na papiru, najbolji igraci u svim linijama, i pobjeda Zelje ce biti samo plod srece, borbe, sudijske greske i slicno... to se meni ne svidja. Naravno, daj da mi njih pobijedimo, ostalo je manje bitno, ali je bitno jer su se i nasi nasadili na glavu da dovedu super igrace, a tamo neki balavac ce rec ne ne, i bez nasa 3 najbolja, opet smo mi skuplji, a za masu raje to znaci i bolji. Njihova subjektivnost ne poznaje granice, neki dan frajer mrtav hladan napisa na onom forumu da su bili bolji na proslom derbiju na Grbavici, halo ba, vile ih nosale da ih ne ponizimo, nisu imali sut u go i frajer mrtav hladan napise eh eto, bili smo bolji, oni se udarali pa pobijedili. Ne znam kako to vise i nazvati..

shzna
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:06 pm

Njima je vođa, uzor, jedan od ideologa, glavnih likova na tribini, javno plakao zato što Grbavica u ratu nije do kraja sravnjena. I on je dio čari sarajevskog derbija, je l tako?

Ne dolazi čaršija, shvatite, dolazi Vogošća, Semizovac, Kobilja Glava, Gorica itd. I ono čaršije što ima, glupi bilderi.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u uto jul 19, 2016 4:09 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
1987

Vrag

uto jul 19, 2016 4:09 pm

shzna je napisao/la:
Komsije sredile stadion pred derbi :D

slika
Sa onog tamo foruma.

Jeste li sigurni da i dalje hadaljima treba davati više od 5%? Čar sarajevskog derbija je davno uništena, ostala je samo mržnja pogotovo s njihove strane prema nama. ;)
Ma treba biti gospodin. Izaci u susret, a ne sada i pretjerivati.
Nismo mi oni.
A za ove slike neka samo stavljaju
Mozda vec sljedece godine budu nama placali da igraju Evropske utakmice. I ovako nam vec Uefa izlazi u susret za Kosevo.

storm_raider
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:12 pm

Ne, on je prigradski papak. Moj komsija Fuke koji je cijeli zivot navijao za Sarajevo, koji je plakao kada je gorila Grbavica i na kraju na Malti poginuo od granate je dio.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rios
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:15 pm

Dio je i Danis Tanovic koji ne navija za nas ( pretpostavljam da je navijac Sarajeva ) a uplatio je i podrzao akciju izgradnje stadiona.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

shzna
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:18 pm

storm_raider je napisao/la:Ne, on je prigradski papak. Moj komsija Fuke koji je cijeli zivot navijao za Sarajevo, koji je plakao kada je gorila Grbavica i na kraju na Malti poginuo od granate je dio.
Nema više takvih likova storme, što prije shvatiš bit će ti lakše. Jedino ti garantujem da više mrze Želju i Manijake nego što vole Sarajevo, a mi uvijek trčimo njima u pomoć (Lech, kada Škripari dođoše dobar dio naših htio da izađe da im obustave odlazak kući itd. ).

Pred prošli derbi su dijete na čaršiji od 12-13 godina uhvatili i istraumirali samo zato što nosi Željinu majicu. Ne radi se o pojedincima, nego cijeloj grupi, zato za mene nikad neće biti dobrodošli.

A ima još milion drugih stvari zbog kojih ne postoji više čar sarajevskog derbija.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u uto jul 19, 2016 4:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1987

ISB87
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:18 pm

Joj vi se uhvatite jednog i udarate..ove koje znam da navijaju za manji sarajevski klub su ekstra raja, fer podbadanjai sl.Ti vodju navodis kao primjer, daj uozbilji se.Generalizujete stvari, sta da ja mrzim sad jarana iz osnovne zato sto navija za sarajevo? pf

Skinut stolice, kao i prosle godine ih natrpat i tjt.Veliki minus ako bude samo 5%
MIRZA RASCIC

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:19 pm

exbabilon je napisao/la:Transfermarket nije relevantan kad su u pitanju transferi, to je i budali jasno. Cijena je koliko dobijes, a ne koliko neko napise da ti igrac vrijedi.

Ali.. evo danas ce ovu vijest da je Sarajevo najskuplji tim prenijeti nekoliko, ako ne i svi sportski portali u zemlji. Od raje koja to vidi jedno 2% zna da to uredjuje njihov lik i sutra ce meni jaran, operisan od nase lige reci pa eto, Sarajevo ima najbolje igrace u ligi, najbolji su...
Zamisli imaju ubjedljivo najskuplji tim a evrope nisu izborili.. Samim tim muka im moze biti samo veca.. Makedonac vrijedio milion eura a otisao za pola kile bureka.. Benko bio milion eura a dobice za njega kao i za makedonca.. Tim procjenama samo skace igracima u stomak a i klubu za koji navija.. Realne cijene igraca se dobijaju drugim metodama.. Ovim svojim saranjem on pravi cirkus od kluba za koji navija pa taman da svi svjetski mediji prenesu da je Sarajevo najskuplji tim u BiH..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Charlie Sheen
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:24 pm

storm_raider je napisao/la:Ne, on je prigradski papak. Moj komsija Fuke koji je cijeli zivot navijao za Sarajevo, koji je plakao kada je gorila Grbavica i na kraju na Malti poginuo od granate je dio.
danas takvih nema,nasi moraju skinuti stolice

irfo

uto jul 19, 2016 4:27 pm

Mozemol kako poslat sadikovica na posudbu u olimpic, oni su bas u problemima sa igrackim kadrom bio bi dado glavni igrac tamo a mogli smo jos nekog poslat na posudbu od mladjih

LARSSON
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:28 pm

irfo je napisao/la:Mozemol kako poslat sadikovica na posudbu u olimpic, oni su bas u problemima sa igrackim kadrom bio bi dado glavni igrac tamo a mogli smo jos nekog poslat na posudbu od mladjih
Da poludi u drugom kolu i da izgubimo, a-a :ganja:
Ili da ne može igrati protiv nas onda ok

Neandertalac

uto jul 19, 2016 4:29 pm

Svaka cast Storm@
Koliko god sebi govorio; neka, pusti, ne mogu a da ne odreagujem.

Ako je neko sa njihove strane primitivac, ja ne zelim da budem. Isto tako ne zelim da podrzavam nase primitivce koliko god se činilo da imaju argumente. A nemaju, uzimaju relevantnim razmisljanja slicne im grupice ljudi.

Tacno se po komentarima da namirisati papak i dosljo, tacno se primjeti stepen inteligencije i moralnog razvoja. To ne mozemo sakriti niti maskirati. Tome dodajmo da su mladi mozgovi devastirani samim stanjem u drustvu koje ih ubija u pojam, a tek narkotici, to je posebna prica.

Svako kome je normalno da cupa stolice ili se sladi rusenjem u ovom gradu je kompletan idiot a takodje i sa nase strane svi koji pozivaju na revansizam i ne ponasaju se adekvatno normama koje predstavljaju sve sto je Zeljo a prije svega ljudskim ophodjenjem prema kako vec rekoh; braći, rodjacima, prijateljima, komsijama, nisu nista bolji od ovih prvonavedenih.

Mrznja stvara mržnju.

Ima dogovor lijepi, platite pocupano i unisteno, mirna Bosna. Ima ko se brine za to. A bio sam svjedok i nasem `akademskom` priatupu u vise navrata, da se ne lažemo.

Derbija je bilo i uvijek ce ga biti, sreca pa se ta `manjina` ne pita toliko. Svakako im je jedini nacin da se istaknu preko glupih i jadnih stavova.
Željeznicar za život cijeli!

cikazubo
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:30 pm

Spoiler:
slika
slika
Na prvoj slici imate lika koji im je jedan od vodecih likova na tribini, na drgoj slici lika koji im vodi klub, pa vi eto skontajte koliko mjesta zasluzuju, i jel im treba ostaviti stolice ili ne. Zar mislite da normalni navijaci uopste razmisljaju da se trpaju s klosarima, da bezveze popiju batine od policije itd...
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u uto jul 19, 2016 4:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:30 pm

Bez vrijeđanja sagovornika, glupan, došlo, etc

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto jul 19, 2016 4:31 pm

@lars1921

olimpiku ni messi i ronaldo zajedno ne bi pomogli da nas pobjede :pljesak:
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava