Jedno vrijeme, barem na forumu, bilo je price oko povratka Jahica. On jeste nas igrac, ali mislim da je ovo sa dolaskom Adnana mnogo bolja opcija, pogotovo sto je ovaj drugi 9 godina mlađi. To da li ce ovi novi igrači izgarati na terenu najviše zavisi od nas na tribinama. Ako mi stvorimo takvu atmosferu na svakoj utakmici ima da igraju ko da su se rodili na Grbavici.
Kao sto sam gore napisao mnogo toga je do nas navijača. Iz stranice u stranicu čitam kako se treba sto vise ljudi učlaniti i što češće posječivati fan shop. OK lijepo je to i tako se definitivno može pomoci klubu. Ali ima jedna stvar koja nas nista ne košta (te pojedince vjerovatno i košta) a to je STOP BAKLJAMA i slicnim glupostima koje kostaju klub. Koja je fajda da ja recimo kupujem u fan shopu kada ce te pare umjesto u klub otici na placanje kazni. Na taj način ispadam pravi glupan koji finansijski podrzava te kretene. Nikada mi nece biti jasno zasto niko od forumasa, pogotovo oni koji ovdje imaju najveci autoritet, nece o ovome da pisu ako treba iz dana u dan, pa zar i ovo nije u interesu kluba. Pozivam ovu upravu o kojoj do sada mogu reci sve najbolje da nam daju podatke koliko se je novaca do sada dalo na ime kazni iz godine u godinu, pa da vidimo koliko smo bacili LCD-ova, pomocnih igralista, istoka itd., itd.

1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.
Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.