DANAN je napisao/la:IvanOsim je napisao/la:Pruzam max podrsku upravi, ali smatram da obavezno moraju sportski segment kluba prepustiti nekom potupno, dovodjenje igraca, strucnog staba, sve, da li ce to biti trener-menager kao u engleskoj, ili sp. direktor, ali u svakom slucaju trebaju se skloniti sportskog djela, jer bi volio da dugo budu na celu kluba, a sportski segment je najosjetljiviji..
E jbg sportski segment.Morali se nacrtati da su svi igraci koji su dovedeni dovedeni u Edisovu saglasnost i nista nije radjeno mimo njegobog znanja.Znaci za sve igrace edisova je bila zadnja....jbg sportski segment vise.Edis je insistirao na bekricu,stanicu i bogicevicu....a svi vidimo da su sva trojica podbacila.....
Bez veze vam prica.Opet ponavljam nista se nije radilo ni dovodilo bez saglasnosti sefa struke.Tako je bilo i tako ce biti u buduce...
Ne moras mi ponavljati na kome je Edis insistirao, jer je to napisano samo ovdje 100 puta, govorim o buducnosti, a ne o proslosti, sad je gotovo Edis je bivsi, samo ne znam ko je odgovoran o duzini ugovora (Bekricu 3,5 god, Bogicevic 2 god, a davno sam na ovo upozoravao), ali i to je nebitno, valjda ce se uspjeti nekako raskinuti, a da nije na nasu stetu previse..
Znaci o buducnosti pricam, sljedeci korak u sportskom segmentu bi ja tako napravio...
Naravno, to je samo moje misljenje, ja ne sumnjam u njihove dobre namjere, ako oni misle da pored svega mogu voditi i taj segment, opet ce imati moju podrsku, a ti malo procitaj post prije nego repliciras..