[video]https://www.youtube.com/watch?v=MGld82dhaCA[/video]
''Ev i vam gori **** te''

Jedan, jedini, Nikola Nikic!
@Lars
A oplacem na ovaj njegov snimak svaki put

Bolje da temelje iskopajuLARS1921 je napisao/la:Nek im daju džaba ulaz na istok da nam utabaju zemlju
LARS1921 je napisao/la:Nek im daju džaba ulaz na istok da nam utabaju zemlju
Mislim da nije potrebno da moderatori usmjeravaju ovako cesto pricu na forumu, kao što se radi na ovoj temi. Svrha moderacije je sasvim nešto drugo. Forum je mjesto gdje se može slobodno iznositi sve što mislimo da je važno, bez vrijeđanja drugih. Počeli ste opasno trenirati disciplinu, a to kao što znamo nije baš najbolje. Pored toga se puno samoreklamirate a i to je kontraproduktivno.Izlija je napisao/la:Vratite se jedno 120 stranica i pročitajte posljednju diskusiju o mjestima za pitare na derbiju i nemojte je opet započinjati. Klubski organi će odlučiti kako odluče a mi bi bolje potrošili vrijeme da se priča o uzgoju banana na sibiru nego da opet čitamo o tome.
Trebali bi ovaj derbi posvetiti Jozistorm_raider je napisao/la:@Model, pobrinut cemo se mi za moderaciju, ne brini prijatelju, sve je u redu. Izlijin post je bio prvenstveno post nekoga ko je ucesnik prvobitne rasprave bio, a ne moderatora.
Nego meni, a i svima nama mnogo bitnije - Josip Bukal. Sjetimo se malo tog bombardera sa Grbavice prije ovog derbija, sjetimo se nekoga ko im je presudio toliko puta, jedne istinske legende, tog covjeka koji ce, po svemu sudeci, tiho da nas napusti...
Legenda Zelje, nekada svjetski rekorder sa najjacim izmjerenim sutem. Jedan od najzasluznijih sto je Zeljo opstao za vrijeme rata. Drzi se majstore...
Samo kad podebljam plavim slovima pišem kao moderator, ostatak vremena sam samo jedan navijač koji priča sa rajom.Model1964 je napisao/la:Mislim da nije potrebno da moderatori usmjeravaju ovako cesto pricu na forumu, kao što se radi na ovoj temi. Svrha moderacije je sasvim nešto drugo. Forum je mjesto gdje se može slobodno iznositi sve što mislimo da je važno, bez vrijeđanja drugih. Počeli ste opasno trenirati disciplinu, a to kao što znamo nije baš najbolje. Pored toga se puno samoreklamirate a i to je kontraproduktivno.Izlija je napisao/la:Vratite se jedno 120 stranica i pročitajte posljednju diskusiju o mjestima za pitare na derbiju i nemojte je opet započinjati. Klubski organi će odlučiti kako odluče a mi bi bolje potrošili vrijeme da se priča o uzgoju banana na sibiru nego da opet čitamo o tome.
Na ovoj temi je jako puno neistomišljenika pa sve jedno sa užitkom citam. Što manje intervenirate tema ce biti bolja
Pa bijo si podebljan plavo kada si piso o bananamaIzlija je napisao/la:Samo kad podebljam plavim slovima pišem kao moderator, ostatak vremena sam samo jedan navijač koji priča sa rajom.Model1964 je napisao/la:Mislim da nije potrebno da moderatori usmjeravaju ovako cesto pricu na forumu, kao što se radi na ovoj temi. Svrha moderacije je sasvim nešto drugo. Forum je mjesto gdje se može slobodno iznositi sve što mislimo da je važno, bez vrijeđanja drugih. Počeli ste opasno trenirati disciplinu, a to kao što znamo nije baš najbolje. Pored toga se puno samoreklamirate a i to je kontraproduktivno.Izlija je napisao/la:Vratite se jedno 120 stranica i pročitajte posljednju diskusiju o mjestima za pitare na derbiju i nemojte je opet započinjati. Klubski organi će odlučiti kako odluče a mi bi bolje potrošili vrijeme da se priča o uzgoju banana na sibiru nego da opet čitamo o tome.
Na ovoj temi je jako puno neistomišljenika pa sve jedno sa užitkom citam. Što manje intervenirate tema ce biti bolja
Jes JesDANAN je napisao/la:Baci kost i odeRodom s mejtaša je napisao/la:Neko mogu da vjerujem da si se javio.SeyoTM je napisao/la:Jedva cekam da se izadje u javnost sa kartama.
Spremite kokice i maramice![]()
Sifra: Blekic
Je li to mjenjaš pileta?
...
Podebljan plavo post slovenac, ne nickModel1964 je napisao/la:
Pa bijo si podebljan plavo kada si piso o bananama
Glupi SlovenacLARS1921 je napisao/la:Podebljan plavo post slovenac, ne nickModel1964 je napisao/la:
Pa bijo si podebljan plavo kada si piso o bananama