Zna li iko kad bi trebali radovi na pomocnom sa umjetnom travom koliko se sjevam receno je ove godine da ce se mijenjati podloga i postaviti reflektori. Pile znas li ti nesto vise.
Sent from my C5303 using Tapatalk
ma gdje ces pitarima odbijati od usta nek se i oni malo pojacaju normalnim igracem.Virtu4L je napisao/la:Još Andrija Živković i to je tozeka_tm87 je napisao/la:je li sa Zahom zatvoren ovaj zimiski prelazni rok???(ne racunam ova lupanja pojedinaca )
Bravo !Fanzi je napisao/la:
moj prvi video
To ce opcina raditiMrRiccoli je napisao/la:Zna li iko kad bi trebali radovi na pomocnom sa umjetnom travom koliko se sjevam receno je ove godine da ce se mijenjati podloga i postaviti reflektori. Pile znas li ti nesto vise.
bio na jugu,rahmetli đida vodio ludiilllllo,pavlovića s mora doveli da brani,frajer sve skinuoHurmasica je napisao/la:Rodom s mejtaša je napisao/la:Nisam znao da Zahirović nijr bio na SP. Do mene. Ne pratim reprezentaciju skoro nikako. Pojma nemam sastave. Sjećam se samo kad je mali skupljo slibe da je bila sliba Zahirović pa sam konto da je bio.
Obavezno pogledati tekmu Željo - Zvezda 3:0. Vidjet ćete neke legendarne transparente na jugu. Vidjet ćete šta su bili igrači, atmosfera itd. Kad se sjetim te tekme i sad me jeza hvata. Kako je bilo dobro i kako sam bio mlad. Seljadija na istoku s Sj.ebala skroz.
To je ta?
Znam znam da ce opcina nego sam mislio da ne znas slucajno kad bi trebalo i topile87 je napisao/la:To ce opcina raditiMrRiccoli je napisao/la:Zna li iko kad bi trebali radovi na pomocnom sa umjetnom travom koliko se sjevam receno je ove godine da ce se mijenjati podloga i postaviti reflektori. Pile znas li ti nesto vise.
Ne znam tacnoMrRiccoli je napisao/la: Znam znam da ce opcina nego sam mislio da ne znas slucajno kad bi trebalo i to
bilo je neke price da ce to da bude kada se bude otvarala dvorana da bi se to trrebalo zavrsiti.pile87 je napisao/la:Ne znam tacnoMrRiccoli je napisao/la: Znam znam da ce opcina nego sam mislio da ne znas slucajno kad bi trebalo i to
Neka ga parkira na sigurno da ga ne trazi po Palama, Antolovic ce ga upozoriti.Okolele je napisao/la:Mislim da Zahiraga ima najbolju limuzinu u voznom parku..
ali zato jest frajer koji je igrao u najgora poslijeratna vremena za želju.Rodom s mejtaša je napisao/la:Nisam znao da Zahirović nijr bio na SP. Do mene. Ne pratim reprezentaciju skoro nikako. Pojma nemam sastave. Sjećam se samo kad je mali skupljo slibe da je bila sliba Zahirović pa sam konto da je bio.
Obavezno pogledati tekmu Željo - Zvezda 3:0. Vidjet ćete neke legendarne transparente na jugu. Vidjet ćete šta su bili igrači, atmosfera itd. Kad se sjetim te tekme i sad me jeza hvata. Kako je bilo dobro i kako sam bio mlad. Seljadija na istoku s Sj.ebala skroz.
Stavi incijale da znamo o kome se radiChWilla je napisao/la:ali zato jest frajer koji je igrao u najgora poslijeratna vremena za želju.Rodom s mejtaša je napisao/la:Nisam znao da Zahirović nijr bio na SP. Do mene. Ne pratim reprezentaciju skoro nikako. Pojma nemam sastave. Sjećam se samo kad je mali skupljo slibe da je bila sliba Zahirović pa sam konto da je bio.