ama nije brate andrija zivkovicccc je najaci igrac danko igra vaniPlava Porodica je napisao/la:Danko Lazović bi nam valjo haos..a možda je to taj grobar

ama nije brate andrija zivkovicccc je najaci igrac danko igra vaniPlava Porodica je napisao/la:Danko Lazović bi nam valjo haos..a možda je to taj grobar
Rodom s mejtaša je napisao/la:Nisam znao da Zahirović nijr bio na SP. Do mene. Ne pratim reprezentaciju skoro nikako. Pojma nemam sastave. Sjećam se samo kad je mali skupljo slibe da je bila sliba Zahirović pa sam konto da je bio.
Obavezno pogledati tekmu Željo - Zvezda 3:0. Vidjet ćete neke legendarne transparente na jugu. Vidjet ćete šta su bili igrači, atmosfera itd. Kad se sjetim te tekme i sad me jeza hvata. Kako je bilo dobro i kako sam bio mlad. Seljadija na istoku s Sj.ebala skroz.
Još Andrija Živković i to je tozeka_tm87 je napisao/la:je li sa Zahom zatvoren ovaj zimiski prelazni rok???(ne racunam ova lupanja pojedinaca )
U Želji naravno. To sam i očekivao. Hvala i prijatnoChWilla je napisao/la:muamer vugdalićRodom s mejtaša je napisao/la:Je li Zahirović prvi igrač koji nastupa u našoj ligi nakon nekog SP-a. Ne mogu da se sjetim nekog igrača da je igrao na svjetskom pa onda da dođe u našu ligu. Ne mislim samo na bh igrače.
ha ha ha ha ja sam brt jedva zaspo umal me srce ne opali onaj pile sa bummm mnoge ljude uzdrmoMinjore je napisao/la:Sinoc Su se mnogi zayebali sto su ranije zaspali. Veceras niko zaspat nece prije 3 ujutro
Slalom Nikolića kod drugog golaRodom s mejtaša je napisao/la:To je ta.
Virtu4L je napisao/la:
Upravo to sam maloprije napisao Ajzei, igrač poput Rahimića i Pjanića, dodaje prvom do sebe, i to je to ().
Ovo ti je za Papeta
E zato drug evo mene sad u krevetu sa tabletom u rukama. Odoh malo prileć, da ne bi i večeras Pile šta bacio ko sinoć.Minjore je napisao/la:Sinoc Su se mnogi zayebali sto su ranije zaspali. Veceras niko zaspat nece prije 3 ujutro
Nemam facebook nisam to nesto nikad gotivioMinjore je napisao/la:@pile87 javi se na fb, da se dogovorimo koliko hoces para i veceras bum da najavis, nek ne spava gamad
nemoj spominjat to ime svega tiblueheart je napisao/la:Nekako mi se cini da ce Zaha svojim radiusom kretanja omoguciti Blagojevicu da ide agresivnije naprijed sto bi Jovica trebao koristiti....
Edis ce biti zaista na slatkim mukama. Imat ce dosta kvalitetnih mogucnosti.
Nadam se da cemo ovu podrsku sa foruma prenijeti i na stadion jer je zasluzuju bez obzira na rezultat