de ne loziiii ihh brateeeeeeKrajPrice je napisao/la:Amar Amar Osim Osim!!!
Hoćel' nam se igrači opet "farbati" za proslavu? Osim Blagojevića normalno.Ajzea je napisao/la:Ma nista od toga, uozbiljite se. Hajmo malo o proslavi duple nakon utakmice protiv Slavije.
KrajPrice je napisao/la:Amar Amar Osim Osim!!!
derbi 1998 na kosevuMinjore je napisao/la:Nostalgija je cudo..
Halvadzic. Mala ispravka. Halvadzija je novi fiziotarapeutNeandertalac je napisao/la:Vec sam govorio o Halvadziji, cak su se i neki od trenera koje poznajem cudili zasto momak, onakav kakav jeste, brz, prodorran, okomit, skolovan igrac, ne dobije sansu da popuni deficitarnu poziciju u ekipi.
Jednostavno, nije imao muda, isao na siguricu. Lucidnost pokazivao gurajuci Memiju na beka, krilo, ili cak i Lendrica. Jedini pravi lijepi bek koji usput i nije tako los kako pokusavajau da ga prikazu neki, nije dobijao sansu.
Pa sad Ronaldo da nema kontinuitet na terenu mi tog igraca ne bi mogli prepoznat. Svakome trebaju utakmice.
Ma jasta, ebo milion eura (ako je istina)rios je napisao/la:Ne bih volio da ode Miroslav bar jos jednu sezonu..
Ko ce biti kondicioni?vrbanjusa je napisao/la:Halvadzic. Mala ispravka. Halvadzija je novi fiziotarapeutNeandertalac je napisao/la:Vec sam govorio o Halvadziji, cak su se i neki od trenera koje poznajem cudili zasto momak, onakav kakav jeste, brz, prodorran, okomit, skolovan igrac, ne dobije sansu da popuni deficitarnu poziciju u ekipi.
Jednostavno, nije imao muda, isao na siguricu. Lucidnost pokazivao gurajuci Memiju na beka, krilo, ili cak i Lendrica. Jedini pravi lijepi bek koji usput i nije tako los kako pokusavajau da ga prikazu neki, nije dobijao sansu.
Pa sad Ronaldo da nema kontinuitet na terenu mi tog igraca ne bi mogli prepoznat. Svakome trebaju utakmice.
zasluzeno je na tribinama, nije necemu ,bar ne na treningu.Neandertalac je napisao/la:Vec sam govorio o Halvadziji, cak su se i neki od trenera koje poznajem cudili zasto momak, onakav kakav jeste, brz, prodorran, okomit, skolovan igrac, ne dobije sansu da popuni deficitarnu poziciju u ekipi.
Nadam se da će konačno Memija igrat na svojoj prirodnoj poziciji,a ne ovo mjenjanje pozicija. Dobar je i na desnom krilu,ali ja bih ga možda više volio vidjeti na desnom beku jer posjeduje veoma dobre ofanzivne sposobnosti koje su potrebne kod beka u modernom fudbalu. Ovakvi bekovi su veoma traženi danas,a znamo koliko su bekovi važni u današnjem fudbalu. Nekad zna da škripi u defanzivi ali to se da popraviti što kroz treninge što kroz sticanje iskustva u utakmicama. Još bolje je što je mlad igrač, spominjao se već kao potencijalni reprezentativac u A selekciji, tako da će se moći za fine pare prodati ako se iskoristi njegov potencijal.SWRA_1921 je napisao/la:Ma jasta, ebo milion eura (ako je istina)rios je napisao/la:Ne bih volio da ode Miroslav bar jos jednu sezonu..Eto odmah i Memiji mjesta a moze i Tiago.
Ja se ne slazem sa tobom. Tri puta sam ga gledao na treningu i svaki put je pokazivao kvalitet i potencijal.pintol_TM87 je napisao/la:zasluzeno je na tribinama, nije necemu ,bar ne na treningu.Neandertalac je napisao/la:Vec sam govorio o Halvadziji, cak su se i neki od trenera koje poznajem cudili zasto momak, onakav kakav jeste, brz, prodorran, okomit, skolovan igrac, ne dobije sansu da popuni deficitarnu poziciju u ekipi.