ocel bit jos sta bummmmmmmm da budeee ili je to to daj da jamimo konama andriju zivkovica na posudbu a bgm moze nemanja tomicsuper1 je napisao/la:govorim vam da je jutro pametnije od noci,ja znao i legao spavati sad mogu oplesti al nemam skim svi spavaju![]()
al zato mogu na miru
ocell bit videoo zahee kakavIpe je napisao/la:ma brate i ja sam se zaledio, u 11 su počeli, ali sa sastankom u svlačioniciDR.HOUSE je napisao/la:evo s treninga sto rece neko trcali ,,pa onda jedni seva jedni na dva gola skraceno s dva dodira i odmah se puca tj ako hoces da das go odmah pucas kada dobijes loptu ,,,traje trening jos ,ali ja vise nisam mogao smrznuo sam se jer nije poceo u 11 trening Ipee iPEEE![]()
hahahaha
mirso zvani maradona nekadmirsadmekic je napisao/la:ocell bit videoo zahee kakavIpe je napisao/la:ma brate i ja sam se zaledio, u 11 su počeli, ali sa sastankom u svlačioniciDR.HOUSE je napisao/la:evo s treninga sto rece neko trcali ,,pa onda jedni seva jedni na dva gola skraceno s dva dodira i odmah se puca tj ako hoces da das go odmah pucas kada dobijes loptu ,,,traje trening jos ,ali ja vise nisam mogao smrznuo sam se jer nije poceo u 11 trening Ipee iPEEE![]()
hahahaha
![]()
pogodio si brateeeeeDR.HOUSE je napisao/la:mirso zvani maradona nekadmirsadmekic je napisao/la:ocell bit videoo zahee kakavIpe je napisao/la:
ma brate i ja sam se zaledio, u 11 su počeli, ali sa sastankom u svlačionici![]()
![]()
ako dobro pogadam
![]()
ih da je po dresu nego smo mi ovdje igrali lopte pa su te tako zvali jer si neke slao po cevape s lukom hahhahamirsadmekic je napisao/la:pogodio si brateeeeeDR.HOUSE je napisao/la:mirso zvani maradona nekadmirsadmekic je napisao/la: ocell bit videoo zahee kakav![]()
![]()
ako dobro pogadam
![]()
po dresu onom hahahaha
Pohvalio sam dobro odrađen posao i pokušao sam objasniti mogućnosti Adnana Zahirovića, mislim da sam dao dobar primjer. Imao je on mnogo dobrih utakmica u dresu reprezentacije, Grčka tri puta, Bjelorusija, Litvanija, Vels, Latvija... kada je on igrao samo jednom smo poraženi, i to od Portugala. Sve ovo nam govori da je bio itekako važan igrač za nas... nema razloga da ne bude važan i za Želju....rios je napisao/la:@Virtual
Koga si ti ovdje htio pohvaliti,Papeta ili Adnana?![]()
![]()
Salu na stranu,Zahirovic je uvijek taj trkacki dio obavljao dobro,kreacija mu je bila tanka kao sto i ti rece,ali nije mu to svakako ni u opisu posla.Dobili smo dva kvalitetna i razlicita ( sto je po meni jos bitnije ) zadnja veznjaka sto otvara sirok spektar kombinacija u defanzivi i prakticno se mozemo prilagoditi svakom protivniku po tom pitanju.
Zahirović nije išao na SP.Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li Zahirović prvi igrač koji nastupa u našoj ligi nakon nekog SP-a. Ne mogu da se sjetim nekog igrača da je igrao na svjetskom pa onda da dođe u našu ligu. Ne mislim samo na bh igrače.
muamer vugdalićRodom s mejtaša je napisao/la:Je li Zahirović prvi igrač koji nastupa u našoj ligi nakon nekog SP-a. Ne mogu da se sjetim nekog igrača da je igrao na svjetskom pa onda da dođe u našu ligu. Ne mislim samo na bh igrače.
Naravno da nisu,daleko od toga,ali nemaju ni vicioznost koja krasi Bekrica npr. ili brzinu i prodornost koja krasi Stevanovica ili Tiaga..Na taj gubitak u kreativnosti sam mislio u mom postu iznad.ChWilla je napisao/la:pa nije sad zola neki totalni panj u igri naprijed za našu ligu, a bogami nije ni zahirović. na nivou reprezentacije jeste, ali na našem nivou ne bi trebao biti.
10k, mozda da malo podignemo ljestvicu, šta misliš?storm_raider je napisao/la:10 000 na Grbavicu !!!
to je to. misli da ce se Zola morati najvise dokazivati.ChWilla je napisao/la:bekrić mislim da nije upitan, samo blagojević ili zola. bekrić će igrati desetku ispred dvojice od trojice zahirović-blagojević-zola, stevanović krilo, tiago krilo i napad, nisu oni konkurencija.
Ama znam Virtu sta si htio da kazes,zezam se maloVirtu4L je napisao/la:Pohvalio sam dobro odrađen posao i pokušao sam objasniti mogućnosti Adnana Zahirovića, mislim da sam dao dobar primjer. Imao je on mnogo dobrih utakmica u dresu reprezentacije, Grčka tri puta, Bjelorusija, Litvanija, Vels, Latvija... kada je on igrao samo jednom smo poraženi, i to od Portugala. Sve ovo nam govori da je bio itekako važan igrač za nas... nema razloga da ne bude važan i za Želju....rios je napisao/la:@Virtual
Koga si ti ovdje htio pohvaliti,Papeta ili Adnana?![]()
![]()
Salu na stranu,Zahirovic je uvijek taj trkacki dio obavljao dobro,kreacija mu je bila tanka kao sto i ti rece,ali nije mu to svakako ni u opisu posla.Dobili smo dva kvalitetna i razlicita ( sto je po meni jos bitnije ) zadnja veznjaka sto otvara sirok spektar kombinacija u defanzivi i prakticno se mozemo prilagoditi svakom protivniku po tom pitanju.
ha ha hvala brt na tomee onda znas da sam ludd za zeljom bas bas , jos da znam ja tebe hahaha pa da zalijemo ovog zahu i andriju ahahaDR.HOUSE je napisao/la:ih da je po dresu nego smo mi ovdje igrali lopte pa su te tako zvali jer si neke slao po cevape s lukom hahhahamirsadmekic je napisao/la:pogodio si brateeeeeDR.HOUSE je napisao/la: mirso zvani maradona nekad![]()
ako dobro pogadam
![]()
po dresu onom hahahaha
![]()
Upravo to sam maloprije napisao Ajzei, igrač poput Rahimića i Pjanića, dodaje prvom do sebe, i to je to (rios je napisao/la:Zahirovic je bio dio zlatnog perioda repke i pruzao dobre partije,nekako Rahimicevski tip igraca,puno trke,oduzmi loptu i predaj kreativcuKao sto rece nema razloga da to ne bude i u Zelji jer zlatni period upravo ocekujemo i kad je Zeljo u pitanju..