Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 20, 2016 2:19 pm

pa nije sad zola neki totalni panj u igri naprijed za našu ligu, a bogami nije ni zahirović. na nivou reprezentacije jeste, ali na našem nivou ne bi trebao biti.
gradi željo boli te *****

Whisperer

sub feb 20, 2016 2:19 pm

super1 je napisao/la:govorim vam da je jutro pametnije od noci,ja znao i legao spavati sad mogu oplesti al nemam skim svi spavaju :pljesak: :pljesak: al zato mogu na miru :ganja:
ocel bit jos sta bummmmmmmm da budeee ili je to to daj da jamimo konama andriju zivkovica na posudbu a bgm moze nemanja tomic :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:20 pm

Joj mirse :lol: :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

sub feb 20, 2016 2:21 pm

Ipe je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:evo s treninga sto rece neko trcali ,,pa onda jedni seva jedni na dva gola skraceno s dva dodira i odmah se puca tj ako hoces da das go odmah pucas kada dobijes loptu ,,,traje trening jos ,ali ja vise nisam mogao smrznuo sam se jer nije poceo u 11 trening Ipee iPEEE :psujem: :psujem: hahahaha
ma brate i ja sam se zaledio, u 11 su počeli, ali sa sastankom u svlačionici :)
ocell bit videoo zahee kakav :klanjase2: :klanjase2:

DR.HOUSE
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:24 pm

mirsadmekic je napisao/la:
Ipe je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:evo s treninga sto rece neko trcali ,,pa onda jedni seva jedni na dva gola skraceno s dva dodira i odmah se puca tj ako hoces da das go odmah pucas kada dobijes loptu ,,,traje trening jos ,ali ja vise nisam mogao smrznuo sam se jer nije poceo u 11 trening Ipee iPEEE :psujem: :psujem: hahahaha
mirso zvani maradona nekad :pljesak: :pljesak: ako dobro pogadam :) :)
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Whisperer

sub feb 20, 2016 2:27 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
Ipe je napisao/la:
pogodio si brateeeee :zeljeznicar1: po dresu onom hahahaha

DR.HOUSE
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:28 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la: ocell bit videoo zahee kakav :klanjase2: :klanjase2:
ih da je po dresu nego smo mi ovdje igrali lopte pa su te tako zvali jer si neke slao po cevape s lukom hahhaha :) :)
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:28 pm

Je li Zahirović prvi igrač koji nastupa u našoj ligi nakon nekog SP-a. Ne mogu da se sjetim nekog igrača da je igrao na svjetskom pa onda da dođe u našu ligu. Ne mislim samo na bh igrače.

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:29 pm

Danko Lazović bi nam valjo haos..a možda je to taj grobar ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Virtu4L

sub feb 20, 2016 2:30 pm

rios je napisao/la:@Virtual
Koga si ti ovdje htio pohvaliti,Papeta ili Adnana? :rofl1: :rofl1:

Salu na stranu,Zahirovic je uvijek taj trkacki dio obavljao dobro,kreacija mu je bila tanka kao sto i ti rece,ali nije mu to svakako ni u opisu posla.Dobili smo dva kvalitetna i razlicita ( sto je po meni jos bitnije ) zadnja veznjaka sto otvara sirok spektar kombinacija u defanzivi i prakticno se mozemo prilagoditi svakom protivniku po tom pitanju. :palacgore:
Pohvalio sam dobro odrađen posao i pokušao sam objasniti mogućnosti Adnana Zahirovića, mislim da sam dao dobar primjer. Imao je on mnogo dobrih utakmica u dresu reprezentacije, Grčka tri puta, Bjelorusija, Litvanija, Vels, Latvija... kada je on igrao samo jednom smo poraženi, i to od Portugala. Sve ovo nam govori da je bio itekako važan igrač za nas... nema razloga da ne bude važan i za Želju....
Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li Zahirović prvi igrač koji nastupa u našoj ligi nakon nekog SP-a. Ne mogu da se sjetim nekog igrača da je igrao na svjetskom pa onda da dođe u našu ligu. Ne mislim samo na bh igrače.
Zahirović nije išao na SP.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

ChWilla
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:31 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li Zahirović prvi igrač koji nastupa u našoj ligi nakon nekog SP-a. Ne mogu da se sjetim nekog igrača da je igrao na svjetskom pa onda da dođe u našu ligu. Ne mislim samo na bh igrače.
muamer vugdalić :ganja:

rios
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:32 pm

ChWilla je napisao/la:pa nije sad zola neki totalni panj u igri naprijed za našu ligu, a bogami nije ni zahirović. na nivou reprezentacije jeste, ali na našem nivou ne bi trebao biti.
Naravno da nisu,daleko od toga,ali nemaju ni vicioznost koja krasi Bekrica npr. ili brzinu i prodornost koja krasi Stevanovica ili Tiaga..Na taj gubitak u kreativnosti sam mislio u mom postu iznad.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BHDragons
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:32 pm

Ma popunjeni smo dovoljno tu, kad bolje razmislim popunjeni smo na svim pozicijama i to veoma kvalitetno. Samo možda ta pozicija centralnog veznog, ali imamo malog Žeru on bi trebao eksplodirati ako ne ove, onda sljedeće sezone sigurno
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ChWilla
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:33 pm

bekrić mislim da nije upitan, samo blagojević ili zola. bekrić će igrati desetku ispred dvojice od trojice zahirović-blagojević-zola, stevanović krilo, tiago krilo i napad, nisu oni konkurencija.

diego1921
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:35 pm

Gleddam sad Zvijezdu na areni,kaze 34 god nisu izgubili 1 tekmu u 2 polusezoni,zadnji poraz dozivjeli 1982 od Zeljeznicara u Beogradu!!
Koja smo mi institucija !! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:37 pm

storm_raider je napisao/la:10 000 na Grbavicu !!!
10k, mozda da malo podignemo ljestvicu, šta misliš? :DD:

Vidim da ponekad neko spomene ako zijanimo nedo Bog :) biće narednu tekmu 2 milje i ta priča je do sada imala svoje uporište, ali... Ne znam ni sam zašto ali sam mišljenja da se to sada neće dogoditi. Možda nas u tom slučaju neće biti kao protiv Uskog ali će nas biti mnogo više od te dvije milje. Ja o porazu ne želim ni da razmišljam, to mi je u krvi tako, jer sam i na St James parku vjerovao da možemo do pobjede i prolaza u LP. Pobjeda nam treba ko hljeb i moramo svi dati svoj doprinos da je ostvarimo ali i ako ne pobjedimo ništa nije gotovo, naš put se nastavlja i dalje...
Ne pada mi na pamet da odustanem nakon prve prepreke, zar neko i može razmišljati o tome? Zato na drugu prepreku idemo još jače, takvi smo mi Željovci, zar mislite da mi i dan danas ne bi tavorili u nižim ligama da su naši djedovi i očevi odustali četressedme kad je izgledalo da nam nema spasa? U kakvim su se oni uslovima borili i izašli kao pobjednici. Zar bi se sedamdeset i neke ekspresno vratili u prvu ligu da nije bilo te naše navijačke snage koja je obarala rekorde bodreći Plave. To je drugari taj genetski kod u nama koji nam jasno poručuje da je došao taj čas, da svi stanemo iza našeg jednog i jedinog fudbalskog kluba, našeg Želje i da ispišemo nove pobjedničke stranice naše istorije!

Jedan dio naše fudbalske javnosti je možda malo zaboravan pa su eto iskoristili priliku da ovo vrijeme naše konsolidacije i konačne stabilizacije iskoriste i da sa podsmjehom upiru prstom u naš klub i na taj način pokušaju da minimiziraju sve naše dosadašnje uspjehe i sve istinske vrijednosti koje naš klub predstavlja. Možda im je to da kažem i uspjelo u nekoj mjeri ali svemu dođe kraj pa tako i demagogiji i prosipanju šuplje priče.
Došlo je vrijeme dragi moji da ponovo pokažemo i dokažemo ko je broj 1 u ovoj našoj lijepoj državi, valja nam sada ponavljati gradivo ali što se mora nije teško. Plava armija se budi dame i gospodo, drugovi i drugarice, ljudi prepoznaju i osjete tu pozitivnu vibraciju koju ljudi iz kluba šalju i to će između svih ostalih pozitivnih stvari biti najveći razlog da se Grbavica 28.02. napuni ko šibica.
Duh ponovnog ujedinjenja Plave Porodice se osjeti na svakom koraku i zato svi ko jedan podržimo naše momke u predstojećoj borbi za naše ciljeve, a u paklenoj atmosferi koju prave naši navijači padali su i mnogo veći evropski timovi od Širokobriježana tako da nema razloga da se to ne ponovi i ovaj put. Neka Fortuna bude na našoj strani!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:38 pm

ChWilla je napisao/la:bekrić mislim da nije upitan, samo blagojević ili zola. bekrić će igrati desetku ispred dvojice od trojice zahirović-blagojević-zola, stevanović krilo, tiago krilo i napad, nisu oni konkurencija.
to je to. misli da ce se Zola morati najvise dokazivati.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

rios
Kontakt:

sub feb 20, 2016 2:41 pm

Virtu4L je napisao/la:
rios je napisao/la:@Virtual
Koga si ti ovdje htio pohvaliti,Papeta ili Adnana? :rofl1: :rofl1:

Salu na stranu,Zahirovic je uvijek taj trkacki dio obavljao dobro,kreacija mu je bila tanka kao sto i ti rece,ali nije mu to svakako ni u opisu posla.Dobili smo dva kvalitetna i razlicita ( sto je po meni jos bitnije ) zadnja veznjaka sto otvara sirok spektar kombinacija u defanzivi i prakticno se mozemo prilagoditi svakom protivniku po tom pitanju. :palacgore:
Pohvalio sam dobro odrađen posao i pokušao sam objasniti mogućnosti Adnana Zahirovića, mislim da sam dao dobar primjer. Imao je on mnogo dobrih utakmica u dresu reprezentacije, Grčka tri puta, Bjelorusija, Litvanija, Vels, Latvija... kada je on igrao samo jednom smo poraženi, i to od Portugala. Sve ovo nam govori da je bio itekako važan igrač za nas... nema razloga da ne bude važan i za Želju....
Ama znam Virtu sta si htio da kazes,zezam se malo :DD:

Zahirovic je bio dio zlatnog perioda repke i pruzao dobre partije,nekako Rahimicevski tip igraca,puno trke,oduzmi loptu i predaj kreativcu :palacgore: Kao sto rece nema razloga da to ne bude i u Zelji jer zlatni period upravo ocekujemo i kad je Zeljo u pitanju..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Whisperer

sub feb 20, 2016 2:45 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la: mirso zvani maradona nekad :pljesak: :pljesak: ako dobro pogadam :) :)
ih da je po dresu nego smo mi ovdje igrali lopte pa su te tako zvali jer si neke slao po cevape s lukom hahhaha :) :)
ha ha hvala brt na tomee onda znas da sam ludd za zeljom bas bas , jos da znam ja tebe hahaha pa da zalijemo ovog zahu i andriju ahaha :klanjase2:

Virtu4L

sub feb 20, 2016 2:46 pm

rios je napisao/la:Zahirovic je bio dio zlatnog perioda repke i pruzao dobre partije,nekako Rahimicevski tip igraca,puno trke,oduzmi loptu i predaj kreativcu :palacgore: Kao sto rece nema razloga da to ne bude i u Zelji jer zlatni period upravo ocekujemo i kad je Zeljo u pitanju..
Upravo to sam maloprije napisao Ajzei, igrač poput Rahimića i Pjanića, dodaje prvom do sebe, i to je to ( :mrgreen: ).

Ovo ti je za Papeta :lol:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava