Ima dosta raje u Krupi sto navijaju za Zelju sto mladji ali i stari i ja se zacudim isto kad vidim po autima salove,zastave,privjeske onda u dresu kad prodje neko meni bas drago.Onaj covjek iz BK kad je nesto oko zapadne tribine racunao besplatno pa i nas nacelnik podjeli i napise za najbolji klub.Imamo NK i ZNK Zeljeznicar koji takodjer navijanu i za "Sarajevskog Zelju".I bivsi igrac Zelje Elvis Mesic je iz BK onda Arnes K. moj drug na probi pa svi cekamo da i on zaigra za Zelju pa makar i kadete.Dosta se prate ove blize utakmice(Banja Luka,Prijedor..) jbg Sarajevo daleko tu se najvise prate derbi,europa i neke malo jace.Uglavnom ima dosta navijaca mi mladji nesto smo pokusali organizovati za prevoze na utakmice ali kazu ovi prevoznici skupo , tesko i tako.Simply Blue je napisao/la:Recimo ja sam siguran da u Bos. Krupi ima dosta navijača, ako se ne varam imaju i klub koji isto ime kao i naš Željo pa vjerovatno zbog toga. Bio je ovdje na forumu momak iz BK pa neka nam potvrdi. Mislim da imaju i žensku ekipu u klubu.
KRUPA JE PLAVO-BIJELI GRAD.