kako ti nije stid opremu koja kosta 8 milja zvati skalamerijom cccPlava Porodica je napisao/la:Jedva nafato malo vremena da trening pogledam, bio dole oko 10:30 kad nista. Vidim u cosku stoji trening skalamerija, verovatno je kasnije.
delinjo je napisao/la:kako ti nije stid opremu koja kosta 8 milja zvati skalamerijom cccPlava Porodica je napisao/la:Jedva nafato malo vremena da trening pogledam, bio dole oko 10:30 kad nista. Vidim u cosku stoji trening skalamerija, verovatno je kasnije.![]()
Neandertalac je napisao/la:Pitari kukaju, vec alibije spremaju. Tako ce se sigurno i razvijati sitiacija narednih dana, to mi favoriti ce se sigurno jos vise napumpavati. Treba to oprezno, bez puno busanja u grudi, derbi je, ne pobjedjuje uvijek jaca ekipa na papiru itd. Pogotovo jer i mi imamo dosta novih stvari.
Ne bih bio nezadovoljan remijem iako se nekako blesavo nadam rapsodiji momaka u plavom.
U 11 trening budalice sto se ne javi, ja bio tu u blizini stadionaPlava Porodica je napisao/la:Jedva nafato malo vremena da trening pogledam, bio dole oko 10:30 kad nista. Vidim u cosku stoji trening skalamerija, verovatno je kasnije.
To je ono o cemu smo pricali, bravo, bravo!Hurmasica je napisao/la:Promocija sezonskih ulaznica i članskih kartica FK Željezničar održat će se u subotu, 16. jula u Konzum Family Centru (Ložionička 16) od 11 do 15 sati te u nedjelju, 17. jula u Sarajevo City Centru od 12 do 16 sati. Vaši domaćini u subotu će biti Miroslav Stevanović i Jovan Blagojević, dok ćete se u nedjelju moći družiti sa Vedranom Kjosevskim i Denisom Pozderom.
Pored razgovora sa našim prvotimcima i mogućnosti da kupite sezonske ulaznice i članske kartice, naš vjerni sponzor Sarajevski Kiseljak pripremio je malonogometni ambijent, a najuspješnije učesnike očekuju vrijedne nagrade.
Budite sa nama!
Mi smo Željini, Željo je naš!
apsolutno se slazem sa tobom cak se i ne sjecam kad im je gora bila atmosfera pred derbi totalno su divovi psihicki pali valjda im ova nasa lijepa prica ne godi jer oni su uvijek vise mrzili Zelju nego sto su volili svoj klub .jovanmaksimovic je napisao/la:ne svidja mi se ovo prebacivanje favorita na nasu stranu, pitari su skontali nakon 2 poraza od nas, skontali da igracki jaci tim ne pobjedjuje uvijek u derbiju... ali ako mogu reci, nismo vec sigurno 2 godine bili favoriti u derbiju... pa treba muski prihvatiti i tu ulogu sada i pokazati zasto smo bolji... to znaci, bez nekog srkleta igrati i razviti svoju igru, imamo kvalitet da ih napokon pobjedimo sa vise od 2-3 razlike, ali naravno treba protivnika cijeniti i ne misliti na fazon "lako cemo"... samo hrabro i maksimalno angazovano, samo ne ko sinisa prosli derbi