AsharaK je napisao/la:irfo je napisao/la:Znaci ne sudi peljto sigurno
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozes reći 1000 puta da voliš nekoga/nešto. Ljudi svašta kažu. Ali kad kažem da volim Želju, sjetim se tog gola, kad sam automatski nesvjesno na koljenima završio i radovao se kao malo dijete. Mislim da me tad komšija ispod sanjao. Bolji si na terenu, ne sude ti čist penal na Memiji i onda kad se nadaš zavuče ga Benjo za potpuni delirij. To se ne može kupiti novcem, da sam gledao tu utakmicu na Koševu, Bilinom, među najvećim dušmanima moja reakcija bi bila ista, jer se te emocije ne mogu kontrolisati.ChWilla je napisao/la:a da, pa kako smo taj slobodnjak zaboravili...
Posaljem ti link pa upload na youtubeLARS1921 je napisao/la:Ajzea evo nataša se useljava![]()
@fkz1921 sto bola mi na pm ne posla
Mi što znamo subotaneda_TM87 je napisao/la:niko mi ne odgovori jel tekma u subotu ili nedjelju protiv pitara?
kazu subotaneda_TM87 je napisao/la:niko mi ne odgovori jel tekma u subotu ili nedjelju protiv pitara?
Hurmasica je napisao/la:Nastavlja se podrška akciji "Izgradimo istočnu tribinu!". Nakon današnjeg dana, ukupno su naplaćene 24 stolice.
Nekoliko vlasnika je odlučilo da se njihova imena ne objavljuju.
strogo amonimnogavran je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Nastavlja se podrška akciji "Izgradimo istočnu tribinu!". Nakon današnjeg dana, ukupno su naplaćene 24 stolice.
Nekoliko vlasnika je odlučilo da se njihova imena ne objavljuju.
zelim da budem amoniman