Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 14, 2016 6:50 pm

irfo je napisao/la:Ovaj pomocni teren je u odlicnom stanju, mora se pohvalit
Nije ni čudo prskalice štancaju dan noć u crno će nas zavit :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

dell21
Kontakt:

čet jul 14, 2016 6:57 pm

A ni stari racun za vodu nije placen.

irfo

čet jul 14, 2016 6:58 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Samo prskalice rade a nema onih ljudi sto rade na travnjaku, izgleda da im je reko kostic da ne racuna na njih vise i preuzeo na sebe

zubanovic89
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:02 pm

Kakve su ono reklame gore na jugu? Od kad je ono?

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:05 pm

zubanovic89 je napisao/la:Kakve su ono reklame gore na jugu? Od kad je ono?
Reklamni paneli s bivseg istoka, ako se ne varam. Ljepse ce izgledati puno na jugu nego sto je bilo na istoku.
A zbog takvih i treba zatvoriti treninge. Ili, ako nista, obavezno ih odstraniti.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:14 pm

Znaci sve je spremno za novu sezonu jos sam da krene gradnja istoka. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:15 pm

Elegant je napisao/la:Znaci sve je spremno za novu sezonu jos sam da krene gradnja istoka. 8-)
Nista generalni, aaa :p
Željezničar ante portas !

shzna
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:21 pm

irfo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Samo prskalice rade a nema onih ljudi sto rade na travnjaku, izgleda da im je reko kostic da ne racuna na njih vise i preuzeo na sebe
Ne mogu igrati štopera.
1987

neda_TM87
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:25 pm

je li utakmica u subotu ili nedjelju protiv tepsija?

fk1921

čet jul 14, 2016 7:28 pm

Bit ce jedan klip sa treninga.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Alipasino
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:32 pm

Nesto me kopka zadnje vrjeme a to je ko je zaduzen za izvodjenje slobodnih udaraca.Pa ja nepamtim kad smo dali go iz slobodnog.Treba nekog samo slobodnjake trenirat jer nemogu da vjerujem da niko nezna.

ChWilla
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:33 pm

baja protiv olimpica za 3-0. i prije toga ih ihihiiiiiiii nije bilo...
gradi željo boli te *****

addyno1
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:34 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Kolika primanja su imali Amir i Baja, a kolika ima Duljević i kolika je imao Cimirot?
Nema to toliko veze s tim koliko je ko imao primamanja, ima odredjen uticaj svakako ali Duljevic sa 23-24 i igrackim sposobnostima kakvim ima se ne moze porediti sa Amirom od 17 koji je tom trenutku vec bolji igrac pa makar igrao za stipendiju. Jel Pjaca imao platu i uslove za rad kao Pjanic, a skoro isto ih Juve platio, da ne misli ko da se poredim sa dinamom, ne poredim nego uporedjujem cisto cijene igraca koje je isti klub doveo u istom prelaznom roku jednog iz jbnog dinama drugog iz rome a prethodno igrao za lyon i mozda najbolji igrac jedne repke.

eh to je to i tu je sva sustina....ili imas sposobne ljude i sposobnog menadjera da prodas i ono sto valja i ono sto ne valja,ili nemas...nema tu filozofije i vadjenja na kvalitet lige i svasta nesto ...ima sve utjecaja po malo slazem se...Cimirot je igracina moramo svi priznati i vrijedi milion eura za koje je eto kazu anamo oni i otisao na kraju krajeva,ali taj isti Cimirot nije bolji igrac od Amira i taj isti Cimiritot je u Amirovim godinama igrao u Leotaru jebenom....nego mi volimo se vaditi na sve i svasta samo da ne priznamo da je neko nesposoban ...ali haj ko sam ja da sudim....
Amir je imao 800 maraka platu, ali to je nebitno. Iako je proslog ljeta klub bio bez marke, nije se Amir namjeravao prodati. Ali imas pritiske roditelja, menadzera itd. i onda popustis. Ali svi zaboravljate i situaciju kad Amar nije htio pustati igrace za 200 k eura vec im je digao cijene, pa nam se svi ti igraci povrijedise ( Kvesic, Colic, itd) i sta onda? Nismo mi jos u fazi da mozemo Amiru dati sto je tamo dobio ida igra tu, niti da osiguramo igrace od povreda i klub zastitimo.
Ja podrzavam upravu i sto radi, ali ne podrzavam da otjeras jednog Dadu tek tako i saljes ga na posudbe a ostavis u ekipi recimo Durakovica koji nikad nece biti igrac (a zasto je ostao zna ovaj sto prati sta pisem). Smeta me i sto se tek tako odreklo saradnje sa Zubanom jer ipak transferi koje je radio su poguravali klub u teskim vremenima, a drzi nam Zeru pod ugovorom i nisam siguran jeli i Zeri ugradjena otkupna klauzula.
Poredjenje prodaje cimirota i duljevica nije na mjestu, jer njihove transfere pokriva Tanova mreza. Nije odraz uspjesnijih menadzera FK Sarajevo.

irfo

čet jul 14, 2016 7:35 pm

ChWilla je napisao/la:baja protiv olimpica za 3-0. i prije toga ih ihihiiiiiiii nije bilo...
zeba se nadavo prije toga, i bogi je dva eurogola cini mi se u tom periodu iz slobodnjaka s jedno 30-ak metara

dell21
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:36 pm

Sanelu dati :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:37 pm

irfo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:baja protiv olimpica za 3-0. i prije toga ih ihihiiiiiiii nije bilo...
zeba se nadavo prije toga, i bogi je dva eurogola cini mi se u tom periodu iz slobodnjaka s jedno 30-ak metara
znaš koliko ima već od tog perioda... :mrgreen:

fk1921

čet jul 14, 2016 7:47 pm

Ace ni Bekrica nije bilo na treningu.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

barbarez
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:47 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Ne vrijedi davati pažnju debilima. ;) Podrska ce se vidjeti u prvom kolu :zeljeznicar1:
Dati najvecu mogucu podrsku, i nastaviti u tom ritmu svaku narednu utakmicu.
Evo ja nikog zivog iz uprave ne znam, doduse lazem, znam Ribu sa kojim sam trenirao, ali ga nisam vidio bruku vremena, nemam razloga nikog braniti samo govorim cinjenice.
Znate li vi kad je Zeljo zadnji put na utakmicama protiv nekih Mladosti, Olimpica, Travnika i slicnih imao po 7 hiljada gledalaca. Mozda prije rata ili kad smo se borili za titulu, a mi smo sada daleko bili od toga.
Svi smo mi individue za sebe i svako ima razlicitu pricu vezanu za klub. Ali ja koji sam dosta godina u klubu i uz klub, prepoznao sam ovo sto radi ova uprava i odlucio sam to maksimalno podrzati.
Ja licno sebe sam digao i poceo dolazaiti i kupovati i doprinjeti klubu na svaki moguci nacin.
Osim sto sam updejtovao sebe, od dresova , clanske i godisnje,stolice, gdje mozda pola tekmi necu moci gledati, tako isto sam sve to kupio bratu, koji je dijete sa posebnim potrebama zbog ratnog soka. Cak sam i starom rekao kad ja ne mogu, ima da ga vodi umjesto mene. Isto tako sve sto sam ja uradio, uradio je i jedan kolega sa posla, koji isto tako nije bio aktivan. I ja kad samo to vidim, ponosan sam na nas klub i nasu upravu, jer smo porodica i to ona najjaca moguca.
Ja molim Boga dragog da samo krenemo sa pobijedom i da nas malo posluzi i euforija, ko na proljece, onda mislim da ce to dodatno raju motivirati da dolaze i kupuju clanske. Zeljo je raja, raja je Zeljo..
Maksimalna podrska ekipi, fali nam igraca par bitnih, derbi je prva tekma , trebace nam i srece malo. Pobijeda bi nam dala krila, ali i ako je ne bude, hajmo svako dati svoj maksimum. Mene vec trese euforija, malo mi je ono sve i djelovalo kilavo u prvim tekmama, ali jedva cekam subotu da vidimo kako sad djeluje ekipa.
Ja neki dan malo analiziram roster, sirok izbor razlicitih profila igraca. Imamo jaku klupu, mozdq ce biti i fula,ali meni je ova ekipa , govoreci sa aspekta sirine i raznolikosti ali i kvaliteta, mozda u rangu one kad se dupla osvojila zadnja.
Mozda se mnogi nece sloziti , jer tad smo imali Zebu, Bekrica Viscu, Nyemu,rapolozene Svraku i Adilovica, Stanica... ali imas sad Lendrica, Stevanovica, Blagojevica, Nikolica, Bekrica i jako sirok roster gdje nek iskoci 2-3 igraca od svih koji su dosli, imas jako respektabilan tim.
Sad ima tu i dosta pocetne srece i znanja trenera. Mene raduje ako je istina da su fizicki spremniji nego ikada, jer ko sto Svabo kaze, djaba ti svo znanje ako ne mozes trcati, sve pada u vodu.
Fizicka sprema je ono sto nase timove udaljava od ozbiljnog Europskog fudbala.
Vidjecemo u subotu jeli to istina da letimo ponterenu ko sto kaze model u nedavnom izvjestaju .
Vidimo se u subotu.

irfo

čet jul 14, 2016 7:50 pm

ChWilla je napisao/la:
irfo je napisao/la:
znaš koliko ima već od tog perioda... :mrgreen:
ima bgm sad kad malo razmislim, leti vrijeme :ganja:

ChWilla
Kontakt:

čet jul 14, 2016 7:53 pm

meni je obratno, zadnja titula k'o da je bila u prošlom životu, a ipak "samo" tri godine. toliko se toga od tad izdešavalo i u klubu...a bogami i kod mene u životu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava