SWRA_1921 je napisao/la:Ne vrijedi davati pažnju debilima.

Podrska ce se vidjeti u prvom kolu

Dati najvecu mogucu podrsku, i nastaviti u tom ritmu svaku narednu utakmicu.
Evo ja nikog zivog iz uprave ne znam, doduse lazem, znam Ribu sa kojim sam trenirao, ali ga nisam vidio bruku vremena, nemam razloga nikog braniti samo govorim cinjenice.
Znate li vi kad je Zeljo zadnji put na utakmicama protiv nekih Mladosti, Olimpica, Travnika i slicnih imao po 7 hiljada gledalaca. Mozda prije rata ili kad smo se borili za titulu, a mi smo sada daleko bili od toga.
Svi smo mi individue za sebe i svako ima razlicitu pricu vezanu za klub. Ali ja koji sam dosta godina u klubu i uz klub, prepoznao sam ovo sto radi ova uprava i odlucio sam to maksimalno podrzati.
Ja licno sebe sam digao i poceo dolazaiti i kupovati i doprinjeti klubu na svaki moguci nacin.
Osim sto sam updejtovao sebe, od dresova , clanske i godisnje,stolice, gdje mozda pola tekmi necu moci gledati, tako isto sam sve to kupio bratu, koji je dijete sa posebnim potrebama zbog ratnog soka. Cak sam i starom rekao kad ja ne mogu, ima da ga vodi umjesto mene. Isto tako sve sto sam ja uradio, uradio je i jedan kolega sa posla, koji isto tako nije bio aktivan. I ja kad samo to vidim, ponosan sam na nas klub i nasu upravu, jer smo porodica i to ona najjaca moguca.
Ja molim Boga dragog da samo krenemo sa pobijedom i da nas malo posluzi i euforija, ko na proljece, onda mislim da ce to dodatno raju motivirati da dolaze i kupuju clanske. Zeljo je raja, raja je Zeljo..
Maksimalna podrska ekipi, fali nam igraca par bitnih, derbi je prva tekma , trebace nam i srece malo. Pobijeda bi nam dala krila, ali i ako je ne bude, hajmo svako dati svoj maksimum. Mene vec trese euforija, malo mi je ono sve i djelovalo kilavo u prvim tekmama, ali jedva cekam subotu da vidimo kako sad djeluje ekipa.
Ja neki dan malo analiziram roster, sirok izbor razlicitih profila igraca. Imamo jaku klupu, mozdq ce biti i fula,ali meni je ova ekipa , govoreci sa aspekta sirine i raznolikosti ali i kvaliteta, mozda u rangu one kad se dupla osvojila zadnja.
Mozda se mnogi nece sloziti , jer tad smo imali Zebu, Bekrica Viscu, Nyemu,rapolozene Svraku i Adilovica, Stanica... ali imas sad Lendrica, Stevanovica, Blagojevica, Nikolica, Bekrica i jako sirok roster gdje nek iskoci 2-3 igraca od svih koji su dosli, imas jako respektabilan tim.
Sad ima tu i dosta pocetne srece i znanja trenera. Mene raduje ako je istina da su fizicki spremniji nego ikada, jer ko sto Svabo kaze, djaba ti svo znanje ako ne mozes trcati, sve pada u vodu.
Fizicka sprema je ono sto nase timove udaljava od ozbiljnog Europskog fudbala.
Vidjecemo u subotu jeli to istina da letimo ponterenu ko sto kaze model u nedavnom izvjestaju .
Vidimo se u subotu.