Jb ga na ovo forumu mi se moze sve same 'ovce' na forumu, izvinjavam vam se ljudi.Neandertalac je napisao/la:Sam sebe demantujes i u stomak si skaces.tm8782 je napisao/la:Ja sam se složio sa svim što je napisano i to je tačno. Dodao sam primjer 'karte' samo u nastavku.
Da je neko drugi u pitanju od forumaša, ovo bi bio moj zadnji post na ovoj temi, možda je to tvoj cilj.
Uvijek ću napisati ono što znam i čujem.
Ko je iznosio neistine, neću reći da lažeš jer nije prikladno meni(odraz kulture), zna se to si bio TI.
Amar se vraća, Misimović odlazi i sl. Vjerujem da ti ovdje niko nije rekao da lažeš.
Nažalost tebe ljudi obmanjuju, to je cijela istina...
Mrzi me da ti citiram postove zadnje i elaboriram sve sto si napisao. Ali tu su, svi ih mogu procitati.
Smisljena konstrukcija sa elementima klevete puna insuinacija, rekla kazala informacija u cilju javnog blaćenja.
A nisi insajder kako kazes, nego eto cuo od `druga pitara` pa nama prenio. I uz to jos `provjereno` znas.
Kakav sam ja to je u ovom slucaju potpuno irelevantno.
Ah da, ubuduce ko bude radio transfere nece imati koristi, samo ljubav i lijepu rijec.
Grbavica problem je sto su dvije skupine menadzera uzimali nasu djecu,s jedne strane Zubanovic s druge strane neki ljudi koje necu da imenujem.Nije problem sto ce Zubanovic ili ti neki zaraditi,al je problem kad nas klub sluzi tu samo za promociju ti mladih talenata od kojih mi necemo imati puno zarade..Za Hadziahmetovica odgovorno tvrdim da smo mogli uzeti puno vise para.. Niko nije rekao da ne ttreba menadzeri da zaradjuju,al da se uhvate samo jednog kluba i da im taj klub sluzi kao bankomat,to ovi ljudi ne trebaju dozvoliti..Mnogi bi voljeli da ovi ljudi odu,pa da opet dernek pocne.Grbavica je napisao/la:Pa to i jeste standardna procedura svugdje u svijetu. I svugdje se ta provizija dogovara sa klubom koji kupuje igrača, osim ako nije ranije definisana procentom u ugovoru. Ja fakat ne znam šta raja smatra po tim "talom"?diego1921 je napisao/la: Grbavica Pogbin menadzer bi uzeo 25 mil eura , al mimo tih 100 mil eura.. Znaci transfer bi iznosio 125 mil eura !!
Neka te filozofevrbanjusa je napisao/la:Istina je uvjek negdje u sredini
Pa eto neće ih uzimati Zubanović, uzimaće ih neko drugi. Kakva je razlika? Ja koliko znam on trenutno u prvom timu ima dva igrača a to su Žerić i Veca. Drugi menadžer sada ima dosta više uticaja na klub, ali nejse.diego1921 je napisao/la:Grbavica problem je sto su dvije skupine menadzera uzimali nasu djecu,s jedne strane Zubanovic s druge strane neki ljudi koje necu da imenujem.Nije problem sto ce Zubanovic ili ti neki zaraditi,al je problem kad nas klub sluzi tu samo za promociju ti mladih talenata od kojih mi necemo imati puno zarade..Za Hadziahmetovica odgovorno tvrdim da smo mogli uzeti puno vise para.. Niko nije rekao da ne ttreba menadzeri da zaradjuju,al da se uhvate samo jednog kluba i da im taj klub sluzi kao bankomat,to ovi ljudi ne trebaju dozvoliti..Mnogi bi voljeli da ovi ljudi odu,pa da opet dernek pocne.Grbavica je napisao/la:Pa to i jeste standardna procedura svugdje u svijetu. I svugdje se ta provizija dogovara sa klubom koji kupuje igrača, osim ako nije ranije definisana procentom u ugovoru. Ja fakat ne znam šta raja smatra po tim "talom"?diego1921 je napisao/la: Grbavica Pogbin menadzer bi uzeo 25 mil eura , al mimo tih 100 mil eura.. Znaci transfer bi iznosio 125 mil eura !!
Da uzimat ce ih al ne kako su neki prije navikli..Rekao je Misimovic imaju menadzeri koji nece da rade s nama a imaju i koji hoce.a na kraju krajeva uvijek moze klub da preuzme nekog igraca ,kao sto su uzeli Memiju ! Na kojeg menadzera mislis,Cuk ? Pa on je dovodio igrace i dok je Amar bio tu,npr Varea je tad dosao,a neadretalac je to pokusao upakovati ovim ljudima,jel je on sad doveo Djermanovica i Kostica,a Kostic ga otjerao ! A Djermanovic kad je doveden,Edis ga je doveo da bude prvi spic !Grbavica je napisao/la:Pa eto neće ih uzimati Zubanović, uzimaće ih neko drugi. Kakva je razlika? Ja koliko znam on trenutno u prvom timu ima dva igrača a to su Žerić i Veca. Drugi menadžer sada ima dosta više uticaja na klub, ali nejse.diego1921 je napisao/la:Grbavica problem je sto su dvije skupine menadzera uzimali nasu djecu,s jedne strane Zubanovic s druge strane neki ljudi koje necu da imenujem.Nije problem sto ce Zubanovic ili ti neki zaraditi,al je problem kad nas klub sluzi tu samo za promociju ti mladih talenata od kojih mi necemo imati puno zarade..Za Hadziahmetovica odgovorno tvrdim da smo mogli uzeti puno vise para.. Niko nije rekao da ne ttreba menadzeri da zaradjuju,al da se uhvate samo jednog kluba i da im taj klub sluzi kao bankomat,to ovi ljudi ne trebaju dozvoliti..Mnogi bi voljeli da ovi ljudi odu,pa da opet dernek pocne.Grbavica je napisao/la:
Pa to i jeste standardna procedura svugdje u svijetu. I svugdje se ta provizija dogovara sa klubom koji kupuje igrača, osim ako nije ranije definisana procentom u ugovoru. Ja fakat ne znam šta raja smatra po tim "talom"?
Btw vidil se sta?iggy2377 je napisao/la:Molim jedan info da li ima trening veceras i u koliko je sati?
Imas na nekoj od predhodnih stranica.. Standardan trening.. Zanimljivosti su da Jahic ima nekih problema sa koljenom pa je veci dio treninga radio po posebnom rezimu i nije bilo Bekrica a razlog ne znam..irfo je napisao/la:jel bio ko na treningu jutros? da nam malo isprica
Meni rekose u 18h al nemoj me drzati za rijec..iggy2377 je napisao/la:Molim jedan info da li ima trening veceras i u koliko je sati?
Ma brt @Neandertalac omolozava rad ove uprave kako su dosli isti ti ljudi na celo, a ni jedna uprava koja je bila prije ove nije uradila ni jedan pomak u vidu stadiona od igraca itd. Dok ovaj @tm8782 argumente iznosi i tacne cinjenice do sad je sve pogodio sto je iznjeo . P.S. brate ja cu uvjek iznjet sto saznam sto znam, nikad laz necu iznjeti nit spamat nit laznu info cu ovde napisat , za bewaba sam odma sa svima vama podjelio reko da je nas ..Jaozinho22 je napisao/la:Dovoljan razlog da vjerujem tm8782 je da kad god nesto kaze pogodi ne lupa da nam se vraća Osim (tebe Neandertalac je lično on upozoravao riječima "Polahko prijatelju poštujem i tebe i tvoj info al sačekajmo" sačekali smo i vidjeli sta je bilo to je samo jedan primjer i ti opet čovjeka optužuješ da prenosi "rekla-kazala" a jedini koji to radiš u potpunoj ozbiljnosti si ti i pretežno fulas. Pa vise pogodimo mi obični navijači koji nemaju nikakvih veza jer saznajemo kako znamo i umijemo preko ljudi koje pitamo (primjer Mirso i Bevabova seka) od tebe koji si tu zbog nečeg a sta je to stvarno ne znam nit me zanima.
exbabilon je napisao/la:Ovdje je pozitiva ako podrzis ostale pa i kad pljuju na nekog. Ako kazes nemojte pljuvat to je negativa.![]()
![]()
Mislim da je Zuban uradio vise pozitivnih stvari za Zelju nego negativnih, mislim da je vise unaprijedio, nego unazadio i mislim da nece ici svjesno protiv kluba i ljudi u njemu. Toliko o tome. Sad ne znam, ako vecina ovako ne misli, jesam onda i ja negativan, jel mi mjesto na gg.ba?
Ovo trolas za misketa?pintol_TM87 je napisao/la:Said se povrijedio ne smiju ni da kazu, miske dize sidro i jos more istina
vrbanjusa je napisao/la:Istina je uvjek negdje u sredini