tm8782 je napisao/la:Moze neko imati 10000 postova, a moze neko imati 1 post, nije ni bitno. Ne znam ni ko se nalazi iza ovo nick-a Budi Zeljo, iskreno. Imam pravo da lepriciram i nečiji post koji je 10 000 po redu i nečiji prvi. Imam svoje mišljenje i mislim da je red da ga iznesem. Da li je ono tačno ili ne vrijeme će pokazati. Možda ću se ovdje javno izvinuti svima što sam djelio pogrešno mišljenje, ko zna?
Složio sam se čovjekom(možda i ženom(Budi Željo), izvini) jer je napisao nešto što i ja znam. Tačnije vezano za ovu kartu za zapad kod njih mi je rekao momak(pitar) koji prati svaku utakmicu svog tima. Još je naveo da nema prodaje VIP ulaznica navijačima, nego ih poklanjaju i daju ljudima koji su im bliski. Da ne idem u detalje. Nisam INSAJDER samo napišem, kao i mnogi drugi forumaši, drugim navijačima ono što saznam. Svi mi volimo znati o našem klubu informacije...
Ne, izvini ali lazes.
Ti se nisi slozio samo sa tim vezano za kartu, to je izvadjeno iz cjeline posta napisanog striktno da na neki nacin oblati i diskreditira Zubanovic.
Prica koja se ofirno iz vedra neba pojavila.
I jos za ostale. Od kada smo to postali takvi da sta god kazes, uradis budes etiketiran kao neprijatelj napretka, rusitelj kluba i uprave, neprijatelj?
Pa rijec je o Zubanovicu hbte a ne o Violini ili pitarima na kraju krajeva.
Razmislite malo, ne budite ovce klasicne.
Pustite se mene, personalno, samo procitajte sta se pise i upotrijebite tintaru.