Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 14, 2016 12:20 pm

Clanska, godisnja...zavrseno. 8-) :ganja:

Na treningu svi u punom pogonu osim Jahica. Zeza ga koljeno, nema ga na derbiju najvjerovatnije kako rece. Trebao bi biti spreman za drugo kolo. Ostali su bili rasporedjeni u dvije ekipe sa 2-3 dzokera u narandzastim markerima. Radili su na skracenom terenu, visoki presing na loptu u defanzivi, u napadu sa sto manje dodira s loptom preci na protivnicku polovinu koliko sam skontao. Kostic je cesto zaustavljao igru i ispravljao greske... najbitnije da nema povreda (osim Jahica), a vidi se i da je raspolozenje na nivou.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

ponosannavas
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:22 pm

Grbavica je napisao/la:Pa i da zijanimo derbi (pu pu pu treba se pomać' s' mjesta) to isključivo ima veze sa igračima i stručnim štabom. Viši nivoi imaju za zadatak da im obezbjede optimalne uslove za rad, da klub sistemski urede, da izgrade stadion. I sve to su uradili ili započeli posao.
Baš tako @grbavica druže. DAo sam prijedlog nedavno da se mora razlučiti ko je odgovoran za šta. Treba napraviti komisiju koju čine naše legende, bivši treneri i sl koji bi predlagali trenere i sl i koji bi odgovarali. U ovakvim slučajevima, mi ne smijemo dozvoliti da iko dira ljude koji donose finanasijku stabilizaciju, pa i po cijenu da imaju lošije rezultate. Ne mogu vječno biti loši.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:23 pm

I Bazdarevic je bio neko vrijeme na treningu, kao posmatrac..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:24 pm

cipiripi je napisao/la:Kako se covjek osjeca ponosno kada vidi svoje ime upisano na cigli na stadionu.
Ovakve stvari se ne mogu kupiti novcem, ovo je samo ljubav i osjecaj pripadnosti velikoj familiji zvanoj FK Zeljeznicar
Je li to fakat počelo, da odvedem malog u subotu prije tekme da vidi svoje ime.

LARSSON
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:25 pm

Hadzijalagic je napisao/la:I Bazdarevic je bio neko vrijeme na treningu, kao posmatrac..
i uzeo godišnju za zapad, tako bar piše čovjek u onoj grupi manijaci tm 87

MATORI
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:27 pm

Budi Željo je napisao/la:
P.S. sve mi se ovo akumuliralo jer se uveliko prica da je Zubanovic prešao da bere djecu po akademiji i kune se u Dinu Selimovica, zajedno sa Hrapovicem, dok s druge strane Hrapin brat inace u nasoj skupstini sve vise i vise radi protiv Misimovica. Bojim se da pojedini danima dove da zijanimo derbi pa da bi rekli "sta sam ti reko da ovi pojma nemaju". Zato smatram da svi trebamo biti dobro pametni i svojom glavom misliti i odluciti sta je dobro a sta nije za naseg Želju!

Izvinite na dužem prvom postu. Bit ce Željo opet šampion! :zeljeznicar1:
Znam i ja 1000% da Zuban nije u dobrim (čitaj niukakvim) odnosima sa sadašnjom upravom.
Čuo sam da bi iza vikenda trebali znati i ko će biti direktoir omladinskog pogona.
Ako bude ovaj što je zbog njega produžen konkurs to je pun pogodak.
Ako se sa njim ne uspiju dogovoriti vrlo je moguće da će tražiti nekoga u regionu... :kafa:

cikazubo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:27 pm

Budi Željo je napisao/la:Vozdra braćo, pratim sve Željine forume jer sam Željin bolesnik ali rijetko gdje pišem, ali ne mogu da se odam utisku koliko neki mogu da podlegnu različitim supljim pričama, konkretno znam neke momke koji su Željo 1/1 ali isto tako potpali pod uticajem raznih likova koji su kroz svoj život od Želje imali samo koristi. Pojedinci sebi daju za pravo da na podle načine poturaju razne price i čekaju svaki iole kiks da se nasladjuju. Ja Želju gledam kao svoje dijete, i ako dobije keca u skolu necu mu se rugati i srozavati ga da potone vec mu pomoci da se popravi i tu jedinicu ispravi. Najlakse je srati i tražiti zamjerke u svemu. Uvijek sam za konstruktivnu kritiku i zdrav prijedlog ako se nesto može popraviti za doborbit Želje.

P.S. sve mi se ovo akumuliralo jer se uveliko prica da je Zubanovic prešao da bere djecu po akademiji i kune se u Dinu Selimovica, zajedno sa Hrapovicem, dok s druge strane Hrapin brat inace u nasoj skupstini sve vise i vise radi protiv Misimovica. Bojim se da pojedini danima dove da zijanimo derbi pa da bi rekli "sta sam ti reko da ovi pojma nemaju". Zato smatram da svi trebamo biti dobro pametni i svojom glavom misliti i odluciti sta je dobro a sta nije za naseg Želju!

Izvinite na dužem prvom postu. Bit ce Željo opet šampion! :zeljeznicar1:
Cisto sumnjam da nas Hrapa ima neke negativne namjere po pitanju ove uprave i Misketa, za brata i Zubana ne znam nista ali je cudna prica da naginju akademcima, odakle te informacije ?

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:28 pm

Normalno je da naginju tamo gdje imaju vise tala..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Blueworld21
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:30 pm

Ja sam isto čuo da je Zuban uzeo već onog njihovog malog napadača što je sad nekad ligamente pokidao.
Navodno Zuban finansira operaciju kod nemeca i tu je dogovor o zastupanju pao...

cikazubo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:33 pm

Protiv uprave se izgleda okrecu svi koji nece zaradjivati od Želje kao prije, ako nista padaju maske mnogih "željovaca" kako je ova uprava na celu.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:35 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Kako se covjek osjeca ponosno kada vidi svoje ime upisano na cigli na stadionu.
Ovakve stvari se ne mogu kupiti novcem, ovo je samo ljubav i osjecaj pripadnosti velikoj familiji zvanoj FK Zeljeznicar
Je li to fakat počelo, da odvedem malog u subotu prije tekme da vidi svoje ime.
Jeste pocelo je sa ispisivanjem imena
Alea iacta est!

delinjo
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:36 pm

pa Zuban ide tamo gdje se moze taliti imati vlastitu korist....taj isti Zuban ce sada njihove igrace prodavati za 200 hiljada i hvala mu sto dalje od nase kuce...i svaka cast upravi sto mu je zamandalila vrata Grbavice...ko god zeli od Zelje neku vlastitu korist treba ga otjerati...ima gore kod komsija mozes u talu biti i raditi svasta ...tako da mu je to idealna situacija
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:38 pm

Željo i Metalleghe u subotu od 18:30, otvorene kapije za južnu tribinu

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-i-metalle ... inu/21291/" target="_blank
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

nikson
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:42 pm

Sve je vise i vise podmetanja i zavrzlama oko Zelje, ocigledno je da mnogi vise nemaju tala....jbg naviklo se uzimati godinama...al izgurat ce se i to, nase je samo da budemo uz klub i igrace ko nikad prije, I kostica podrzati taman kad bi peticu primio na derbiju...prvi put smo odmakli s treninzima od amaterskog nivoa...I kad svi budu padali pred kraj sezone, mi cemo gaziti ko kroz plitak potok...Plavo proljece ce ove godine da bude najjace ikad..zivi bili pa vidjeli
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

tm8782
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:45 pm

@BudiZeljo svaka cast, sve od rijeci do rijeci!!!
@BlueWorld21 Tačno tako je dogovor pao!!!
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

plavi kanarinac
Kontakt:

čet jul 14, 2016 12:59 pm

Pa ebo mater sta je tih dusa bjednih zivjelo od Želje i sad kad su ih ponabijali nogama okrecu se protiv nas, mater im sugavu.
Violina i ekipa, Talovi ovi oni...
Neka vala sve ih cistiti treba, podrska upravi, dozivotni mandat..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Veteran1965
Kontakt:

čet jul 14, 2016 1:02 pm

tm8782 je napisao/la:@BudiZeljo svaka cast, sve od rijeci do rijeci!!!
Ma sve to pokazuje i karaktere nekih ljudi za koje se kunemo da su naše legende. A da se vidjeti i po ponašanju i Hrapovića i Zubana da su se dobro uskurčili da su neki manageri, a pačići su pravi, tačnije smješni u vodama ozbiljnih sportskih managera.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Ipe
Kontakt:

čet jul 14, 2016 1:03 pm

Bitno pitanje.

Je li neko s ovog foruma napravio i ažurira profil FK ŽELJEZNIČAR na footgollu? Ako jeste, nek mi se pls javi na poruke.

avlami97
Kontakt:

čet jul 14, 2016 1:35 pm

Ova priča oko broja navijača Sarajeva na Grbavici bi se mogla riješiti, na jedan jednostavan način. Ako Željo odluči da im da 2000 karata na sjeverosistoku, onda karte moraju biti različite boje, od ostatka tribine. Prodaja bi išla preko njihovog kluba. Da bi to funkcionisalo, morao bi se nabaviti elktronski brojač samo za njihov ulaz i kada se pokaže cifra na brojaču od dvije milje. Katanac - bez bilo kakve priče. I ne bi se dešavalo da dobiju 2500, a njih se ugura 4000 i onda kukaju kako nemaju uslova.

Ovo je samo primjer. Broj karti je nebitan (može i manje).
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Neandertalac

čet jul 14, 2016 1:37 pm

tm8782 je napisao/la:@BudiZeljo svaka cast, sve od rijeci do rijeci!!!
Bas je postalo odvratno citati, kako se ovde na forumu popljuje svako ko je imao dodira sa klubom, a sada vise nema ili je umanjena zona djelovanja.
Gebels bi vam pozavidio u nekim trenutcima.

Inace, kada vec znate markirat i popljuvat legendu kakva je Zubanovic, covjeka koji nam je itekako valjao kao`pacic` i `nazovi` menager, red bi bio i bar dio price iz njegovog ugla da obznanite.
Kada ste vec upuceni.
Ili, ako vam je dozvoljeno.

Fuj, bas mi se gade pojedini poltroni i smjer njihovog djelovanja. Jadno da jadnije ne moze.
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava