Maloprije mi jedan jaran rekao...mislim sve je rekla kazala ali eto rek'o da vidim znali neko nesto vise?irfo je napisao/la:gdje si to cuoSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina ovo da je potpisao Memisevic?
Maloprije mi jedan jaran rekao...mislim sve je rekla kazala ali eto rek'o da vidim znali neko nesto vise?irfo je napisao/la:gdje si to cuoSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina ovo da je potpisao Memisevic?
LARS1921 je napisao/la:Standardna priča po fbu![]()
viewtopic.php?p=73605#p73605" target="_blank
ajde glasajte
što ubi trencin olimpiju juju
Par igrača im ne igra.SIMA_SIMAU je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Standardna priča po fbu![]()
ajde glasajte
Jutros pocetna kvota na Olimpiju bila 2.40 a kasnije tokom dana na Trencin doslo na 2.20...kakve su to prevare?
Ja kako sam cuo on bi odmah doso, ali preveliku odsetu traze iz radnika oko 150 hiljada, sad ne znam hocel se sta promijenit ali sumnjamSIMA_SIMAU je napisao/la:Maloprije mi jedan jaran rekao...mislim sve je rekla kazala ali eto rek'o da vidim znali neko nesto vise?irfo je napisao/la:gdje si to cuoSIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina ovo da je potpisao Memisevic?
Momak, koliko je tebi godina?psihopata je napisao/la:a kad mi idemo na koševo onda se raširiti na čitavom jugu jel?šta da i oni odrede 5%,na šta bi nam derbi ličio?ionako je spao na niske grane samo još treba da ga dodatno uništavamo.na grbavici nema dovoljo mjesta,treba im dati dio koji uvijek dobiju i vozdra.GoodisonPark je napisao/la: Ne treba pustiti ni jednog jedinog gostujućeg navijača koji prelazi onih propisanih 5%
ima ovdje par paranoičnih likova,koji su po godinama stariji,a samo truju ovu omladinu svojim pričama o pitarima i nekom decenijskom pokušaju da nas ugase,ono nije da su nam prijatelji ali brate pretjeruje se malo je reći,samo treba da jednom mrtva glava padne....
ma pusti ti to bracuka moj...i Svraka je bio igrac za Evertona pa sad ne moze u mojoj mahali igrati....Leon_Professional je napisao/la:Ja kako znam da njegov stari i on zele u Zelju, ali Krstajic misli da moze uzeti pofine pare za njega i misli da je on igrac za Njemacku ligu. Tesko je ocekivati da dodje, ipak u Evropi su mu bolji uslovi, mada to je za njega rizik, jer poslije jedne dobre sezone pravi veliki skok u karijeri, mogao bi se on odmah poslije vratiti![]()
Mada imamo mi stopera.
Sarajevo je sad prece, treba se za derbi spremiti.![]()
On drug iz Radnika ne moze nigdje ako cemo iskreno pogotovo nakon uzvrata sa Beroe. Mislim da je to gotova stvar i da ce biti objavljeno dan dvaLeon_Professional je napisao/la:Ja kako znam da njegov stari i on zele u Zelju, ali Krstajic misli da moze uzeti pofine pare za njega i misli da je on igrac za Njemacku ligu. Tesko je ocekivati da dodje, ipak u Evropi su mu bolji uslovi, mada to je za njega rizik, jer poslije jedne dobre sezone pravi veliki skok u karijeri, mogao bi se on odmah poslije vratiti![]()
Mada imamo mi stopera.
Pa u pravu je to za Njemačku ligu al ako misli na četvrtu ligu.Leon_Professional je napisao/la:Ja kako znam da njegov stari i on zele u Zelju, ali Krstajic misli da moze uzeti pofine pare za njega i misli da je on igrac za Njemacku ligu. Tesko je ocekivati da dodje, ipak u Evropi su mu bolji uslovi, mada to je za njega rizik, jer poslije jedne dobre sezone pravi veliki skok u karijeri, mogao bi se on odmah poslije vratiti![]()
Mada imamo mi stopera.
Znaš ko je vlasnik OljimpileSIMA_SIMAU je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Standardna priča po fbu![]()
ajde glasajte
Jutros pocetna kvota na Olimpiju bila 2.40 a kasnije tokom dana na Trencin doslo na 2.20...kakve su to prevare?
LARS1921 je napisao/la:Kaze Kostić fali mu igrača u vezi, pregovaramo sa Anelom Hadžićem
Naravno da je zajebancijaSIMA_SIMAU je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Kaze Kostić fali mu igrača u vezi, pregovaramo sa Anelom Hadžićem
Eh ovo ode u pm...nadam se da je zajebancija
LARS1921 je napisao/la:Naravno da je zajebancijaSIMA_SIMAU je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Kaze Kostić fali mu igrača u vezi, pregovaramo sa Anelom Hadžićem
Eh ovo ode u pm...nadam se da je zajebancija![]()