Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 13, 2016 8:56 pm

irfo je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina ovo da je potpisao Memisevic?
gdje si to cuo
Maloprije mi jedan jaran rekao...mislim sve je rekla kazala ali eto rek'o da vidim znali neko nesto vise?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

sri jul 13, 2016 8:56 pm

Standardna priča po fbu :ganja:

viewtopic.php?p=73605#p73605" target="_blank

ajde glasajte

što ubi trencin olimpiju juju

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 13, 2016 8:57 pm

LARS1921 je napisao/la:Standardna priča po fbu :ganja:

ajde glasajte

Jutros pocetna kvota na Olimpiju bila 2.40 a kasnije tokom dana na Trencin doslo na 2.20...kakve su to prevare?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

sri jul 13, 2016 8:58 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:

ajde glasajte

Jutros pocetna kvota na Olimpiju bila 2.40 a kasnije tokom dana na Trencin doslo na 2.20...kakve su to prevare?
Par igrača im ne igra.

viewtopic.php?p=73611" target="_blank

irfo

sri jul 13, 2016 8:59 pm

irfo je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:Jel' istina ovo da je potpisao Memisevic?
gdje si to cuo
Maloprije mi jedan jaran rekao...mislim sve je rekla kazala ali eto rek'o da vidim znali neko nesto vise?
Ja kako sam cuo on bi odmah doso, ali preveliku odsetu traze iz radnika oko 150 hiljada, sad ne znam hocel se sta promijenit ali sumnjam

delinjo
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:01 pm

pa ako cemo ga prodati iznad 500 hiljada onda se isplati posuditi tih 150 milja i platiti ljudima ako bas nemamo ....a vjerujem da bi se naslo ....mlad je ...perspektivan....za prodaju ubio se :DD:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:02 pm

Sacekajmo par dana da vidimo na sta ce to izaci.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:02 pm

Olimpija igra 3-5-2. Bokovi im ispadaju, sredina ne postoji. Njihovi navijači se žale na mali broj prijateljskih koje ništa nisu donijele treneru.
Nedavno sam napravio kratku analizu protivniku i mislim da je naš Slovenac u tome puno bolji bio
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:05 pm

Ja kako znam da njegov stari i on zele u Zelju, ali Krstajic misli da moze uzeti pofine pare za njega i misli da je on igrac za Njemacku ligu. Tesko je ocekivati da dodje, ipak u Evropi su mu bolji uslovi, mada to je za njega rizik, jer poslije jedne dobre sezone pravi veliki skok u karijeri, mogao bi se on odmah poslije vratiti :mrgreen:
Mada imamo mi stopera.

Sarajevo je sad prece, treba se za derbi spremiti. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Model1964

sri jul 13, 2016 9:08 pm

psihopata je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Ne treba pustiti ni jednog jedinog gostujućeg navijača koji prelazi onih propisanih 5%
a kad mi idemo na koševo onda se raširiti na čitavom jugu jel?šta da i oni odrede 5%,na šta bi nam derbi ličio?ionako je spao na niske grane samo još treba da ga dodatno uništavamo.na grbavici nema dovoljo mjesta,treba im dati dio koji uvijek dobiju i vozdra.

ima ovdje par paranoičnih likova,koji su po godinama stariji,a samo truju ovu omladinu svojim pričama o pitarima i nekom decenijskom pokušaju da nas ugase,ono nije da su nam prijatelji ali brate pretjeruje se malo je reći,samo treba da jednom mrtva glava padne....
Momak, koliko je tebi godina?
Ja sam svjedok kako su pitari slavili kada je 92 gorila Grbavica. Svjedok sam raznoraznih podmetanja prije rata , svjedok sam kako su nam otimali igrace kada su se osnovali i otimacine u toku zadnjeg rata. Poznajem pitare koji su nađe igrace slali na prvu liniju i naslađivali se. Sjecam se kako su puštali CZ da ih kara samo da Željo nebi bio prvak. Hočeš još? Ako si mlad pa se ti ne sjecaš ovoga o cemu pišem, sjeti se zluradog osmjeha Dinokia pored krova na zapadu kada ga je snjeg oborio. Njihova mržnja proizilazi iz mahalskog gena koji misli da su oni dovoljni u ovom gradu, iz ubjeđenja da je njihova mahala početak i kraj svijeta, da drugo i drugi ne postoje. Njihov mentalni sklop se hrani idejom da nas uništi. Ko je pisao UEFI da lažiramo tekme(Leotar), ko nam šalje inspekcije raznih vrsta?
Nebi me zacudilo da se zavuku na zapadi naprave kakav incident, na sve su spremni.
Zato... SAMO PO PRAVILIMA,5 PROCENATA I KRAJ PRIČE! ako je njima u interesu 1700 mjesta, ok. Nama je u interesu da se na Grbavici uživa u fudbalu i druženju a ne da se strepi od ološa koji uništava sve pred sobom.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ja kako znam da njegov stari i on zele u Zelju, ali Krstajic misli da moze uzeti pofine pare za njega i misli da je on igrac za Njemacku ligu. Tesko je ocekivati da dodje, ipak u Evropi su mu bolji uslovi, mada to je za njega rizik, jer poslije jedne dobre sezone pravi veliki skok u karijeri, mogao bi se on odmah poslije vratiti :mrgreen:
Mada imamo mi stopera.

Sarajevo je sad prece, treba se za derbi spremiti. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
ma pusti ti to bracuka moj...i Svraka je bio igrac za Evertona pa sad ne moze u mojoj mahali igrati....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ja kako znam da njegov stari i on zele u Zelju, ali Krstajic misli da moze uzeti pofine pare za njega i misli da je on igrac za Njemacku ligu. Tesko je ocekivati da dodje, ipak u Evropi su mu bolji uslovi, mada to je za njega rizik, jer poslije jedne dobre sezone pravi veliki skok u karijeri, mogao bi se on odmah poslije vratiti :mrgreen:
Mada imamo mi stopera.

On drug iz Radnika ne moze nigdje ako cemo iskreno pogotovo nakon uzvrata sa Beroe. Mislim da je to gotova stvar i da ce biti objavljeno dan dva

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:12 pm

Braco, ja kazem sta sam cuo. Normalno da se iz Zelje moze prodati i u bolji klub i za bolje pare, ali eto, treba sta izmajmunisati oko tog obestecenja ako vec moze.
Mada onda cemo morati igrati 3-5-2 :ganja:

Jaozinho22

sri jul 13, 2016 9:13 pm

Mada imamo mi stopera.

Pa u pravu je to za Njemačku ligu al ako misli na četvrtu ligu.
Pa Baju najboljeg strijelca lige plus mladji od Memisevica plus napadač tražio klub druge Njemačke lige po tom Memisevic je za 4. Diviziju.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:18 pm

Rekao je Ćelo da Memisevic ima 3 inostrane ponude i da ce se realizovati ovih dana, a Joco ode da se obezbijedi za zivot i nece mu praviti probleme.
Ja se ne nadam Memisu, mada volio bi da dodje.

@Jaozinho, ne rise, znas isto sto i ja :rofl: :rofl:

LARSSON
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:19 pm

Kaze Kostić fali mu igrača u vezi, pregovaramo sa Anelom Hadžićem

Model1964

sri jul 13, 2016 9:20 pm

ajde glasajte

Znaš ko je vlasnik Oljimpile :) :)
Voli čojk pare :) :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:23 pm

LARS1921 je napisao/la:Kaze Kostić fali mu igrača u vezi, pregovaramo sa Anelom Hadžićem

Eh ovo ode u pm...nadam se da je zajebancija

LARSSON
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:24 pm

LARS1921 je napisao/la:Kaze Kostić fali mu igrača u vezi, pregovaramo sa Anelom Hadžićem

Naravno da je zajebancija :rofl: :rofl:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 13, 2016 9:25 pm

LARS1921 je napisao/la:

Naravno da je zajebancija :rofl: :rofl:

Uhhh...trznuo si me... :roll:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava