A valjda bi trebali to znati ovi sto rade, to im je posoOkolele je napisao/la:Pretoplo,ispari voda,to treba preko noci zaljevati..irfo je napisao/la:Cudno mi za teren da je los vako, s obzirom kolko ga zaljevaju svaki dan
A valjda bi trebali to znati ovi sto rade, to im je posoOkolele je napisao/la:Pretoplo,ispari voda,to treba preko noci zaljevati..irfo je napisao/la:Cudno mi za teren da je los vako, s obzirom kolko ga zaljevaju svaki dan
Najavljuju za naredna 2-3 dana kisu i temperature do 20, uticace to povoljno na teren.Okolele je napisao/la:Pretoplo,ispari voda,to treba preko noci zaljevati..irfo je napisao/la:Cudno mi za teren da je los vako, s obzirom kolko ga zaljevaju svaki dan
Odlicna stvarLARS1921 je napisao/la:https://www.facebook.com/events/1015331 ... 5523718007
Posljednja pripremna utakmica pred početak BH Telecom Premijer lige BiH.
U toku utakmice vršit će se promocija godišnjih ulaznica FK Željezničar za sezonu 2016/2017.
Sav novac prikupljen prodajom godišnjih ulaznica i članskih kartica bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica!
a daaajirfo je napisao/la:Kazu kad su stavljeni ovi jarboli ispred juga , hoce kostic da zatvori i premijerligaske utakmice za javnost
cikazubo je napisao/la:a daaajirfo je napisao/la:Kazu kad su stavljeni ovi jarboli ispred juga , hoce kostic da zatvori i premijerligaske utakmice za javnost![]()
![]()
Mogli su nam sjever otvorit s obzirom da za vikend najavljuju pljuskove.LARS1921 je napisao/la:Manite se priče,hoće li biti i sjever otvoren 16. ili opet samo jug?
Radili mu kontrolni magnet koljena?Qwerty_1987 je napisao/la:Zna li ko kako prođe Jahin magnet jutros ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Da.Omar500 je napisao/la:Radili mu kontrolni magnet koljena?Qwerty_1987 je napisao/la:Zna li ko kako prođe Jahin magnet jutros ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
@ ChWilla
''vlasnicima godišnjih karata biće omogućen tekstualni prenos.''
A daj![]()
![]()
![]()
![]()
Grbavica se sminka polako za novu sezonu, neprepoznatljiva je za razliku one od prije godinu dana. Samo treba uporediti slike i sve ce vam biti jasno.