Zrinjski je jučer odigrao odlično pogotovo drugo poluvrijeme gdje su čak mogli i do pobjede, u našoj ligi smijem se usuditi reći igra najljepši fudbal, sa puno sitnih pasova, duplih pasova i rezulat 1:1 protiv Legije me ne iznenađuje i slažem se da će sigurno biti među prva tri u novoj sezoni.ISB87 je napisao/la:Sto se tice zrinje odlicna ekipa za nasu ligu, i opet ce bit medju prva tri.Ono sto mi je ostalo najvise od danasnje utakmice jesu dupli pasovi (neko je spominjao da se i kod nas na tome radi?), mozda grijesim ali 2-3 polusanse su nastale iz upravo duplih pasova.Koliko se samo prostora otvori, koliko god da je suprotni tim fizicki spremniji.I fakat mislim da ce nam sa njima biti najteza utakmica.
Eh sto se tice nekog naseg iskoraka u el, lp najmanje sto je potrebno jeste da se dovode igraci poput Stilica (plata, kalibar...).Uz to forsirati par odgovarajuci omladinaca koji bi se nakon tog "dobrog" rezultata u famoznim takmicenjima prodavali i osiguravali na neki nacin egzistenciju klubu do nekog totalnog procvata (za nase podneblje), gdje bi dostigli nivo Maribora, Dinama i zaradjivali ogroman kes na transferima
Jedan igrač koji mi je jučer baš zapao za oko je Ivan Peko, mada je bio povrijeđen dugo vremena on im je jedan od najboljih igrača.