Primarni cilj istok i titula, nadam se da cemo ostvariti to.
Kostic ako imalo bude znao i ako budemo to pokazivali na terenu, treba ostati sto duze, po meni je to put postizanja kontinuiteta i bit ce trofeja.
Da ga volimo i zivimo svaki dan, taman u zadnjoj ligi bio. Sto pitas? Da ga pratimo i osjecamo svakim dijelom srca i duse, kako klub tako i sve ono sto ga cini velicinom kakva jeste. Sto pitas?Djulaga_ je napisao/la:Koja je onda svrha postojanja kluba?
Gledao sam ja pitice, odbrana prelosaPlava Porodica je napisao/la:Hajmo se mi konama vratiti,još 11 dana![]()
Nisam gledao današnju tekmu,gledao Zrinjski,ali po komentarima odbrana im je haos statična,prave tarabe.Protiv Spartaka sam gledao nekih 30-tak minuta,ljudi im sa 30% snage ozbiljne probleme pravili.
Prilika za naše haubice Lendru i Stevu..ako dobijemo bitku na sredini,ako budemo imali malo veći posjed,sigurna je pobjeda.
Dulja sigurno nece benko nista se ne znaElegant je napisao/la:Idu li im Dulja i Benko ?
A šta da očekujes nakon 2 prošlosezonska sexa?shzna je napisao/la:Još nešto, čudna je malo situacija, sada mi očekujemo pobjedu a oni, za divno čudo, i nisu baš u onoj svojoj poznatoj divovskoj euforiji. Vidjet ćemo.
Ma stoji to familijo, vidjet ćemo kako će se naši snaći u ovoj situaciji.Plava Porodica je napisao/la:A šta da očekujes nakon 2 prošlosezonska sexa?shzna je napisao/la:Još nešto, čudna je malo situacija, sada mi očekujemo pobjedu a oni, za divno čudo, i nisu baš u onoj svojoj poznatoj divovskoj euforiji. Vidjet ćemo.
Kad bi treću zaredom izgubili, kolektivno bi se pobacali sa mosta na Otoci
Ne treba sad najavljivat sve i svasta na derbiju, skromno ocekujem X, pobjeda ako bude ko sto kazes pobacat ce se hahahaPlava Porodica je napisao/la:A šta da očekujes nakon 2 prošlosezonska sexa?shzna je napisao/la:Još nešto, čudna je malo situacija, sada mi očekujemo pobjedu a oni, za divno čudo, i nisu baš u onoj svojoj poznatoj divovskoj euforiji. Vidjet ćemo.
Kad bi treću zaredom izgubili, kolektivno bi se pobacali sa mosta na Otoci
neda niko 4 miliona za dlakavo cudovistefk1921 je napisao/la:Dulja sigurno nece benko nista se ne znaElegant je napisao/la:Idu li im Dulja i Benko ?
I on ima neki glup ugovor s Zvezdom...mislim da ako ponuda bude iznad 800k evra pola ide njemu pola Zvezdi jer je na svoju štetu raskinuo zadnji ugovor i došao kod njih.Plava Porodica je napisao/la:Gledam maloprije Zvezdu,treba dovesti onog Katai-a.
2,75 mil eura po transfermarketu,hajde Miske
Ma zvijer je..znam da je i prošlu komplet sezonu nosio Zvezdu sa Vieirom, i Ibanezom.Jaozinho22 je napisao/la:I on ima neki glup ugovor s Zvezdom...mislim da ako ponuda bude iznad 800k evra pola ide njemu pola Zvezdi jer je na svoju štetu raskinuo zadnji ugovor i došao kod njih.Plava Porodica je napisao/la:Gledam maloprije Zvezdu,treba dovesti onog Katai-a.
2,75 mil eura po transfermarketu,hajde Miske