sakrio online statusPlava Porodica je napisao/la: @FKZ1921 daj odobrenje živ bio

sakrio online statusPlava Porodica je napisao/la: @FKZ1921 daj odobrenje živ bio
Mogu li se ja plasirati tu?storm_raider je napisao/la:Inace, malo cesce koristite skriveni forum, sa razlogom je tu. Ne zelimo novinarima olaksavati posao...
To ti je ko CIA i KGB u jednom, tamo sve pljušti od friških informacija koje stižu direktno nakon sjednica upravnog odboraflux je napisao/la:Jedno pitanje vezano za forum i molim ove OZBILJNE forumase da mi odgovore, ako moze. Posto nisam upucen, a zanima me, sta je taj skriveni forum i ko moze imati pristup istom? Odgovor moze i u PP, ako zelite, kako god, samo da mi neko pojasni.
Javite se Larsonu i neka vas uputi.Elegant je napisao/la:Kako se pristupa tamo, nisam se ja na vrijeme prijavio za to.storm_raider je napisao/la:Inace, malo cesce koristite skriveni forum, sa razlogom je tu. Ne zelimo novinarima olaksavati posao...
Upravo otvoriojovanmaksimovic je napisao/la:neka otvore tamo temu pod imenom BOOM da odma znamo da se nesto desilo
Vidi sto prebacuju lopticu na menestorm_raider je napisao/la: Javite se Larsonu i neka vas uputi.
@GoodisonPark,
![]()
![]()
![]()
![]()
ali molim te BOOM sve velikim slovimaPlava Porodica je napisao/la:Upravo otvoriojovanmaksimovic je napisao/la:neka otvore tamo temu pod imenom BOOM da odma znamo da se nesto desilo
ili boom ili janjejovanmaksimovic je napisao/la:neka otvore tamo temu pod imenom BOOM da odma znamo da se nesto desilo
Ne znam kako a ni zašto ali ja ove jorgovane do sad nisam čuo a yebeni supile87 je napisao/la:A onda bio je to spoj mladosti i iskustva ali je otisala sa drugim jedbem je usta...pile87 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=64IOkOQZzGY[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=-c2NnwaW7kc[/video]
https://youtu.be/3siqnF4GevU" target="_blankKapiten je napisao/la:sakrio online statusPlava Porodica je napisao/la: @FKZ1921 daj odobrenje živ bionije tu
jel punac rekoooo daPlava Porodica je napisao/la:https://youtu.be/3siqnF4GevU" target="_blankKapiten je napisao/la:sakrio online statusPlava Porodica je napisao/la: @FKZ1921 daj odobrenje živ bionije tu
Ajde bolan ajdee
Ubacuj me.LARS1921 je napisao/la:Vidi sto prebacuju lopticu na menestorm_raider je napisao/la: Javite se Larsonu i neka vas uputi.
@GoodisonPark,
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dobio ban jarane.Plava Porodica je napisao/la:@Neandertalac jagnje najavi ljetos,pa nestade sa lica foruma.Nemoj i sad Boga ti.Budi fin prema nama![]()
@FKZ1921 daj odobrenje živ bio
Evo screenshot skrivenog dijela za one koji nemaju pristupGoodisonPark je napisao/la:To ti je ko CIA i KGB u jednom, tamo sve pljušti od friških informacija koje stižu direktno nakon sjednica upravnog odboraflux je napisao/la:Jedno pitanje vezano za forum i molim ove OZBILJNE forumase da mi odgovore, ako moze. Posto nisam upucen, a zanima me, sta je taj skriveni forum i ko moze imati pristup istom? Odgovor moze i u PP, ako zelite, kako god, samo da mi neko pojasni.![]()
Šalim se javi se stormu i on ti postavi par pitanja u stilu - ko je pogodio stativu protiv Olimpije 83g na Grbavici ili ko je dao gol sa centra Škrbi kroz noge na tekmi Željo - Partizan 3:3, uglavnom neka lagana pitanja
Opet šala buraz ne zamjeri pošalji pp stormu ili Larrsu i oni će te uputiti
Grohotom se smijem.Hadzijalagic je napisao/la:Evo screenshot skrivenog dijela za one koji nemaju pristupGoodisonPark je napisao/la:To ti je ko CIA i KGB u jednom, tamo sve pljušti od friških informacija koje stižu direktno nakon sjednica upravnog odboraflux je napisao/la:Jedno pitanje vezano za forum i molim ove OZBILJNE forumase da mi odgovore, ako moze. Posto nisam upucen, a zanima me, sta je taj skriveni forum i ko moze imati pristup istom? Odgovor moze i u PP, ako zelite, kako god, samo da mi neko pojasni.![]()
Šalim se javi se stormu i on ti postavi par pitanja u stilu - ko je pogodio stativu protiv Olimpije 83g na Grbavici ili ko je dao gol sa centra Škrbi kroz noge na tekmi Željo - Partizan 3:3, uglavnom neka lagana pitanja
Opet šala buraz ne zamjeri pošalji pp stormu ili Larrsu i oni će te uputiti
Znam da se ostvarilo,a nisam znao za ban,i ja sam ga tad nekad dobio.Nego ubacuj se u ovaj podforum ako već nisi.Neandertalac je napisao/la:Pa dobio ban jarane.Plava Porodica je napisao/la:@Neandertalac jagnje najavi ljetos,pa nestade sa lica foruma.Nemoj i sad Boga ti.Budi fin prema nama![]()
@FKZ1921 daj odobrenje živ bio
A ostvarilo se, evo gradi se. Nisi u toku