Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 9:38 pm

Hurmasica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Tačno me više strah tog Radnika na Grbavici nego pitara, Širokog i Zrinjskog zajedno..
Jeb.o va radnik udarnik, torpedo.... mi smo Željo!
Ma ja ne pamtim kad smo ih ovdje dobili :lol: , al vakat je da se i to promijeni ;)
Gledao sa Pelea i Jocu :) Dovoljno dugo sam sa Željom da mogu prepoznati kad je dobro a kada je loše. Imam osjecaj da ce ovo biti jedna od najboljih sezona u historiji kluba :titula: :titula:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:23 pm

@model1964, onda se sjecas mozda i pobjede nad radnikom 1978. godine na grbavici? ja tad nisam bio rodjen, ja pamtim samo jednu domacu pobjedu nad radnikom :rofl:
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:27 pm

Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Ćelo rece da su slabiji nego prosle sezone, mozda ih konacno i dobijemo na Grbavici :cigara:
Tačno me više strah tog Radnika na Grbavici nego pitara, Širokog i Zrinjskog zajedno..
Jeb.o va radnik udarnik, torpedo.... mi smo Željo!
Ma bili smo Zeljo i do sad pa ih nismo dobijali. :ganja:
Treba povecati dimenzije terena da razvucemo Ćelinu odbranu. Fakat vakat je da ih trehnemo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:28 pm

Oni su FK Sarajevo izvolimo se braniti. :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:29 pm

Model1964 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Jeb.o va radnik udarnik, torpedo.... mi smo Željo!
Ma ja ne pamtim kad smo ih ovdje dobili :lol: , al vakat je da se i to promijeni ;)
Gledao sa Pelea i Jocu :) Dovoljno dugo sam sa Željom da mogu prepoznati kad je dobro a kada je loše. Imam osjecaj da ce ovo biti jedna od najboljih sezona u historiji kluba :titula: :titula:
Sekundu si noviji model, ali se sigurno sjećaš half linije Bratić-Škija-Hadžiabdić i onda dolazi najjača svih vremena Suad Karalić-Nedim Dautović-Dragan Glamočak :mrgreen: Pokušaš napraviti usporedbu, pa ti se zamanta u glavuši.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon jul 11, 2016 10:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

avlami97
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:36 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:@model1964, onda se sjecas mozda i pobjede nad radnikom 1978. godine na grbavici? ja tad nisam bio rodjen, ja pamtim samo jednu domacu pobjedu nad radnikom :rofl:
Izvinjavam se što upadam k'o Indijanac :mrgreen: , ali u to doba je bilo milina ići na dokmaće tekme. Borili smo se sa njima, OFK Kikindom, jedno vrijeme Iskrom, čini mi se Proleterom Zr..za ulazak. Možda je bilo 5:2 ili sam pomiješao sa nekim drugim. Uglavnom puna Grbavica, neke tekme počinjale i u 11 :D , a znalo smo davati po 5, 6, 7 golova. Ranko Đordić jednom sa 40 metara pogodi rašlje. Slobodan Kojović se tada nadavao golova i ččak konkurisao za "A" repku...

Još jednom izvinjenje zog upada :mrgreen:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:42 pm

avlami97 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:@model1964, onda se sjecas mozda i pobjede nad radnikom 1978. godine na grbavici? ja tad nisam bio rodjen, ja pamtim samo jednu domacu pobjedu nad radnikom :rofl:
Izvinjavam se što upadam k'o Indijanac :mrgreen: , ali u to doba je bilo milina ići na dokmaće tekme. Borili smo se sa njima, OFK Kikindom, jedno vrijeme Iskrom, čini mi se Proleterom Zr..za ulazak. Možda je bilo 5:2 ili sam pomiješao sa nekim drugim. Uglavnom puna Grbavica, neke tekme počinjale i u 11 :D , a znalo smo davati po 5, 6, 7 golova. Ranko Đordić jednom sa 40 metara pogodi rašlje. Slobodan Kojović se tada nadavao golova i ččak konkurisao za "A" repku...

Kakvo izvinjenje, volio bih cuti vise ovakvih prica :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:43 pm

Bas...

Stariji, molim Vas,, odrzite jedno predavanje. Mladji, u klupe i zapisujte. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Alipasino
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:48 pm

Vidovita Dzemila je sve pogodila osim sastava Zelje za derbi.Toliko je zbunjena da umjesto kasika od sad koristit viljuske.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:52 pm

Imamo i mi mlađi priča hejbet, šta ste po nama udarili :mrgreen:
Hajmo mi na temu chat,sad će Mirso,ko vas šiša :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

pon jul 11, 2016 10:56 pm

storm_raider je napisao/la:Bas...

Tada nas je vodio rahmetli Sulejman Sula Rebac (ekspresni povratak u Prvu ligu). Istok, koga više nema je bila glavna tribina. Fino se sarađivalo sa pomoćnim sudijama. Narvno sve u skladu fair playa - verbalno, normala. Nekada nije smio dići zastavicu :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:01 pm

avlami97 je napisao/la:

Tada nas je vodio rahmetli Sulejman Sula Rebac (ekspresni povratak u Prvu ligu). Istok, koga više nema je bila glavna tribina. Fino se sarađivalo sa pomoćnim sudijama. Narvno sve u skladu fair playa - verbalno, normala. Nekada nije smio dići zastavicu :mrgreen:
ako ti nije mrsko daj jos neku pricu ovu malo stariju ...milina je ovo citati . :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:03 pm

avlami97 je napisao/la:

ah, pa zato model kuje planove za istok... :)
Očekujemo vas "starije" momke da nam budete 13. igrač na terenu, ako je već jug 12. Tek tad ne bismo bi strepili za titulu :titula:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

storm_raider
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:05 pm

Sad ce se oni raspisati dugo u noc... :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:06 pm

storm_raider je napisao/la:Sad ce se oni raspisati dugo u noc... :)
Samo da ne krenu lovačke :mrgreen:
Sve ostalo može hehe
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:07 pm

avlami97 je napisao/la:

sramota se sad upasti sa pricama mojim, koji se vezu tek za kraj 80ih godina i pocetak 90ih... ali ima jedna o kojoj sam sanjao tada ali i sada... generacija 91/92, pod vodjstvom milana ribara, i eksplozijom marija stanica u napadu, sezonu prije je igrao beka, a milan ga prebaci u napad i odma u 22 utakmica zabije 15 golova... sjecam se jedne tekme, protiv borca, kad smo uzeli 3-0 ili 3-1 i mario zabi sva tri gola (ako nisu cak bili svi iz penala, ne sjecam se tacno) ali sto sam sanjao tada i danas mislim... taj generacija bi bila prvak jugoslavije ili bosne, da nije bilo rata... :palacgore:
100/94/37/34 - i to je to!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:17 pm

slika

slika

Evo spisak te predratne generacije, o kojoj Jovan prica. Dajte jos prica, molim vas :)
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u pon jul 11, 2016 11:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Simply Blue
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:22 pm

Znači Mario Stanic kao Gareth Bale....Dajte ljudi još šta interesantno.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 11, 2016 11:25 pm

Omar500 je napisao/la:slika

slika

Evo spisak te predratne generacije, o kojoj Jovan prica. Dajte jos prica, molim vas :)
slika
To je ova generacija o kojoj Jovan priča. :)

Sent from my C5303 using Tapatalk

mirsad94
Kontakt:

pon jul 11, 2016 11:29 pm

Southboy je napisao/la:Ko radi taj i grijesi..nista novo.A onaj ko zeli da ispravi te svoje greske u radu onda je dobar i kvalitetan radnik.
Kritika vazda postoji i ako je dobronamjerna moze poboljsati stvari,kvalitet,uslugu...

Sjecam se kad je krenula prica za istok neki momci su ovdje pisali neke stvari koje kasnije vidim nasa uprava danas/juce usvojila i napisala za istok na stranici:
-da neko drugi moze uci na tu kartu ako vlasnik nije u mogucnosti
-da se moze uci na drugu neku tribinu(ovo je sto se ovdje pisala kada pada kiša,snijeg i kada je jako sunce a posto istok nece odma imati krov da se moze na sjever)
-da se moze platiti i u ratama (vjerujem da ce mnogima ovaj segment olaksati a klubu povecati broj prodanih stolica)
-da mogu i firme ucestvovati u akciji i da bi se moglo ugledati na neke poznate stadione(mi smo ovdje dali primjer Tcom i Alianz arene,i neko je spomenuo bh telecom)..

Cilj mog posta je bio da treba skrenuti paznju na neke stvari koje se zajedno mogu poboljsati i uprava i klub i navijaci.
Posto mnogih navijaca ima experata u svim sferama,svako misljenje treba saslusati i procjeniti da li moze biti od koristi.Na ovaj nacin treba da se pise i da se vodi rasprava na forumima a ne o nekim glupostima i da se spama.
Nadam se da ce ubuduce biti vise zdrave debate,razmjene misljenja pa i kritike ali koje imaju cilj za dalji napredak.

Ja u srijedu idem abd da produzim clansku i sezonsku da kupim.Nadam se da cu biti trocifren do tada.Idemo braco svi ko nije bio u plavom salonu neka ode ovih dana,ustede su nam velike na karti a istok cemo sami napraviti..
VTŽ
Ma bravo za akciju ! Bas onako kako sam i zamislio kad je Miske u onom govoru pomenuo ovu ideju. Ja vjerujem da ce biti bar pola (250) pojedinacnih uplata od ljudi koju su jaki s kesom, samo je potreban voljni momenat i da im se na pravi nacin ubaci u glavu sta znaci kupiti svoje mjesto na deset godina u hramu Grbavice. Naravno, tim ljudima skidam kapu jer nisu mali novci u pitanju, treba dobro osmisliti pogodnosti, ustupke, beneficije za ljude koji uplate milju. Evo s bh telekomom bilo bi idealno odraditi onaj fazon sa Alianz Arene sa njihovim logom. Momcima obuci kape, majice narandjaste i svaku tekmu tu neka sjede ili ljude iz bh telekoma kako vec ide ne znam. Predloziti bht-omu vaznost akcije a Bgm i oni bi imali odlicnu reklamu dugih deset godina. Samo jedini problem sto je istok dosta blize kamarama nego ona tribina na Alianz i ne znam kako bi to izgledalo estetski( jedino da ljudima i lica se prefarbaju u narandjasto :mrgreen: ). Naravno ovo se moze odraditi i sa bilo kojom drugom jacom firmom ako su zainteresovani. Ovim "bolesnicima" Zelje koji abd uplate milju dati pogodnosti koji itekako zasluzuju, a prva ovo da se aktivira pravo predaje desetegodisnje karte bilo kome ako on zeli, npr. Dzekson milju uplati sigurno nece biti tu vise od dvije tekme i da ima pravo dati kartu kome on zeli, ili da zjapi prazno ako je to njegova volja. Dalje, da mogu uvijek na sjever ako je nevrijeme, da im se urucuje poziv i obavjestenje za svaku utakmicu, da na stolicama pise njihovo ime i prezime, da ucestvoju u simbolicnom postavljanju kamena temeljca za istok, itd itd. Jos mozda omoguciti ljudima koji imaju preduzeca da mogu uplatiti na ima svoje firme, i da se ona reklamira na neki osmisljen nacin tokom tih 10 godina na novim istoku, sigurno bi bilo zainteresovanih i na taj nacin. Uglavnom ovo je odlicno, i nadam se da ce uz dobru popracenost u medijiima ova prica dobiti slicne gabarite kao i ona za Evropsku Grbavicu. :zeljeznicar1:

Evo ovdje sam ja pisao upravo to, i Miske mi pokrade sve ideje a ni petobu dobio nisam, a da ne pricam o poslu u klubu :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava