Grbavica je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
Svaka cast za ovo.Grbavica je napisao/la:
Apsolutno! Mi smo samo njemi posmatraci. Nek se rokaju izneđu sebeIvanOsim je napisao/la:Svaka cast za ovo.Grbavica je napisao/la:
Znam da nije tema, al izleda da se sutra sprema haaus u Mostaru. Ultrasi, poljaci, red army, horde, za sad nema info da su nasi u tome, i bilo bi lijepo da to zaobidjemo...
Morali su to napisati... tj. prevesti sa francuskog jezika.Model1964 je napisao/la:Gdje je Gavran![]()
![]()
Vidi šta su pametnice u klubu smislile![]()
![]()
Kupac se obavezuje da se na tribini ponaša u duhu fair
playa, u skladu sa internim aktima FK Željezničar, pravilima
UEFA I FIFA. U suprotnom, FK Željezničar zadržava pravo da u
slučaju da dođe do kršenja navedenih pravila postupi kao i sa
svim drugim prekršiteljima.
Znaci nema pljuvanja, jeba.vanja po spisku, gađanja, vudu obreda.....
Ko u pozorištu, mocičemo i odspavati malo
To ce biti akademski istokstorm_raider je napisao/la:Morali su to napisati... tj. prevesti sa francuskog jezika.Model1964 je napisao/la:Gdje je Gavran![]()
![]()
![]()
Ko u pozorištu, mocičemo i odspavati malo
Ih kad puhne "bakijas" sa analitickog istoka.Model1964 je napisao/la:To ce biti akademski istokstorm_raider je napisao/la:Morali su to napisati... tj. prevesti sa francuskog jezika.Model1964 je napisao/la:Gdje je Gavran![]()
![]()
![]()
Ko u pozorištu, mocičemo i odspavati maloLa istok
Jesi li joj bar malo pomogao?Jaozinho22 je napisao/la:Bio oko pola 5 produžio člansku,uzeo godišnju jug 54 br. zatekao me red kad sam otišao ostao red momci se uclanjuju produžuju kupuju godišnje....mogla bi ovo biti fina priča....
Ako neko ima od penzionera na forumu oni mogu uzeti godišnju bez članske...neka nova Cura radi prvi joj dan pa je bila dilema oko toga...
Ironija druze, ironija.Model1964 je napisao/la:@storme saberi se
Akademski istok!
Analiticki je na lavoru
Kakva je to diskriminacijaHurmasica je napisao/la:Akademski građani na sredinu, ostala fukara sa strane i pljuj
Pa mora jedna tribina gospodska biti majku muModel1964 je napisao/la:Kakva je to diskriminacijaHurmasica je napisao/la:Akademski građani na sredinu, ostala fukara sa strane i pljuj![]()
Ja hocu da kupim tu kartu i da imam ista prava kao i svi drugi, ukljucujuci hrakanje, gađanje i psovanje
Tamo je malo mjesta a i poprilicno su umjereniEisenbahner1921 je napisao/la:Pa imali ste zapad za takve želje godinama. Gratis je protivnička (a i naša klupa) koja je također na udaru. Šta ste se odjednom uhvatili istoka da biste se istresli
Tačno me više strah tog Radnika na Grbavici nego pitara, Širokog i Zrinjskog zajedno..Leon_Professional je napisao/la:Ćelo rece da su slabiji nego prosle sezone, mozda ih konacno i dobijemo na Grbavici
Jeb.o va radnik udarnik, torpedo.... mi smo Željo!Hurmasica je napisao/la:Tačno me više strah tog Radnika na Grbavici nego pitara, Širokog i Zrinjskog zajedno..Leon_Professional je napisao/la:Ćelo rece da su slabiji nego prosle sezone, mozda ih konacno i dobijemo na Grbavici
Ma ja ne pamtim kad smo ih ovdje dobiliModel1964 je napisao/la:Jeb.o va radnik udarnik, torpedo.... mi smo Željo!Hurmasica je napisao/la:Tačno me više strah tog Radnika na Grbavici nego pitara, Širokog i Zrinjskog zajedno..Leon_Professional je napisao/la:Ćelo rece da su slabiji nego prosle sezone, mozda ih konacno i dobijemo na Grbavici