Ma j... tu stranicu ne znam zasto ljudi ulaze tamo. Moras ih shvatiti da im je krivo sto ih je klub odjeb'o.fk1921 je napisao/la:Koja pogan od admina i aleksandra na gg.ba, ono je nevjerovatno, dopustaju placenicima da pricaju svasta oko Zeljeznicara a banuju ljude koji argumentovano zacepe usta placenicima. Tuzno
bas jadno, svejedno sto su odjebani ili neSIMA_SIMAU je napisao/la:Ma j... tu stranicu ne znam zasto ljudi ulaze tamo. Moras ih shvatiti da im je krivo sto ih je klub odjeb'o.fk1921 je napisao/la:Koja pogan od admina i aleksandra na gg.ba, ono je nevjerovatno, dopustaju placenicima da pricaju svasta oko Zeljeznicara a banuju ljude koji argumentovano zacepe usta placenicima. Tuzno
Sta ces ono je tamo postao forum 4 osobe.
Pratit ce Fata vjerujem idalje, obezbijedit ce posebno za nju s druge strane s parkinga da gledaPlava Porodica je napisao/la:Žao mi Fate i deduka što trening svaki prate![]()
A žao mi i sebe pomalo..
Ako bude u prodaji bit ce u plavom salonu kada se ostale puste u prodajufk1921 je napisao/la:Pratit ce Fata vjerujem idalje, obezbijedit ce posebno za nju s druge strane s parkinga da gledaPlava Porodica je napisao/la:Žao mi Fate i deduka što trening svaki prate![]()
A žao mi i sebe pomalo..
btw niko mi nije odg na pitanje gdje i kad da kupim karte za zapad "A" za derbi?
Ma jbg udjes da procitas sta pišu i moraš majmunima odgovoriti al pisaj ih ko ih yebeHadzijalagic je napisao/la:Onaj forum moze posjecivati samo veliki sadomazohista, bar sto se nase teme tice.. Jedan lik sa nekoliko naloga docekao svojih pet minuta i orgija pod patronatom gazde foruma.. Ko ih yebe, nebitni su..
Pozdrav za Deju i Misketazeljomoja je napisao/la:Pozdrav svima,
danas sam otisao da kupim jednu kartu za istok i iz uprave su mi rekli za ovaj forum i da ste se prebacili sa onog tamo. Rijetko sam pisao, mozda 5 postova da imam, ali nakon svih stvari koje su uradili i koje i dalje rade protiv nas odlucio sam da predjem ovdje. Ono je sramota. Uglavnom cu citati i nekad nesto napisati. Treba reci: Cestitam na forumu manijaci i hvala prijateljima iz uprave sto me uputise ovdje.
Prvo ga prikopčat na aparate, zatim nokte cupat i na kraju gujicom na vruc katranEisenbahner1921 je napisao/la:Pozdrav za Deju i Misketazeljomoja je napisao/la:Pozdrav svima,
danas sam otisao da kupim jednu kartu za istok i iz uprave su mi rekli za ovaj forum i da ste se prebacili sa onog tamo. Rijetko sam pisao, mozda 5 postova da imam, ali nakon svih stvari koje su uradili i koje i dalje rade protiv nas odlucio sam da predjem ovdje. Ono je sramota. Uglavnom cu citati i nekad nesto napisati. Treba reci: Cestitam na forumu manijaci i hvala prijateljima iz uprave sto me uputise ovdje.![]()
Dejo ne zalazi u temu "Zeljo na FM-u", nemoj da nam ovi kvazi stručnjaci upropaste Klub!
Dobrodošao jarane, nadam se da ti ime nije Aldin
Model imal kakvih novosti ktb?Model1964 je napisao/la:Prvo ga prikopčat na aparate, zatim nokte cupat i na kraju gujicom na vruc katranEisenbahner1921 je napisao/la:Pozdrav za Deju i Misketazeljomoja je napisao/la:Pozdrav svima,
danas sam otisao da kupim jednu kartu za istok i iz uprave su mi rekli za ovaj forum i da ste se prebacili sa onog tamo. Rijetko sam pisao, mozda 5 postova da imam, ali nakon svih stvari koje su uradili i koje i dalje rade protiv nas odlucio sam da predjem ovdje. Ono je sramota. Uglavnom cu citati i nekad nesto napisati. Treba reci: Cestitam na forumu manijaci i hvala prijateljima iz uprave sto me uputise ovdje.![]()
Dejo ne zalazi u temu "Zeljo na FM-u", nemoj da nam ovi kvazi stručnjaci upropaste Klub!
Dobrodošao jarane, nadam se da ti ime nije Aldin![]()
ako do tad ne prizna.. onda je naš
zeljomoja je napisao/la:Taj idiot je i otjerao sve sa foruma. Ovdje koliko vidim nema takvih.Eisenbahner1921 je napisao/la:Pozdrav za Deju i Misketazeljomoja je napisao/la:Pozdrav svima,
Dobrodošao jarane, nadam se da ti ime nije Aldin
Hvala jarane.